H*E*D*Z*

14:42
Stallet imorse, red ut på fullbloden med Malin. Vi red till Arlövsgården, travade runt golfbanan och snackade en massa om kortfilmerna vi ska börja göra. Hurrah hurrah (apocalypse). Galopperade på en grässträcka och hästarna var hur lugna som helst förutom att Merlin tvärstannade så Malin höll på att åka av.
Sen har jag meckat omkring för att köpa ett eget wow-account .. omfg så nördig jag är! Håller på å installera patch nu, det tar ju bara hundra år.
Så är det valborg idag och det kan faktiskt fara åt helvete för jag är så trött så jag inte vet vad jag heter och tänker INTE gå nån stans. Ska ändå hoppa.
Imorrn bitti åker mor&far till Stockholm och jag tänkte försöka vara hästledig. Näääjs.

Trött.

Vad du än trodde så trodde du fel.

12:26
My skin feels strange, like there's something underneath
and it's aching to be free
try to think och something else
In my mind imagination's running wild.
I try to shut my eyes
try to hide it with a lie
but I'm running out of time..

Jag var glad, jag kunde faktiskt säga att jag mådde bra och att jag inte brydde mej längre. Att den känslan som jag hade inte var min, att den var borta nu och att jag kunde andas igen utan att det kändes som sandstorm i bröstkorgen. Jag kunde göra saker, kunde låta bli att tänka. Det kommer tillbaka snabbare än man upptäckte att det kom fram.

Kom ge mej sår, kom ge mej gift, mot känslan nån sorts medicin.
Men ge mej åtminstone musik!

Idag var det Kristina och Kent - Generation Ex som räddade mej från hysterin. Jag orkar inte gå igenom detta gång på gång på jävla gång. Orkar inte vända andra kinden till, hålla käft och hålla tillbaks allt.

Förstör nånting
slå mej
förstör nåt
jag överlever

Nu ska jag spela WoW så jag slipper tänka, grunna, undra och framför allt - känna.

20:47
Well, jag är världens största drama queen.
BITE ME!!!

20:55
...och nu sitter jag bara å BÖLAR för jag är ju ändå en sån jävla DRAMA QUEEN !!!
BITE ME !!!!!!!!

21:01
BITE ME!!

When she drinks, she's talking a lot - I don't know if that's healty.

16:09
Sov till typ ett idag .. uh .. hård dag igår.

Hade ponnylektionerna igår, hundarna bodde i Annikas bil sålänge och Loppan ylade så det hördes ända in i ridhuset.
Stack hem till Jeanette på kvällen och vi pimplade vin coh testade henne Wii-fit. Jag klarade balanststet bäst, vilket kan bero på att jag stenhårt fuskade och tog stöd i golvet med andra foten. Drog ner till bowlingen, där en massa kända folkisar fanns. Matte, Holm och Alle kom och jag placerade mej i Alles knä och satt där och snackade skit ett tag. Flängde runt en massa, ringde KS och var bara allmänt packad. Det började snackas om att dra vidare, och jag fick höra från flera olika håll att jag var tvungen att följa med, men det var ju helt omöjligt eftersom jag inte hade något leg. Pissråtta. Brink försökte lura med mej ändå och Matte tyckte att jag skulle gå hem och hämta passet. Alle föreslog att jag skulle följa med honom hem istället. Jag dissade alla förslag.
Nån stans där tappade jag bort min mobil. Fick panik och ringde till det den från nån annans, Jeanette provade också ringa till den och gick bort till barn och frågade om de kunde sänka volymen så vi kunde höra var den var. Sagt och gjort ... och jag hittade den i en sko!!
Gick hem till Alex eftersom jag snackat med honom tidigare. Satt på hans golv en stund och drack breezer medan han spelade wow. Till slut tyckte jag nog att det var dags att gå hem eftersom jag var sjukligt trött.
Träffade Filip och några av hans polare på vägen hem. Han såg mej först.
"Men det är ju Katten!!! Heeej det var inte igår!"
Hade glömt att han alltid kallade mej det förr. Hans ena kompis (som definitivt inte var ful) kände igen mej en massa men jag kunde inte placera honom för fem öre. Han visste tydligen till och med i vilket hus jag bodde. Då påpekade jag att han verkade lite stalkeraktig. Han var tydligen lika gammal som mej (även om han såg ut som lammkött) och tyckte att jag skulle följa med honom hem, men jag skyllde på att jag var tvungen att gå ut med hunden.

18:01
Promenad senare, siktar jag på efter att ha blivit dissad hela helgen. Höhö.
Det verkar som att det blir Peace&Lovefestivalen med KS, Bräk och Peg i alla fall. Damn vad bäst det kommer bli. Bäst bäst bäst!!

20:35
Ojooooj, nu blir det andra bullar!!
Ska till köpenhamn i helgen och festa med några av girlsen från killtråden. Det kommer bli sjuukt baaall! Nu ska jag till hudrastgården med ploppihund.

Lårkaka delux.

20:13
Försov mej lindrigt imorse och cyklade upp till stallet så fort jag kunde på mammas tröga cykel med Loppan i cykelkorgen - det är knappt hon får plats längre. Vi morgonfodrade i vanlig ordning, men jag var på väg ut från Nikita laddade hon iväg en spark rätt på mitt lår och slog samtidigt krafftmåttet ur handen på mej. Jag trillade ihop och dog i stallgången, kunde knappt andas så ont i det gjorde och trodde för en sekund att lårbenet gått av eller nåt. Lyckades kravla mej upp och Mia kom in i stallet, hojtade åt mej att dra ner byxorna så hon kunde linda låret med elastisk linda för att döda den kommande lårkakan. Sen har jag mest vatt halt hela dagen, även om det inte ens har blivit ett blåmärke. Jag håller helt med Mia:
"Det är så typiskt, när man har blivit sparkad och så gör det sååå ooont och man vill bara visa alla hur ont det gör, men det är knappt ett märke!"
Det kunde ju åtmistone vatt lite svart och gult och SE ont ut! Jag kan fortfarande knappt gå och sitter med ett knallblått ridbandage runt låret.

Jeanette har nyss varit här och lämnat Rizzo, jag ska passa honom inatt och imorrn. Blir kul med dem två hulliganerna i sängen .. Haha! :)

Even flow.

08:52
Tro det eller ej, men jag är i skolan!

Vi hittade en råtta i söndags, i Majeurs spilta, och den var så syndigt fet att den knappt kunde gå, den bara vaggade fram. Jag döpte den till Olsson och vi försökte locka fram den med majs och ost. Har inte sett till den sen dess. >_< Den blev nog arg för att Crazy petade på den med en grep.

Igår red jag och Malin ut på fullbloden. En lugn och trevlig tur till ån. Vi såg tre rådjur som skuttade på fältet, men de ville inte ansluta sej till vår flock. Bastards! Vi tog en galopp på grässlingan och båda pojkarna galoppade jättelugnt och fint så vi blev alldeles förvånade. Merlin bröt till och med av till trav av sej själv och Arthur drog inte alls! ....men så skulle vi galoppera tillbaka! Arthur rivstartade och när vi drog om Merlin pep jag:
"Maaaaaliiiiin, jag kan inte hålla honom!!!"
När jag tog tag i honom skuttade han till och kom tillbaka men ökade direkt igen. Jag tappade inte stiglädret åtminstone! =) Malin föreslog att jag skulle tävla Arthur på blåbärsdressyren på söndag, men det känns som om tiden är lite knapp och jag kommer bara hinna rida honom en gång innan dess. Vi får se.
Red Robban på lektion igår och fick till och med fram det lilla segot.

Fått lite saker i rullning med skolan nu. Ska skriva prov i lantbruksdjur och djursjukvård inom den närmsta framtiden, och förhoppningsvis bli klar med engelska b.

I eftermiddag blir det två timmars stalljobb, och rida Baghira och Hibiscus.

Måste få med mej folk till KB den 17e. Nån som e sugen?

En flicka som är stark.

15:11
I söndags var det hopptävling och jag - THE mespropp - skulle rida Verona i två klasser. Första klassen mådde jag sjukt illa. Det enda jag kunde tänka på under ritten var hur illa jag mådde, och vilken galopp hästen fattade. I min hjärna lät det ungefär såhär:
- "Uh, jag mår illa .... oh rätt galopp! ... jag mår illa .... åh nej vi kommer gå omkull .. Verona jag mår illa!! ... chilla nu .. omhoppning .. jag mår illa ...."
Vi dubbelnollade på rätt bra tid iaf, men precis innan andra klassen kom Malin S på Master och slog vår tid med två sekunder och kom alltså upp i ledningen. Jag kunde inte låta det hända. Jag red in på banan igen, peppad av min privata hejarklack, och red grunden felfritt. Över första hindret i omhoppningen vrålade jag till Verona: "Kom igen nu gumman, nu slår vi Master!!" och vi suuusade runt omhoppningen hela fyra sekunder snabbare än Malin och Master. Det visade sej sen att vi hade den näst snabbaste tiden av samtliga ekipage, och vi vann alltså lektionshästklassen! =)

Min hund är STÖRD!! Nu har hon världens hyperryck, hon har rumlat runt i min säng och försökt mörda täcket eller nåt, sen tog hon ett jämfotaskutt, kröp in under sängen, fortsatte skuttandes ut i hallen, jag hörde henne dundra upp för trapporna, pappa sa "nej!!" sen kom och nerspringande hit igen och nu ligger honoch knaprar på colaflaskan som står vid min säng. Hon är inte hysterisk iaf.

Var hos Lito igår och piskade honom på guitar hero! man börjar väl bli grymmare!

Dessutom mår jag bara sådär solskensbra nu för tiden, känns det som. Jag håller på med skolan, ska jobba en del för stackars Annika som fick en spricka i handleden igår, hon ska flytta till Arlöv och det är bara superkul! Jag och Malin ska rida ut imorrn, sen ska jag rida med Kristina på torsdag. Baghira börjar uppföra sej riktigt bra nu, ja allt bara flyter helt enkelt.
Undrar bara hur länge det får hålla.

Snun n,n,n,n,n,n,n,n,n,n,n,n,n kneeeees!

19:07
Jobbade som skrivet för Annika idag. Det var hundträff med både Loppan, Rizo, Tyra och Ticki. Loppan tappade en massa saker: sitt halsband och några tänder. Jag red Robban, det var kuligt. Kom nog åt honom rätt bra i galoppen för han drog ett par kul bockar! Haha! ^^

Pratade med Jeanette nu .. Ska dit med min nybadade Loppa som är helt fluffig.

Carry on.

20:50
Malin hämtade mej imorse och vi åkte till stallet. Loppan blev glad och hoppade på Rizo det första hon gjorde. Malin mockade till sina fullblod medan jag mockade till gamlingarna, sen red vi en stund i ridhuset på fullblodisarna, jag på Merlin idag och Malin på Arthur. Jag var faktiskt riktigt nöjd med lilla precious idag, och inte minst med mej själv. Tänkte mycket på att sitta mitt över och inte klydda med händerna och det gick tusen gånger bättre än i fredags, ja det är inte ens jämförbart.
Sen tänkte vi skritta ut på gamlingarna men det visade sej att Kitty var ganska så rejält halt. Vi ringde Kristina som ringde Agneta som tittade på Kitty och sen ringde in ett recept på fenylbutazon på djurapoteket. Vi tog med TerrorLoppan och LigistRizo i bilen och de knödde runt i mitt knä. Kristina passade på att åka inom bilbesiktningen för efterbesiktning, och människorna där inne blev alldeles betuttade i valpisarna. Särskilt en kvinna.
Kvinnan pekar på Loppan och säger till en snubbe:
- Den där liknar ju din hund!
Jag frågar nyfiket vad han har för hund, även om jag redan kände på mej vad han skulle svara.
- En schäfer/vorsteh-korsning.
I could see that coming. Det MÅSTE helt enkelt vara vorsteh i Loppan!
I vilket fall som helst så däckade hundarna på vägen hem, Loppan vid mina fötter och Rizo i baksätet. ´

Nu är jag sjukt trött och ska upp och jobba för Annika imorrn, så det känns som att det får bli ett par låtar på GH och sen sängen.

Allting var förlåtet i en sällsynt lycklig dröm.

10:55
Innan någonting annat blir sagt: Vem har klarat Psychobilly Freakout Hard? JAG! HAH!!

Igår gick jag och Helene till hundrastgården. Där var en snubbe med en underbar gammal pitbull. Hon blev glad när vi komoch skällde en massa så Loppan blev rädd för henne. Mes. När det hade blivit lite mörkare såg jag en svartklädd figur med en liten vit hund komma gående långt borta. Jag gick bort för att kolla ifall det var Junior och Bailey, och det var det minsann. Runt halv tio följde jag med honom hem en stund och vi kollade på djurpolisen och Loppan fick en tuggsko som Bailey inte ville ha.

Ska jobba för Annika ikväll igen, och nu borde jag verkligen jobba lite med mitt projektarbete.

Might see some type of pleasure in my mind.

10:28
Min hund är cepe. Nu står hon och hoppar på dörren till tvättstugan och gnäller och har sej. Vad vill hon där inne? Okej - jag vet ju att "tugga på Mias trosor" är hennes absoluta favoritsysselsättning men det behöver ju inte gå såhär långt. Ja, nu la hon sej i sängen istället men hon kvider fortfarande. Nä men cepe nu ska hon mörda mitt täcke... Jäkla djur, tänk om man kunde fatta vad hon tänker på.

Igår hoppade jag ju Arthur iaf. En liten bana på typ 50 cm och åtta hinder och det gick faktiskt riktigt bra. Jag är inte hundra procent med honom i sprången men ändå, har ju bara hoppat honom en gång innan och han hoppar sådär unghäststort.
Ska ha Verona på tävlingen på söndag och nu är mina tävlingskläder i tvättmaskinen. Jag borde gå och duscha men med tanke på hur terrorhunden uppför sej här är jag inte säker på om jag vågar lämna henne ensam i ett möblerat rum. Helene ringer mej sen när hon har vatt och klippt sej så ska vi till hundrastgården med våra respektive terrordjur.

Idag åker Lito till Italien btw, och ska tävla i matlagning. Han vinner, så e det bara! <3

Har börjat 5-stjärnor-projektet på hard nu, och dte har gått rätt bra men Barracuda kommer jag ju för jösses aldrig klara .. Pissmög!
Nu gick hunden och la sej på sin handduk. Dags att smita in i duschen!!

10:48
Jag lyssnar ihjäl mej på Velvet Revolver och vill helt klart ha en egen Slash hemma! *kåtslag*

11:02
..och nu ska jag faktiskt dyscha.. Man fastnar så lätt på youtube.
Har lite svårt att sluta titta på den mannen faktiskt. *drool*
Velvet Revolver - Slither

11:09
Nu har jag dessutom hittat 2.35 GiB komplett  diskografi med Guns n' Roses.
..så NU ska jag dyscha!

19:34
Gud så ambitiös jag har varit idag! Jag har läst engelska, de vita helskodda ridbyxorna är tvättade och smorde, det vita schabraket är tvättat, chapsen också och skorna är putsade. Loppan har dessutom ätit upp sin mat både idag och igår och hon är helt bra i magen nu, peppar peppar.

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

14:14
HAHA alldeles nyss klarade jag Slash-battlen på hard! (Guitar hero 3 då) Som jar har kämpat med den, damn vad arg jag har varit. Det var precis i sista sekunden den här gången och äntligen har jag kommit vidare. Nice.
Nu ska jag ringa och samtala med Annika om kvällens hoppträning.

14:21
Owkay, jag ska hoppa Arthur ikväll. Skulle ändå rida honom idag, så då tar vi två flugor i en smäll. Blir nog bra, ska bara hoppa bana lite lågt. Jag ska tävla Verona (tror jag) på söndag, men jag har ju ändå hoppat henne så mycket redan.

Så kan man ju faktiskt bli "drogad på krogen" också.

22:03
Det finns många saker som "bara händer andra" och fenomenet "drogad på krogen" var en av dem fram tills inatt. Jag och Annica åkte som planerat till Slagthuset efter lite sjungangde, GHspelande och vindrickande här hemma. Vi tog en taxi in och var precis lagom lulliga. En snubbe bjöd oss på xider, han gav en flaska till Annica när jag var ute, varpå han gav henne en till och sa att hon kunde ge den till mej, men hon gav mej den hon fick först. Efteratt jag druckit halva flaskan var jag helt väck, som om jag hade druckit en hel sjuttia själv, fast utan illamåendet. Som tur var tog Poem hand om mej en stund tills jag lyckades ringa till Martin som kom och hämtade mej. Jag har riktigt feta minnesluckor, och det hela var sjukt otäckt. Martin körde hem mej till honom och köpte mat på mcdonalds på vägen, fast jag klarade inte avatt äta så mycket, sen däckade jag på hans soffa och fattade knappt var jag var när jag vaknade imorse. Mådde inte illa och hade en tillstymmelse till huvudvärk, vilket verkade sjukt misstänkt med tanke på hur "full" jag trodde jag varit kvällen innan. När jag senare pratade med Annica kom vi fram till att det där med all säkerhet inte var någon fylla.

Är så sjukt tacksam för mina personal jesuses; Poem och Martin, och i ärlighetens namn är jag framför allt lättad över att det var jag som fick xidern och inte Annica, eftersom det var henne som snubben var intresserad av.

Precious and fragile things need special handling.

19:57
Jobbade 8-4 idag och är sjukt trött, har ont i huvet och känner mej allmänt sliten, men ändå låter jag Annica lura med mej till Slagthuset ikväll. Hon hade mej vid "..och bli cepe fulla". Då var jag på. Ett par glas vatten och en skallebankpilla, sen är jag nog fit for fight!
Red Merlin innan idag, han var VÄLDIGT svår, lille precious .. Smal och vinglig och jag blev alldeles frustrerad, men jag provar honom nog gärna igen. Imorrn ska jag upp till stallet och rida Hibbe vid halv tio, så jag behöver ju inte vara mest bakis i världen kanske. Det var sjukt längesen jag var ute bland folk!

Man måste hitta rätt mood-musik och den här kvällen får börja med Alice in Videoland - Got to go.

23:16
Annica e här nu, vi har spelat singstar och guitar hero och jag äger allt. Vi e fulla som fjortisar och nu snart ska vi dra till Slagthuset! =D

Ska överge cirkusen för neutral mark för en hel delsekund.

12:23
Inatt drömde jag om skolan. Jag börjar få lite ångest och skuldkänslor för att jag inte har varit där på flera veckor, men i drömmen jag heligt förbannad, för jag hade inte fått MVG i häst- och stallskötsel eftersom de hade gjort om kursen till häst- och hundkunskap eller nåt sånt eftersom jag inte klarat ett rasprov där man skulle kunna stava till en massa franska hundraser så kunde jag bara få VG. Dessutom var det nåt luddigt skit om att jag var på nån middag och satt brevid Robban (mitt ex) och jag var arg på honom också..

Jag saknar Örebro och mina gnällisar. Sailor Moon med familj, Amandakusinen ...
Kapade örebrotråden på buke och tyckte nån skulle dra med mej på fest när jag kommer dit, och blev genast paxad av Elof01! HÄPPI DUPZ!!

Loppan spydde imorse igen och var lite lös i magen. Jag fattar inte vad det är hon spyr upp, det ser ut som skivad, rå potatis. Dessutom äter hon dåligt. Jäkla hund...

13:10
Malin skulle kanske komma över en stund idag och singstara med mej. Sen kommer en annan Malin ikväll .. ^^ Alla dessa jädra Malinar ..

Jag älskar mina kryptiska rubriker.

21:22
Åkte hem till Lito och hämtade mitt GH3 som har hade lånat. Det var mitt under rusningen och Loppan var med. Hon klarade av alla människor på södervärn utan problem och nosade runt som fan i Litos lägenhet de minuterna vi var där. Hon gillade hans kök, med all tappad mat.. Suck! När vi skulle hem var det bara vi som skulle åka 132 från södervärn och busschauffören bad mej hjälpa honomfå igång bussen, för den krånglade lite. Jag skulle simply vrida på nyckeln, så nu har jag suttit i bussförarsäte och känner mej omåttligt cool.
Väl hemma hade Malin L redan kommit hem till mej sin passehund - en golvmopp vid namn Smulan - och hon och Loppan busade runt en rätt lång stund.

Set me free.

12:05
Lektionerna gick bra igår, flöt på rätt så bra, men jag är inte van vid att ha rutinerade grupper och har lite svårt för att hitta på uppgifter och ge bra feedback. Ska jobba ikväll också men behöver hitta en loppvakt.
Kristina hämtade mej vid åtta imorse för jag tyckte vi behövde en liten tur till stallet. Malin haffade mej med det samma och tyckte jag skulle rida en av hennes hästar, så jag tog Arthur och vi red ut. Galopperade lite och det gick ganska bra, förutom att jag plötsligt tappade hela mitt stigläder mitt i galoppen och fick sitta av och fixa det. Han är rätt stark också så jag fick lite småont i fingrarna, måste verkligen skaffa ett par ridhandskar, men med min nuvarande ekonomi känns det ganska långt borta.

22:17
Oh, jag glömde mina 416 spänn från försäkringbolaget, fick ett brev om det idag och de kommer inom en vecka! Se, det löser sej alltid! Btw så är Loppan HELGALEN! Hon har kutat runt i trädgården som värsta vinthunden och skällt och busat och jagat osynliga saker. Nu är hon som tur är trött.
Lektionerna gick bra och smärtfritt, förutom att Julie laddade ett par sparkar mot mej ett par ggr.
Fick min deklaration idag, och jag skulle visst betala 5 spänn .. HAHA!

Det finns hopp om en förändring, men det tar den tid det tar.

05:05 <    
Mitt i panikgråtandet igårikväll skickade jag ett sms till Helene, som ringde upp. Tog först ett litet tag innan hon kopplade att det var jag, då hon inte lagt in mitt nummer än, men vi pratade i typ tjugo minuter och sen kunde jag faktiskt somna. Vaknade vid halv ett av att Loppan ville gå ut, men jag trodde inte på henne eftersom hon aldrig brukar gå ut på natten, men så var hon visst dålig i magen så jag fick ju skylla mej själv när det hamnade på golvet... Lito var inne på msn och hade kommenterat hysteribilden i bilddagboken, så det kändes ytterligare lite bättre när jag somnade igen. Har sovit djupt och drömlöst fram tills nu, när Loppan ville gå ut IGEN och den här gången tog jag det faktiskt på allvar, även om jag bara trodde att hon skulle kissa, men så var inte fallet. Om hon fortsätter vara lös i magen och kräkas får jag kanske kolla upp det, men hon stoppar ju i sej en sån himla massa skräp. Kattskit, sniglar, gamla papper utspottade halstabletter på stan, stenar, jord - name it!
När jag satte mej här tittade hon undrande på mej från sängen men när hon insåg att jag inte tänkte komma och lägga mej kurade hon ihop sej nedanför kuddarna, precis i mitten, så jag måste flytta henne när jag ska sova igen och det har jag ju såklart inte hjärta att göra nu när hon sover. ^^


Älskade terrorvalpiz

05:31
Oh, nu råkade jag prassla med en påse så hon vaknade, lika bra att passa på att lägga sej .. x)

06:06  <    
Fortfarande inte fått tummarna loss ändå ... Haha! Ska göra ett nytt försök.

13:23
Vi vaknade runt halv tolv och nu har jag städat här inne. Loppan jagade moppen när jag torkade golvet och halkade omkring, nu slickar hon överallt, hon gillade visst såpan. Jag har fyra fakturor som ska betalas nu; Loppans försäkring och registrering, singstarskivorna som kom idag plus debitionen för att jag missade terapeutbesöket i torsdags. Får se vad det går på, blir nog inte supertrevligt.

13:42
Hiiilveteee!!! Det var värre än jag trodde... jag har 79 spänn att leva på till lönen!!

Nothing ever seems to quite turn out right.

18:21
Inget var kvar och jag kände mej klar,
beredd att få ge mej av till slut.
Bara bort från den dröm som jag hade för mej själv
och jag trodde jag delade med dej.

Så fly i ro,
jag vill stanna och minnas
låta det leva ett tag.
För jag vill tro att det ändå ska finnas
något som lever bortom idag.


Press och tunghäfta, jag hatar att min hjärna stannar när jag borde ha saker att säga. När det enda som jag verkligen vill är dito det enda som faktiskt inte går. Så efter krampaktigt misslyckade försök att hålla tillbaka tårarna satt jag till slut på busshållplatsen på värnhem,  så konstigt tom som om all luft bara gått ur mej och jag insåg plötsligt att det inte fanns en chans i världen att jag skulle klara av att åka hem. Ringde på impuls till Helene och frågade om jag fick komma dit en stund. När hon frågade om det hade hänt något fick jag inte fram ett ljud, kunde inte andas och fick försöka klämma fram ett stapplande "jag förklarar när jag kommer".
Ingrid var där med alla hundarna och jag hade dessutom Loppan med mej. Fem hundar i en trea, jo tjena! haha. Ingrid och Helene, guldklimparna, fick mej snabbt lugn och resonlig och vi diskuterade fakta, möjligheter och den närmsta framtiden. Ingrid gick vid tretiden har jag för mej och jag och Helene satt kvar på balkongen, snackade skit och skrattade åt Aron och Loppan som flängde omkring.

Jag vet inte vad jag känner just nu, mer än ett underligt lugn som lindade sej runt hjärtat hemma hos Helene när hon och Ingrid bankade i mej att jag skulle ringa till dem så fort det var något. Som ett skyddande hölje av omtanke och vetskapen om att jag faktiskt inte hänger ut för en klippa, att jag inte står ensam och faktiskt inte behöver klara av allting själv.
Sen att jag har handikappet att vara en överkänslig människa, det har jag vetat sen barnsben.
För tillfället känner jag mej relativt stark, sådär så att jag åtminstone orkar tänka rationellt, men jag vet ju också hur snabbt det kan vända.

21:44
Jag fick nyss den nya kentlåten av Mika och det liksom bara slog mej i ansitket och gråten kom helt utan förvarning och nu kan jag inte sluta, jag vill bara gömma mej. Den där texten, det stack rätt genom hjärtat:

Älskling, jag har hittat in från mörkret.
Det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tar.
En nystart, jag tänker nya tankar.
Men allt det där du föll för, finns fortfarande kvar.
Allting har förändrats, men jag känner likadant.

Jag vill inte mer. Fortsätter jag såhär kommer jag gråta ut mina ögon. =/

22:31
Jag känner mej bara så jävla patetisk.

Jag har letat överallt efter känslor som är försvunna.

14:12
Igår var en lång dag. Väldigt lång, men mest rolig.
Började med att jobba för Annika, hade ponnylektionerna. Dessutom fått en extra insatt knattegrupp, vilket gjorde att jag hade fem grupper. Krävande men roligt. Sen åkte jag med Kristina, Mia och Malin med familj till sci-fi mässan. Vi gick och tittade på nördar, tappade bort varann och drack kaffe. Mia köpte ett nytt singstar, så vi var självklart tvungna att åka hem till henne och sjunga lite. Jag ägde fältet och när jag kom hem vid halv åtta stack jag nästan direkt till Jeanette. Vi drack vin, sjöng singstar, spelade guitar hero (jag har btw börjat spela lite på expert). Satte några rekord på singstar och av någon anledning fick jag för mej att impulsshoppa två nya spel från discshop.se. Vid tolv fick jag ett sms som vände upp och ner på min värld, och hetsgrät i panik på Jeanettes köksgolv.
Idag red jag och Kristina ut på Hibbe och Kitty en runda.

På media playern varvas Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu med Blink-182 - I'm Lost Without you och Håkan Hellström - Klubbland. Jag är förvirrad och rädd, känner mej otillräcklig och fel. Kan inte låta bli att undra. Varför alltid jag? Varför alltid jag ... ?
Kärlek har svikit mej alltför många gånger.
Jag hatar mej själv för att jag är så anpassningsbar. För att jag är vek och inte har någon självrespekt. För att jag inte kan förklara, för att jag inte kan hjälpa eller ha några bra svar. För att jag inte kan sluta gråta, för att jag inte bara kan glömma och komma över - för att jag inte VILL glömma och komma över. För att jag är så naiv som faktiskt nästan tror att jag skulle göra någon lycklig, att någon skulle göra mej lycklig. Jag ska inte vara lycklig. Jag ska bara vänta. Jag insåg det för flera år sen.
Snart är det nog så att allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va. Om jag låter mej tyna bort. Jag kan inte fortsätta blunda och förneka, leva i min låtsasvärld av känslor som faktiskt inte finns. Jag hatar mej själv för att jag har så mycket känslor. Jag skulle kunna älska för oss båda men det funkar inte så och det lämnar ett tomt gap i mitt medvetande, ett svidande sår där tankarna och bilderna är som salt och citron.

I'm going where the wind blows,
going where the lost ones go.

22:01
Fortfarande samma känsla, men under rädslan så gror någon som kan liknas vid beslutsamhet. Fast jag är nog mest ledsen ändå, i ordets rätta bemärkelse. Varför kan det inte bara vara bra?
Vi är inte sånna som i slutet får varann.

Är du också själv?
Var är du ikväll?

Jag vill egentligen ringa och prata med någon, men jag vet inte vem och jag orkar inte förklara. Men jag är glad att mina tårar är behärskade och lugna.

Vill inte komma nånstans, vill bara ta mej lite längre än hit.

15:05
Jobbade för Annika idag, hade(har) så sjukt ont i axlarna så det gick helt söligt. Jag vet inte om jag NÅGONSIN har mockat så långsamt .. -_- Höll på att frysa ihjäl dessutom och nu är jag trött och gråtmild och sjukt whinig.

Ta mej till kärlek.
Ta mej till dans.
Ge mej nåt som tar mej någonstans.

Jag tvivlar ihjäl mej.

23:29
Lito var här ikväll och medan vi spelade GH så tuggade Loppan sönder sladden till en ena gitarren. Som tur är fixar min MacGyver-pappa biffen, så nu funkar den igen.
Imorrn jobbar jag för Annika och har ponnylektionerna.

All of the things that I want to say
just aren't coming out right.

There's something about you I can't quite figure out.
And I don't know why I can't keep my eyes off of you. <3

Fullblodsbanditerna.

17:39
Malin ringde imorse och frågade om jag ville rida ut på långtur med henne, så jag stack upp till stallet. Jag tog Arthur och hon Merlin och så red vi iväg mot Kolböra. Vi fick ett par stopp på vägen där det var skällande hundar och hästarna vägrade gå förbi. Arthur studsade med framdelen och det slutade med att Malin fick rygga Merlin förbi gården. Precis förbi så galopperade Arthur iväg på asfalten, men bara så pass att jag fick samlat upp tyglarna och kunde ta tag i honom, så gick det bra. Red förbi Chamiro, fjordingen jag red innan, och kastade in morötter till honom, lille plutten. Jag saknar honom. När vi kom föbi Kolböra red vi in i Görslöv och bland en massa åkrar, travade över kullar och red runt nån liten sjö och det var bara supermysigt! I två och en halv timme var vi ute.
På vägen hem var vi sjukt trötta. Inne i Görslöv hade vi tittat ut var sitt hus som vi skulle köpa och vi började spåna på att vi nog skulle behöva råna en bank. Innan vi visste ordet av hade allt spårat ut i en hejdlös diskussion om pizzor. Här är en väldigt nerkortad version:
"Vi får nog börja med att råna pizzerian, så vi får öva lite."
"Så vi vet om vi är redo för banken. Ja, så på hästarna förståss!"
"Öy!! Ge oss alla era pizzor!! Annars får ni spö!"
*viftar med ridspöt*
"Ja! Och en 1½ liters cola!"
"Det är ju bra att vi flyr på hästarna, för de har inga registreringsskyltar!"
"Fast vi får nog öva på flykten lite, så de inte bara stannar helt plötsligt och ska studsa med framdelen eller backa"
"Så får vi säga till dem på pizzerian att inte slå i dörrarna, för då kommer hästarna bli rädda."
"Sen i tidningarna kommer det stå värsta artiklarna om pizzarånarna. De kommer kalla oss 'Fullblodsbanditerna' och alla kommer stänga sina förnster och bli helt rädda när vi rider förbi"
..så fortsatte diskussionen ett tag och när vi red in på stallbacken hade vi plötsligt kommit in på ett sidospår och skrattade så vi nästan grät:
"Ey, jag vill ha en vesuvio med svamp och en kebabpizza utan sallad och kebab!"
Omg vi är så SJUKT torra.. *asg*

Helene passade Loppan och när jag kom dit för att hämta henne satt vi och snackade skit ett tag. Loppan och Aron for omkring som idioter och hon kaxade sej riktigt mycket och fick honom att lägga sej trots att han är nästan dubbelt så stor som hon.
Sen körde mamma oss  till Agneta så hon kunde få sin spruta, och självklart så skulle jag glömma vaccinationsintyget. Bra där, Mia! Nu sover hundskrället som en stock. <3

20:28
Jag lär mej ALDRIG att man inte ska impuls shoppa. Nu har jag handlat tuggsaker till Loppan för 150 spänn. -_-

We're burning down the highway skyline.

14:32
I förmiddags fick Loppan vara hemma hos Malin och Stefan medan jag åkte in till Julis. Jag och Malin spelade GH när jag kom tillbaka och då hade Loppan fått lite stryk av den ena katten; han hade slått henne i huvet. Ingen skada skedd. På vägen hem körde Malin(med fullbloden) förbi och plockade upp oss. =)
Jag har ringt Agria och fixat så jag får betala försäkringen per halvår och ringt mitt andra försäkringsbolag, men hon var inte inne atm så jag får ringa vid tre igen. Ska bara säga att jag inte vill att de avslutar ärendet.

Ikväll är det hoppning, Paato ska passa Loppan en stund.

Nu ska jag läsa den där urtråkiga engelska boken som tar en evighet att ta sej igenom.

15:38
Coolt, ringde försäkringsbolaget och skulle bara säga att jag fortfarande inte mår så bra. Så började vi prata lite och kom fram till de tydligen inte visste att var inlagd i oktober -06, så plötdligt hade jag rätt till drygt 900:- till som jag kunde få direkt. Jag kommer dessutom få ersättning för ärren när det är mer än ett år sen jag slutade skära mej.

20:43
Jag var så ARG!! Carina hade satt mej på Nicki på hoppningen. Jag dog. Jag ville absolut INTE, men satt upp ändå. Fick ner henne i rätt låg form och det borde väl ha känts bra om det inte hade varit för den där nedrans skräckklumpen i magen. Galoppen gick också sansad men min hjärna försvann och smälte bort när det blev dags att hoppa. Ett fjutthinder bara och Nicki skötte det själv, men jag pallade inte.
När Carina tyckte att jag skulle göra en annan övning började jag med att vägra. Tårarna rann och hon tvingade mej, jag bet ihop till min argaste min och hoppade, sen skulle jag rida en volt i trav med ett ännu mindre fjutthinder och det gick bara så DÅLIGT! Jag grätsom en brandspruta och tyckte bara att det var jättehemskt och sen vägrade jag prata med Carina, eller nån annan heller för den delen. Snäste åt alla som försökte göra en ansats, sen satt jag och grät och var arg i typ en halvtimme. Jessica försökte på ett väldigt objektivt sätt få mej att förstå att jag faktiskt varit duktigt och borde vara stolt istället men jag envisades med att sura bara för surandets egen skull.
När jag kände att jag kanske hade lugnat mej gick jag och pratade med Carina. Hon sa att hon tyckte att det hade sett fint ut, balanserat och bra, att jag hoppade fint och hon kunde inte fatta varför jag måste vara så tramsig .. Det gör nog inte jag heller faktiskt.

I can't help this feeling anymore.

22:08
När jag kom till stallet i söndags upptäckte jag till min förfäran att Baghiras bakben var som två tjocka pålar. Tog ut henne i gången för att se bättre, men hon kunde knappt gå. Lindade henne med back-on-track och ringde Carina för att diskutera saken. Hon fick börja med att säga åt mej att lugna mej då jag var halvt hysterisk. Vi bollade lite orsaker; mugg, inga lindor på natten, inte rört sej så mycket nu när hon är van vid det etc. Det visade sej sen att hon inte haft lindor på två nätter. Igår var benen redan mycket bättre och jag skrittade barbacka i lilla ridhuset.

Mår inte särskilt bra. Förkylningen slog till HELT utan förvarning inatt. Inte vatt förkyld på hela hösten/vintern och inte känt att det var på gång heller, men nu jävlar är det massproduktion av snor, jag har ont i kroppen, tryckande huvudvärk och fryser. När jag skrittade ut på Kitty vid sextiden idag kändes det som om min rygg skulle knäckas och att jag skulle tappa det ena benet. Helt psykat. Jag måste vara frisk imorrn, för vi ska hoppa..

Jag får lätt ångest av vårvärmen. Inte det att jag inte tycker om det, utan bara att jag vet att jag alltid blivit sämre på våren. Minns ett tillfälle då jag och mamma var på väg till bup och hon pratade om vårkänslor och jag sa apatiskt att jag inte hade några. Tragiskt.. jag vill inte bli sämre.

22:39
Jag saknar verkligen mitt gamla liv. Jättemycket. Sommaren -06 var den bästa.. Jag saknar sommarnätterna, spriten och skratten. Den konstanta aktiviteten i mobilen, att alla älskade mej, den där känslan i magen; en blandning av förväntan och värmen av alkohol. Tåget till Helsingborg eller bussen till Malmö.. och så sprit.

RSS 2.0