Tonight we dream on broken glass.

19:16
Jag finns inte i den här världen.
Missförstånd och tårar och .... jag orkar inte.

Jag förtjänar inte detta livet.

Visst bor det ett skrik nånstans i ditt lugna tysta liv?

13:11
Igår bakade jag min fjärde sats muffins på en vecka. Idag tänkte jag baka bröd.
Jojo kommer och hämtar mej ikväll, så ska vi åka ut till travstallet därhon jobbar. Jag ska jobba för henne en vecka när hon åker bort. Kan va skönt att komma dit och kolla hur allt funkar, det blir så mycket enklare då.
Loppan är überbusig med myror i röven och hoppar runt i sängen som nåt annat mongo. Emellanåt stannar hon upp och tittar på mej med skägg som står åt alla håll. Nu ska hon få följa med mej till affären. Hemtelefonen behöver ladda lite till innan jag kan ringa försäkringbolaget.

Det var vuxet, behärskat, långsamt, sansat och tråkigt och trist.

12:06
Jag förstod att nåt ändrats.
Ingen mer dramatik.

Sån fucked up trötthet. Jag är matt hela tiden, det vitnar för ögonen när jag reser mej och jag känner mej som världens tråkigaste person. Jag ska i vilket fall till Mobilia och lämna lite CV, sen kan jag sitta här och fortsätta ruttna.
Baby är i Köpenhamn för att visa danskarna vad han går för. Håller tummarna och försöker vara en bättre flickvän på distans än vad jag verkar verkar vara på nära håll för tillfället.. =/

Just det .. Note to self: ringa försäkringbolaget om ärren.

Tvättdag.

12:11
Lito jobbar på Nilsson Sushi idag, och jag har tvättdag. Har varit på Mobilia och skickat iväg paketet med lackklänningen jag sålde på Tradera, och försökt söka lite jobb i affärerna, men de flesta ville bara ha ett CV, så jag får återkomma när jag har skrivit ut det på farsans dator.
Ska börja tvätta klockan ett, och hittills verkar det bli åtminstone 2 maskiner 60°c tvätt, och två normala. Gillar mina Ikea-påsar, de var en riktigt nim investering. Funderar på att baka muffins igen nu när jag ändå är så huslig. Försökte göra Pia-muffins härom veckan, de blev ganska goda, men inte så "Pi-iga" som jag hade hoppats. Förmodligen rörde jag smeten fel. De är bara att öva. Nu har vi iaf köpt nytt socker och bakpulver.

Katterna leker med Loppans mat och hon blir skitarg varje gång och jagar iväg dem. Jag fattar inte varför hon inte bara kan äta upp den?

18:05
Min matlagning är ett inferno av kreativitet och okunnighet!
Jag har stekt ihop rivna morötter, vitlök och whiskykorv tillsammans med tafatt skuren purjolök. Kryddade med salt, peppar, chilipulver och kalvfond. Så åt jag det med lite inte-tillräckligt-kokt spagetti. Toppat med lite, lite sweet chilisås. Ögonen rinner eftersom jag fick peppar/lök/chili-stekos i dem, men det spelar väl mindre roll när maten mot alla förväntningar faktiskt blev god!
Nu ska jag vika tvätt, diska, och sen - om jag orkar/hinner - baka muffins.

Men först!
... en allergitablett mot morötterna.

20:45
Dammit, jag kommer inte åt receptet på Pias muffins, eftersom det är problem med riksidrottsförbundets driftdatabas. Mög.. 

Ensam är stark? - Vilket jävla skitsnack!

15:39
Molle ringde igår och undrade om jag ville med till KB. Ett ögonlick tänkte jag på vår urusla ekonomi, men med tanke på hur jag mådde i fredags så kändes det som en klar nödvändighet. Jag drog hem till molle där Mååd och två tjejer som jag inte kände var. Drack Pisang Ambon med apelsinjuice och nån grogg på Molles vodka. När det började bli dags att dra ringde Malin med Fullbloden och de mötte upp och på Östervärn. Då småttingarna inte kom in på KB - trots moget sällskap - så drog vi till Deep istället. Efter ett tag ville Molle dra till KB ändå, så vi kollade om småttingarna kom in nu, och det gjorde dem.
Jag stack tillbaka till Deep, där Malin, Erika och Lena fortfarande var. Lito kom också dit - liide wasted! haha - efter att hans polare stuckit ifrån festen de var på. Vi fixade två gin&tonic till mej, sen dansade vi ja jävlar! Kärlek.

Idag känner jag mej ganska nöjd, och när Lito frågade om jag ville hänga med hem till Jens lite bakfylledag, så avböjde jag. Vilken annan dag som helst hade jag förmodligen följt med, för jag älskar när han tar med mej på saker, men nu var ju Loppan hemma så länge inatt och jag kände att det var okej idag, det är okej att vara lite bakis och seg och spela WoW. Jag ska byta sängkläder också, och sortera tvätt hade jag tänkt.

Häromdagen bakade vi muffins faktiskt.. Jag ville bara skriva, så att jag kan komma ihåg hur huslig jag har varit.

Den där ensamma känslan.

21:33
Huvudet värker, och tårarna som hetsat den senaste timmen ligger i en pöl på datorbordet. Det var längesen jag kände mej såhär fruktansvärt ensam. Jag har ringt fem pers idag. Fyra av dem svarade inte. Jag tror inte ens att jag finns på riktigt.

Keep it in to keep it up, crybaby.

13:46
PMS.

Jag har inget att säga.
"Säg det ändå!"

De senaste dagarna har mitt humör smakat röv.
Det står ju skrivet i bibeln, man vänder andra kinden till, håller käft och håller tillbaks. När ska jag bli en person som det går att stå ut med?

13:52
Äter varma mackor. Det skulle jag inte ha gjort, jag kände hur jag svällde upp med det samma. Något groteskt. Jag kom just till insikt. Jag håller på att flyta iväg. Lite för varje dag. Mest idag. Som en smet som inte blev som den skulle. Som man liksom .. häller ut .. i vasken .. .. ja .. det vill jag nog. Hälla ut mej i vasken. Där kan jag va bland allt annat smuts. Smuts, I tell you!
Nu har jag några timmars jobb framför mej. Ridlektioner. Hjälper till att hålla allt i schack. Sen är det nog bra igen. Måste bara komma ur den här underliga känslan av mjuk explosion. Den är inte trevlig. Jag vill inte tillbaka. Det är bara en fas. Alldeles för kallt. Och jag vet att det inte är på riktigt, men det sliter mej i stycken, får allt att vittra sönder. Explosion. Hysterin är bara inombords.

Minus.

18:54
Angående förre inlägget, så veet jag att det var lite .. osammanhängande. Men jag mådde dåligt, och då blir det så. Grejer var, att jag var ledsen och ville komma ut och göra något, så Malmiz gick med på att gå ut och ta en öl med mej, så vi gick till Sapla och drack nån öl, sen när uteserveringen stängde och vi var tvungna att sitta där inne, där det var smockfullt, så gick vi till L'Angelo och drack fin drink istället.

Idag är jag jättetrött, svinvarm om kinderna och behöver komma ut i kylan ett par sekunder, men min älskade lilla Yoshikatt ligger på min axel (som han ALDRIG brukar göra) och spinner. Han har nog saknat mej, han kramar om min hals med ena tassen. Då kan man ju inte bara resa på sej, faktiskt. Ariel har nog saknat Loppan, för hon ligger hos henne, och spinner och försöker dia som vanligt. Jösses, katten är 4 månader, när ska hon växa upp ?
Btw så fyller Loppan ett år idag.

18:59
Fast å andra sidan så fryser jag riktigt mycket i resten av kroppen ..... HEJ SJUKDOM!!

RSS 2.0