Windwaker.

13:42
Har börjar 5-stjärnor-på-medium-projektet på Guitar Hero och för närvarande gäspar jag mej i princip igenom låtarna. Vissa är klyddigare men efter ett-två försök är det nemas! =D helt glad.

Ska till Jeanette nu, sen till stallet. Sen ska jag minsann hem till Alex, han bjöd mej på middag .. =) Det var superlängesen jag var där.

00:03
Stack jag till Alex och han öppnade dörren synnerligen naken eftersom han inte hade hunnit duscha klart än. Knäppis. Satte mej i soffan och väntade sålänge. Sen gick vi till Ica handlade och han lagade kycking och curry till oss. En massa polare till honom kom förbi hela tiden. Riktigt trevligt och jag fick tid att låta bli att tänka så mycket en liten stund. Sen kollade vi på Råttatouille och käkade glass och för drygt en timme sen körde han mej hem eftersom det är så pissigt väder.

Chasing shadows.

13:40
Idag är sista dagen för årets Winter-een-mas. Jag tycker nog att jag har varit himla bra den här säsongen och Tim har varit guld som uppdaterat Ctrl+alt+del varje dag! I Januari är det okej att vara besatt <3

Tyvärr måste jag svika Helsingborg ikväll. Det är ganska illa att alla The Tivoli-kvällar ligger på onsdagar - jag rider ju. Tänkte inte riktigt på det när jag bytte grupp. Attans.

Jag är hungrig. Resten av känslorna är bara fucked. Förvirring och frustration, seperationsångest tillsammans med ett vagt självförakt. Rädsla och trevande beslutsamhet. Ångest. Ångest. Ångest.

14:06
Visst låter det lockande att försvinna till sommaren. Åka utomlands ett år. Vågar jag? Är ju så sjukligt hemtam ... Vill ha allting nära mej; familjen, hästen, klubben, tryggheten. Att slungas ut i det okända är inte riktigt riktigt min grej. Jag ska fundera mer på det.

14:10
Det finns dagar då det inte spelar någon roll att man är hur hungrig som helst och att det finns ett helt kylskåp fullt med mat - det finns ändå ingenting jag skulle kunna tänka mej att äta just nu. Känner bara att det inte skulle gå ner.
Den här dagen luktar svält, blod, och ljudlösa skrik.

20:38
Jag köpte faktiskt en falafel för första gången i mitt liv. Det kändes ganska bra, och med all sallad och sådär så kändes det inte så hemskt att äta den heller. Det står chili con carne på spisen, så jag får väl trycka i mej lite för syns skull.
Red Taritza innan, det var en intressant upplevelse som alltid. Trots att sitsen förfaller var det nästan trevligt och vi hade kadrilj men eftersom vi var ojämnt antal fick jag ha en låtsaskompis att rida brevid. Den fick i fas med mej hela tiden, så vi var skitduktiga x)

Nä jag mår faktiskt fortfarande bajs. Gick och grät av nån outgrundlig anledning när jag och Baghira promenerade. Orka, nu ska jag självdö till +44 - Make you smile medan det spelas Guitar Hero.


If I could, I'd only want to make you smile
If you were to stay with me a while

Kändishysteri.

19:14
Idol-Andreas dotter har börjar rida i vår nystartade nybörjargrupp, så han var uppe på stallet idag. Behöver jag säga att ungarna var alldeles ifrån sej? -_- Han pratade lite med mej och tyckte att Frans (stallkatten) var fet, men dog jag för det? Nej ... Det gjorde jag inte.

Nu ska jag och mitt sing star  hem till Jeanette och sjunga.

Let's delay our misery.

09:22
Så åkte jag till Skurup idag för att ha veckans enda lektion - ekologi. När jag kommer fram till stationen och träffar Miffo utbrister hon: "men vad gör du här? du har ingen lektion idag, lärarna är inte på skolan!" Då dog jag och satte mej på tåget och åkte hem igen.

Idag fyller Stefan 22! Grattis love!! <3

Jag mår alltid lite illa om jag har sovit för lite. Idag är inget undantag. Fucking Guitar Hero *mumlar* .. men jag gillar elektroniken, och börjar tycka att det är mysigt att somna till det surrande ljudet av dator och play station på stand by.

Idag ska jag kanske träffa Johan en stund, det var allt för länge sen. Sen ska jag ta hand om vildtoringen (Baghira) och så hem till Jeanette. Vi ska spåna på vad hon ska säga till sin soc-tant, spela sing star och dricka upp vinet som blev över sen i fredags.

When your heart stops beating.

11:51
Jag har varit så utmattad efter de senaste dagarnas bravader. Igår jobbade jag dessutom hela dagen och visste inte hur det gick förrän vid tolvtiden då jag ringde till Eva. Eftersom det inte går att förklara hur fucking otäckt det här har varit så struntar jag i det.

Jag ska iaf hem till Stefan nu, det kan kallas lättnad. Vi ska väl spela sing star ^^


Knarklyssnar på +44-låten Lito skickade till mej härom veckan.
http://www.youtube.com/watch?v=c-S0wKuSKoc

20:16
Jag vet inte riktigt vad jag ska känna. Känner mig sjukt frustrerad och irritationen går för tillfället ut över Paat och mamma. Det är ju synd, men jag vet inte vad jag ska göra.
Jeanette ringde precis och allting bara släppte. Ångesten, rädslan och den plötsliga ensamheten forsar ut som varma tårar och jag orkar inte hålla tillbaka det längre. Jag kan inte förstå varför mitt liv ska vara så fucking orättvist. Varför allting händer på så dålig tajming?
Jeanette skulle höra av sej igen sen kommer hon kanske hit. Jag vill inte vara ensam, jag känner mej så skör efter helgen och allt ... Nej, jag vet inte vad jag ska säga, som vanligt och jag förstår inte grejen även om det bara är att acceptera och vänja sej vid att hjärtat måste vara inlindat i taggtråd tills vidare.
..men jag ska inte vara rädd.

21:16
- "Jag vill inte att du ska glömma mej under tiden"
- "Det lär inte hända Mia, var inte rädd för det."

Det tände lite hopp.
Sen har jag bara en sak att säga om det: Army of Lovers - Obsession
Innerst inne vet jag att det är bäst såhär.

..men Jeanette kunde inte komma så jag tänker ha Sing Star och Guitar Hero-terapi för mej själv.

21:56
Min TV har blitt lite cp. Ibland försvinner ljudet och då får man banka lite på den. Ibland försvinner det på ena högtalaren, men då pallar jag inte banka, för det kommer tillbaka ändå.
Nu har jag efter ett par försök lyckats bli Sing Star på Where Wild Roses Grow (trots cp-tv'n).
Funderar också på att göra slag i saken och en gång för alla komma vidare på Guitar Hero. Sitter fortfarande fast på Free Bird (på medium), dålig som är jag.

23:00
Ja, sing star på Cranberries - Zombie på första försöket, Cardigans - Lovefool efter ett par gånger och lite frustration, men lyckas fan inte på Spin Doctors - Two Princes .. Fuck den grejen!!! Det är det sketna sticket som dödar mej. plus att jag inte är helt hundra på texten i övrigt. Damn .. Vill inte flöffa heller, när det är en sån särbra låt. Flöffa kan man göra i tramslåtar som Achy Breaky Heart och Wannabe. och den där låten med snubbarna i keps.
Jaja, nu ska föräldrarna gå och lägga sej så då kan jag inte sitta och skråla, jag får sätta mej med Guitar Hero istället och försöka att inte lacka sönder mej på Free Bird. Suck ... det kommer förmodligen sluta med att jag får lust att slänga gitarren i väggen, sparka på tv'n eller nåt liknande aggressivt dåd.
Nej, jag är ingen nörd. Nej, jag är inte besatt av tv-spel. Ja, det kan hända att jag ljuger en smula.

00:42
JAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Efter att ha mjukat upp med att göra färdigt alla låtar på easy och medium klarade jag Free Bird på KVÄLLENS FÖRSTA FÖRSÖK!!! YEAH!!

Tillbaka.

20:04
Han är hemma igen, dök upp inatt. Vill inte gå in på vad som har hänt, men han mår ganska okej iaf.

Stefan har försvunnit.

21:50
Jag vet inte hur jag ska börja, jag är så frustrerad och ledsen och rädd. Det känns som att mina trevande ord är överflödiga när Dennis har sagt allt som behöver sägas, så jag länkar till hans blogg:
http://bimbo84.blogspot.com/2008/01/frsvunnen.html

Det här är viktigt, så snälla hjälp oss.
Jag är hemma hos Stefans familj nu, tog med playstationet så det sjungs för fullt.
Pratar med Jerry på msn, vi spånar lite. Jag vet inte vad jag ska ta mej till...

23:32
Eva (stefans mamma), Malin (systern) och Camilla har gått ut på uppdrag nu. Jag är hemma med Caroline (yngsta systern) för att svara i telefon om det ringer.

Hur mycket ska man utstå för ett par sketna tv-spel??

11:20
Jag stack till coop och mötte upp Jeanette där, lämnade tillbaka det där dryga spelet jag köpte igår och fixade mej ett Guitar Hero. Då fick jag plötsligt ett sms om att paketet med Sing Star hade anlänt till Ica! Yay! Så jag trotsade vädrets makter och cyklade till Ica i halv storm med ett stort guitar hero under armen. Dock kom jag på att paketet står på pappa, men kunde ju lika gärna höra om det gick att hämta ut ändå. Det gjorde det inte. Så jag fick cykla hem i stormen (med den feta guitar hero kartongen under armen) och nu har jag hämtat pappis pass och ska cykla tillbaka igen, den här gången med fria händer, dock fortfarande i storm.
Det gick nämligen att hämta ut om jag hade hans pass, alltså är det visst inte den som hämtar ut paketet som ska legitimera sej, utan paketet själv.

Planerna för kvällen har varit lite varierade, från att dra till Slagthuset till att sitta hemma (ensam) och pimpla vin och spela Crash, men nu ser det ut som att det blir till att passa Robin en stund, sen dra hem till Jeanette och dricka vin och spela Sing Star. Så länge det är vin med i bilden är jag nöjd.

Vilken färg har själen, älskling?

09:19
Sen jag började läsa boken "Kent - texter om Sveriges största rockband" har jag blivit sådär nyförälskad igen. Lyssnar för tillfället på Pärlor och ryser, tonerna träffar hjärtat som missiler och sprider sej ut i blodet som napalm. Ingen del av kroppen lämnas orörd, precis sådär som det var i början och några år framåt - som det ska vara. Samma känsla som paralyserade mej när jag efter ett tags tvekande på grund av den ganska intetsägande titeln plötsligt började lyssna ordentligt på Alpha. Den fanns med på en av mina hemmabrända skivor med Kent-låtar som jag laddat ner, tillsammans med bland andra Utan Dina Andetag, Bas Riff och Längtan skala 3:1.. Alpha trollband mej trots den sunkiga demokvaliten- och jag var så fast man kan bli.  
Det har ebbat ut lite sen det dök upp så mycket annan bra musik i mitt liv, men jag vet innerst inne att det inte finns någon annan röst för mitt hjärta än Jocke Bergs, det finns ingen som kan ersätta det. Inte på riktigt.

Så nu blev det sådär igen, jag kan inte sluta. Jag inhalerar musiken, känner allt som möjligen går att känna - alla låtar är så fenomenala. Alpha, Nålens öga, Havsänglar-versionen av Vintervila från -93, Pojken med hålet i handen .. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är kärlek.

Den där ensamma känslan.

19:28
Igår sa Carina till mej, angående Baghira:
"Nu vet du vad hon går för Mia. Det blir inte värre än såhär, hon har gjort sitt värsta nu."
Idag upptäckte jag att Carina hade fel. Baghira gjorde inte sitt värsta igår. Det gjorde hon idag.
Jag följde alla Carinas råd. Jag sjöng, tänkte på att andas, gjorde halter, la inte om benen och i början gick det ju bra, hon frustade lite och verkade nöjd med situationen. ..... tills hon exploderade!
Hon började som igår, men jag tvingade mej att sitta kvar, att fortsätta jobba och lirka och andas. Malins pappa Peter stod i ridhuset när den slutgiltiga smällen kom. Hon drog iväg genom ridhuset i någon slags bock-galopp och jag trodde att hon skulle springa rätt in i Peter, men han var redan på väg ut. Jag hade INGEN kontroll. Sen satt jag av, jag var alldeles hysterisk, och hon också, hon gick knappt att leda.
Nu ska planen läggas om.

Annars idag? Försov mej imorse och kom inte iväg till skolan som jag hade tänkt. Jeanette kom hit, med Robin. Sen åkte vi till coop en runda och fixade lite med ps2-spelen. Jag trånade lite efter guitar hero't och funderade på om jag ska våga smälla en tredjedel av lönen imorrn. Jag tror att det är en bra idé. Studiebidraget finns ju också.

Jag mår inte sådär värst jättebra. Det river i blodet och Wilmer X ekar i öronen.

Där är den igen - knackar på
den där ensamma känslan jag inte kommer ifrån
och igen - den tränger sej på
den där ensamma känslan som är så svårt att förstå

21:06
Damn vad cp-besviken jag e på det nya ps2-spelet jag köpte idag. Det suger ffs!! >_<
Slutsats: spel är INGET man impulsshoppar. Alltså ska jag INTE köpa guitar hero imorrn, för jag känner på mej att någonting kommer skita sej i så fall. Ekonomin tror jag det kallas.

22:27
Jag ska sova innan någonting tar över. Försöka iaf. Imorrn ska jag till skolan och sen lämna tillbaka det sketna spelet. God natt.

Queen of the rodeo.

20:45
Om Baghira fortsätter såhär (vilket hon garanterat kommer göra) så kommer jag vara tillräckligt grym för att kamma in storkovan på mekaniska tjurar inom två veckor.
Idag drog hon hela registret: bockade, stegrade, sprang baklänges in i väggen, kastade sej åt sidorna och gjorde en och en annan snygg skänkelvikning i galopp.
HON FÅR BARA SKRITTA !!!
Jag var så rädd .. jag trodde jag skulle dö, men Carina stod i ridhusporten och hjälpte mej. Pushade och lirkade, sa åt mej att andas och sjunga. Jag var halvt hysterisk och inte sen på att tala om att jag inte ville mer, att det räckte nu eftersom jag var så rädd att jag höll på att kissa på mej eller nåt, men när Carina säger att man ska sitta kvar på hästen så gör man helt enkelt det. Inga diskussioner. Det har vi fått lära oss på den här klubben.
Så jag höll ett krampaktigt tag i stiglädret jag hade runt halsen på hästen och följde instruktionerna så efter ca 20 minuter lyckades jag få henne att skritta ett helt varv! Vid det laget var både hon och jag ganska svettiga.
Sen hade jag adrenalinkick deluxe och det skramlade i bettet när jag skulle hänga in sakerna eftersom jag skakade så mycket.

Jag fick Bess på lektionen eftersom Carina tyckte jag kunde få sitta på något snällt och mjukt efter Baghira-bravaderna och det gick bra, så jag har varit dubbelt duktig idag.

Nu har jag en pizza i ugnen som är klar när som helst, och sen ska jag och mams spela EyeToy!

22:05
Har känningar av rodeon i ryggen. Mindre bra.

Nu har vi spelat eyetoy, pappa också. För närvarande försöker han lista ut den bästa kombinationen av bakgrund och sånt. Han försökte spela med vita handskar för att han trodde att det skulle gå bättre. Nu har han satt upp projektorduken. Jag hörde precis mamma sucka "men sluuuta nu!" och jag håller med henne. Jag vill spela Crash!! ..men ja .. sån är min pappa!
Jag kollar price runner efter billiga Guitar Hero - det är lika bra innan man pratar med pappi om det . =)

22:35
Nu har vi beställt ett sing star från radars.se, för det var billigast där. Yeah! Det lär väl vara framme på måndag eller nåt .. Jag vill ha lön nu så jag kan fixa ett guitar hero eller en dansmatta att nörda mej med.

All I wanna do is fuck it away.

21:41
Hur märkligt kan man må?
Min kropp är för närvarande invaderad och hemsökt av ångest. Dessutom har jag nog feber och det kliar överallt.

Jobbade för Ingrid idag, med Carina. Det hade kommit foder som jag inte fick hjälpa till att ta in pga min rygg, så jag ströade sålänge. Sen var det ett par krafft- och lusernsäckar kvar, plus luserntunnan, så det kunde jag ta. Dock skedde ett smärre missöde ...
Carina skulle köra den ca 100-200 kg tunga luserntunnan på det inte särskilt jämna stallgolvet och ja .. den välte. Ner på mitt knä, och så hade vi lusern i halv stallgången. Som tur var va Petra och RallyGittan där och kunde hjälpa till.

Jag har köpt ett playstation 2 btw. Försöker spela Crash Bandicoot, men jag kan inte riktigt acceptera att man inte blir skitgrym bara sådär, så när jag har försökt spela en bana tre gånger utan att lyckas så lackar jag och stänger av - och så kommer man ju ingen vart.
Jag väntar desperat på ett sing star. Mamma har lovat mej ett.

Jag trodde att de skulle kunna köpa det när de skulle åka och handla idag, men icke.
Pappa:

- "Men det vet du ju, man kan inte bara åka och köpa ett sing star sådär! man måste kolla var det är billigast först. Du kan ju gå in på price runner medan vi är borta."
Sån är min pappa. När jag berättade det för Lito på msn skrev han helt enkelt:
- "grejen e att jag tror dig mia jag tror dig så jävla hårt"

Jag har sovit ett par timmar, efter en bra stunds hetsgråt och sms som fuckade min hjärna totalt. Det borde vara förbjudet att skicka sms när man inte är vid sina sinnes fulla bruk rent känslomässigt. Herre gud vad fel det kan bli.

Har krängt i mej milkachoklad som jag fick av mina föräldrar när de kom hem från österrike i lördags. Det är småbitar med olika smaker. Alpenmilch, vit choklad, jordgubb, hasselnöt, noisette och .. grädde?
Jordgubb var lätt godast så jag bytte med brossan - mina hasselnöt (som jag ändå inte tål) mot hans jordgubbar. Ja, poängen jaghade tänkt komma till var väl helt enkelt att jag är sjukt törstig, så jag borde gå och dricka vatten och sen sätta mej och spela Crash igen. Yeah!

Eller så spelar jag eye toy? Det blir man glad av. Det blev iaf jag och Stefan igår, men vi fick fett ont i armarna:
image4
Jag bjuder på den här!! Eye Toy i linne och sidenboxer is the shiiet!


Dripping sex from every pore.

15:16
Jahaja, så bröts det igen. Jag var inte hemma inatt heller nej. Tja, somliga har helt enkelt kass självdiciplin.

Nu ska jag till Baghira och prova hennes nya träns, sen ska vi ha rodeoträning, förmodligen. Det hade vi igår iaf - hon är ultradamp.

Rapport om helsingborg med mera kommer när (om?) jag kommer tillbaka från stallet. Sen ska jag och Malmiz ha fredagsmys <3

19:47
Hestis blev jättefin i tränset !

Helsingborg i onsdags var KUL! Söp på knutan med Linda, Franz och Emma, sen stack vi till Tivoli, tog pussbilder på toaletten och jag bjöd dom på DYR dricka. Jag blev ruinerad och nu är jag fattig.

När jag skulle rida idag uppätckte jag att Bess gick lektion - vilket inte var sådär jättebra, eftersom hon har Baghiras sadel. Ajaj. Jag fick helt enkelt ta ett djupt andetag, locka fram lite dödslängtan och övertala mej själv att det skulle kunna gå bra att rida barbacka. Som tur var skullev i ju bara skritta, men trots det vidtog jag alla säkerhetsåtgärder jag kunde komma på:
Jennifer ledde mej i delta och jag hade ett stigläder runt halsen - och tur var väl det för det räddade mej från att åka av under ett ganska vildsint skuttanfall.

Nu har Malmiz kommit så nu ska det färgas hår och krökas!

21:25
Fucker-sucker-looser-man! Bara så ni vet.
Vi har druckit lite, Malmiz råkade slå sönder ett glas, mitt hår är blekt och nu är hon i duschen och tvättar bort sin svarta färg. Vi är Star-Trek-Mia och X-Men-Malmiz och snart är mitt hår brunt. Det har faktiskt aldrig varit brunt förr. Jag tycker att brunt är en väldigt tråkig färg, men det är inte så svårt att bleka ner sen.

00:39
Jaa, gonatt nu ska jag sova, Jobb imorrn bitti, ska helst va där halv sju, Uh .....

As long as hope survives, I'll stay alive.

10:25
Vi har brutit upp nu, antar jag - på riktigt den här gången. Vi får se vad framtiden utvisar, om det på något sätt var meningen att det skulle vara vi så blir det väl så också. Jag är skeptisk men hoppfull.

(Om någon ber mej prata om känslor på kommando sluter jag mej direkt. Minns särskilt ett specifikt tillfälle i ettan, när jag och Linus var i Skivarp och hon försökte få mej att berätta något, jag var väl ledsen som vanligt. Jag försökte verkligen hitta orden, men det klibbade fast på min tunga och inte förrän hon sa "det är lugnt Mia, du behöver inte berätta om du inte vill", så började orden forsa ur mej. )

I vilket fall som helst så försökte jag säga något igår, försökte förmedla en känsla, förklara något - men det gick inte så bra, jag grät mest. Efter ett tag kopplade min skalle nog att det faktiskt är bäst såhär och när jag lugnat mej blev jag tvungen att med glödande sängkammarbilck fråga om vi skulle sluta idag eller imorgon. Sån är jag.

Innan jag gick imorse (han hade redan stuckit) så tog jag en post-it, ritade ett hjärta med rött bläck och la på hans sängbord.

MEN IKVÄLL !!! Ikväll ska jag till Helsingborg, blir uppmött på knutan av Linda och Franz, vi ska käka på donk och supa och dra till The Tivoli och DANSA! För vi är helt enkelt bäst. Det är bara så.  ♥


10:58
Lyssnar på Felix Da Housecat - Everyone is Someone in LA och tomheten sköljer över mej, men rinner bara av igen. Jag är övertygad om att det blir bra på ett eller annat sätt och jag kan inte hålla på och gräma mej - det blir ingen lyckligare av. Nu är det viktigare än någonsin att jag står upp.
Därför skippar jag ridningen och åker till Helsingborg.

Dags att sticka till stallet, så jag kommer iväg någon gång.

15:45
image3
Let's fucking go!

Love isn't blind, it's retarded!!

19:10
Så har jag varit i skolan idag, och på fullaste allvar fällt en så blond kommentar att jag började undra om jag inte har för mycket utväxt. Vi pratade om hur växter överlever vintern.

Martin:
- Hur skyddar sej växter från kyla? Vad gör man t ex med bilen för att motorn inte ska frysa sönder?
Jag:
- Ställer in den i garaget!!

Ja, jag säger då det ... fast sen kunde jag en massa andra bra saker, som mikroklimat och sånt, så helt värdelös är jag nog inte.

Sen blev det stallet och rida dampBaggis, och efter det Torino. Red honom barbacka men han var helt hal så det blev inte mycket vettigt gjort.

Har precis "lagat" lite mat bestående av en varm macka och ett stekt ägg (som jag lyckades tappa skal i) och nu ska jag iväg. Ångestfyllt.

Shut the fuck up, you want me!

image5
Fucking sellout!




(gammal bild, från augusti -07)


Min eviga längtan är intakt.

09:04
Jag är så trött, min kropp är på gränsen att kollapsa. Var ute och promenerade tillsamamns med Stefan inatt, han är bra. Hade suttit och hetslyssnat på Magnus Uggla - Astrologen och kinderna var svartrandiga av mascara. Det här känns så hopplöst.
Inte ett fucking livstecken, jag väntar desperat på sms som aldrig kommer och för varje timme stiger ångesten. Jag förstår inte, ingenting går ihop. Är inte ens säker på om jag vill förstå.

Nu ska jag till kiropraktorn iaf .. Så får jag nåt annat att tänka på.

There ain't no promises
Ain't no commitments
But how cruel can love be?
How cruel to a broken
heart like mine?

12:25
Det här är nog första gången det INTE var fett najs att få ryggen vidgjord. Efter höftknäckarincidenten för en vecka sen har det varit katastrof.
Hon tryckte lite här och lite där och allting gjorde så sjukt ont. Så knakade hon ut höften på båda sidorna och det knäckte hela vägen från svanskotan, till bäckenet och ländryggen kändes det som. Så tryckte hon på lite muskler så jag trodde jag skulle dö och nu känner jag mej så sjukt mörbultad och utmattad. Ska dit på torsdag igen.

Nu ska jag sova en stund innan det är dags för årets första terapeutbesök och sen stallet.


Om du bara visste hur jag hatar detta tysta.
Snälla, gör vad som helst!
Du har väl nånting att säga?

(och om du inte har det - så säg det ändå)

19:40
Kom hem från stallet för en liten stund sen. Kiropraktorn sa att jag inte fick rida, men skritta Baghira en runda kunde väl inte vara så farligt. Såklart var hon tvungen att vara dampish idag. Gah! Jag blir så trött ..
Satt ute i huset och snackade en massa skit med Helene, hon tyckte att jag har blivit smal. Sa att mina ben ser ut som pinnar. Hon är inte den första som säger det, även om jag inte ser nån större skillnad själv. Jag borde tappa fyra kilo till, ungefär.

Ikväll vill jag ha tv-mys <3 Jag orkar inte laga nån mat, jag klarar mej nog med en schnitzel. Varma mackor är ju gott, för visso. hrm .. hur blev det med de där fyra kilona?

19:47
Ska btw få tid till läkaren, så jag kan börja med antidepressiva igen. Så får vi ju se ..

Små negrer i sanden.

11:11 <    
Peder har bett mej börja rida Torino igen, så vi ska ut där nu,. Det lär bli en lång dag eftersom jag ska tillbaka och rida Baghira sen också. Det gör ingenting, det är bara bra om jag har något att göra så jag slipper bli övermannad av känslor jag inte kan hantera.

Jag mår bättre idag, för allting släppte när min brors flickvän ringde inatt och sa att hon blivit sparkad i huvet av en snubbe på en fest. Hon kom hit, berättade vad som hänt - en smått otäck historia som fick mej att ännu en gång bli förvånad över hur skabbigt vissa människor kan bete sej.
Paat (lillebror) och två av hans kompisar lanade och när Katty hade pratat med Paat en stund tog jag över och gav henne mat och vi satt och snackade i köket till typ halv tre, så jag är lite småtrött.

17:28
Torino gick jättebra, nu har jag inte ridit honom på ett par månader och det var roligt att märka att han inte är så mycket i handen längre. Slet i en timme ungefär, med skänkelvikningar och galopp på åttvolt - sen pallade min höft inte mer och det kändes riktigt mycket när jag skrittade Baghira sen (fast det gick bra, hon var snälliz). Najs att jag har tid hos kiropraktorn imorrn <3

Paat e inte hemma och jag undrar i mitt stilla sinne vart han kan hålla hus.

Jag väntar på kontakt.

20:02
Kvällsångesten har redan letat sej in  tillsammans med den där ensamma känslan. Det kryper av otålighet, jag vill ha svar, jag vill veta vad som är på gång i våra liv. Min rygg är dessutom så sjukt fuckad nu - inte en chans att jag får på mej ett par skor ens i närheten av smärtfritt.
Gnällig som få just nu, men jag orkar faktiskt inget annat.

Harhjärta.

17:27

Dagens sanning:
   Alla borde ha kama sutra i sin mobil!


När jag skulle cykla till stallet upptäckte jag att min cykel hade fetingpunka bak så jag fick ta mammas. Vet inte hur det kan ha gått till, sist jag cyklade var det nog inget fel på den?
Red ut på Kitty, det var helt härligt väder - knappt blåsigt och nästan en liten skymt av solen.

Mina känslor är katastrof, jag försöker skölja mej ren med pepplåtar och just nu är det Princess Superstar - Fuck me on the dancefloor som dunkar på snäppet för hög volym. När jag cyklade hem flöt orden i en strid ström i skallen men nu är det något ivägen och allt jag trodde att jag skulle få ut genom att skriva av mej ligger kvar och exploderar i blodet. Flackande blick, darrande händer och hårt hoppressade käkar.

och vem kan släcka elden
du tände bara på lek
nu vet du inte vad du vill
och hur mycket du vågar ge
men leken höll mig bunden
jag ville inte förstå
att du var min för stunden
och i rädsla skulle du gå




Ge mej lite gift, lite sex, få mej att lyfta från golv.


22:13
För första gången ikväll kommer tårarna, det är befrielse och lättnad även om jag inte kan andas ordentligt men det känns som att lite av den där känslomässiga förlamningen rinner ut även om det fortfarande står still i mitt värkande huvud.

Friday I'm in love

19:13

We can do it all in every way
cuz I like it just the way you like it!

22:10
Hos Jeanette med Peder & Tobbe atm, vi spelar familjegeni. Dricker vin. Yeah! Haha!

Jag till Jeanette:
"Har grodor lungor?"
Jeanette:
"Nej .. ? "

Peder:
"Vem har skrivit historien om den fulla ankan?"
(på kortet stod det "den fula ankungen")

01:38
Har ändå vatt sjukt ball kväll. Är hemma nu, får se om jag sticker in till Malmö eller nåt kanske.

En helt vanlig torsdag.

07:37
Gomorron!!! (som Konstantin och CP skulle ha skrikit om vi hade varit på Arvikafestivalen nu. Det är vi inte. Tyvärr.)
Jag och Jeanette kunde absolut inte sova igår! Var helt fnittriga och tramsiga så jag vet inte vad klockan var när vi somnade, långt över två iaf.

Missade såklart bussen, så jag sitter hemma hos Jeanette igen. Får kolla hur jag tar mej upp till skolan, jag lär ju få gå från byn till skolan ändå, 25-30 minuters gångväg - går på lantan i skurup. Ska ju faktiskt ha möte 10:15 och man kan faktiskt inte bara skita i sånt som är viktigt, hur mycket man än önskar det. Den här gången kommer jag inte undan >_<
Jag har för sjutton bara en termin kvar nu, och det är dessutom på lånad tid. Jovisst, jag tog studenten i somras. Med 15 feta IG - vilket jag tycker borde vara en bragd i sej .... det finns det dock de som inte håller med mej om. Så jag fick en ny chans.

All my talk of taking action - these words were never true.

Imorgon ska jag jobba för Ingrid uppe på stallet. Jeanette gör det idag, nu gick hon och hon lovade att pussa på Baggis från mej. Sure thing, jag kommer ju upp där sen igen som vanligt och promenixar och rider henne men ändå. Hon gillar pussar .. ^^ Det gör vi båda två..

07:57
Så vad är då syftet med den här sketna bloggen? INGENTING!! *lol*
Seriöst, jag har inga förhoppningar om att mina 114 (mer eller mindre trogna) bilddagboksbevakare tänker flytta över till bloggen. Jag är knappast tillräckligt seriös över huvud taget för att kunna föra en blogg som faktiskt är intressant.
Kul grej - och alltid är det någon som stör sej, förhoppningsvis. (Annars kommer jaggöra det själv inom ett par veckor)
Du skall icke vandra genom livet obemärkt.

08:26
Börjar få lite rätsida på möget och lyckats ladda upp en presentationsbild. Tror jag.
Dra till bussen om tjugo. Det börjar bli ljust ute. For your information, liXx.

08:31
Fördriver tid med att läsa FAQ.

08:48
SHIT!! Fucking skit - nu missar jag bussen!!! Vilken ångest .... så går det om man är ouppmärksam! GAH! BRÖÖL!!
Fast det där mötet kanske inte var så viktigt ändå?

10:20
Sitter fortfarande hos Jeanette och degar, varför gör jag inget vettigt med mitt liv istället?
Ringde nyss min mentor, hon svarade inte så jag la ett sms istället. Hoppas nu att hon kan vara förstående, jag vet inte om man borde kunna hjälpa att man är seg och lättdistraherad, men om man nu borde det så är det bäst om jag är undantaget som bekräftar regeln.

10:52
Inatt, när vi inte kunde sova, diskuterade vi framtiden på olika vis som ifall vi kommer hitta 'den rätte' och stadga oss och få ungar (eller i Jeanettes fall - fler ungar) eller om vi slutar som halvruttna socialfall - fast det är vi ju ändå för znygga för. En dag står han där - mr. Right med ett skinande leende och öppen famn, halleluja-kören kommer sjunga och ett himmelskt sken ska stråla ner över hans varelse. Jag är helt övertygad! Man ska aldrig sluta hoppas.
'Framtiden' kan ju också vara vad som ska hända imorgon. Då är det fredag och dessa två supardamer planerar att sitta i denna trerummare och pimpla vin - en konstform vi utvecklat mycket omsorgsfullt. Förhoppningsvis kommer det dyka upp nåt lite mer fartfyllt alternativ under kvällens gång i vanlig ordning.

En annan viktig sak jag kom fram till nästan helt på egen hand är att mitt hår är en fullständig katastrof för tillfället. Tyvärr lär "för tillfället" pågå ett ganska bra tag till. Eftersom jag haft undercut de senaste 3½ åren hade jag helt glömt hur lockigt mitt nackhår kan bli. Håret i nacken och på sidorna är bara ett enda krull av svart hår på råttfärgad utväxt och det som förut var något som skulle kunna likna en kam är slitet och ruggigt. Helt underbart, det är en fröjd att se sin spegelbild. Not.
Långt hår - here I come ... again - mer sakta än säkert.

11:11 <   
Åsa (mentorn) svarade på mitt sms, sa att allt varlugnt och att jag kunde skicka religionsuppgifterna till Agges mail. Synd bara att jag inte har den då. Ska titta in till Åsa på tisdag innan min lektion i Ekologi så blir allting bra igen.

11:19
Nu ska jag faktiskt pallra mej hem så jag kan ta mej till stallet och vara social med Jeanettepluttizen och schiizohestis. Jag minns att det nog var något jag borde göra .. som förmodligen hade med Baghira att göra men jag kan inte komma på vad.
Eller det var nog kanske bara att jag skulle hämta mitt Radital i förrådet? Jag känner för att smälla lite pengar på ett nytt träns till min lilla docka .. (hästen som inte ens är min) Hittade ett snyggt remontträns på hööks för fyra hundra pengar eller nåt, vilket jag personligen tyckte var lite att ta i. Förvisso smällde jag sexhundra på ett namnbroderat fleece, så varför inte? (kanske just den anledningen?)

Det regnar ute och det är inte pepp.
Fuck it Mia kom i luckan nu och cykla dej hem! -Jaja jag ska.

JUST DET! Note to self: Ring chiropraktik akuten vid hemkomst.
Min rygg är så totalt fuckad men jag har inte tid att gnälla över det precis nu.

18:36
Jag fick en tid på måndag för ryggen, så det blir nog bra.
Pratar med Jeanette i telefon atm.

Kristina ringde precis innan jag skulle sticka till stallet och frågade om jag ville ha skjuts och ifall jag kunde tänkas skritta en runda på Kitty, och det lät ju som en bra idé.
Gick en halvtimme med Baghira, hon var lite stirrig eftersom det blåste så sinnesjukt, men gick bra.
Skrittade mia-rundan på Kitty tillsammans med Melina på Hibbe. Jag hade min west side-hoodie på mej och hade luvan uppdragen och hjälmen ovanpå. Såg inte klok ut och hörde ingenting. Vi skrittade under mestadels tystnad och jag var ganska djupt försjunken i mina egna tankar.
När vi sen kom tillbaka hetsade jag in i personalrummet i min heta hjälm-på-hoodie-utstyrsel och Mia utbrast:
 - "Hej ugly!!"
Tack för den .. -_- Hon brukar ju alltid säga att jag är så snygg. Iofs brukar det mest vara om hon vill att jag ska göra henne en tjänst.

Sen red jag Baghira. Hade ridhusdisco och hon skrittade på hur lugnt som helst medan jag satt och skrålade lite falskt - det är ett under att hon står ut med mej.. Damn vad jag älskar den lilla knäppskallen.

Ska hem till Jeanette sen igen om en stund, käka lasagne och kolla på Daddy Day Camp eller nåt.

22:18
Jag stack aldrig till Jeanette, det blev inte av typ och nu kommer kvällsångesten och kryper i mej som klåda under huden. Låt mej fucking slippa. Jag får nog sova nu innan skiten bryter ut på riktigt.

This sick strange darkness comes creeping on so haunting every time.

Välkommen till min nya blogg!

(Jaja jo, nog jag som valde den extremt fattiga rubriken?)
Eftersom min kamera totalt har lagt av och det då blir lite svårt att föra en ordentlig bilddagbok, så försökte jag skapa en blogg.
Jo eller hur. Fattar jag ett skit?

Klockan är ett. Inte på dagen. Jag sitter hemma hos Jeanette, vi ska upp imorrn - nu skajag försöka få rätt på den här skiten.

01:03
AAH dubbel-u tee eff !! Det står Parentesunge med LITET P? Kan man inte ändra det? Någon? Hallå?

01:12
Inatt sov jag ca 13 timmar. Theralen is the shit.
Gick upp vid tolvtiden efter att ha fått ett samtal från öppenvården om att min terapeut (som varit sjukskriven) är tillbaka och att jag har en tid till måndag. (Jag har till slut gett med mej och gått med på somligas förslag om att börja med AD igen. El oh el. Vi får väl se hur det blir med den saken.)
Sen ringde Peter, min gamla lärare och självutnämnda stödperson för att snacka lite skit men jag var grymt nyvaken.

I vilket fall som helst stack jag till stallet och promenerade Baghira i en halvtimme, pausade, käkade, fördrev tid och sen skrittade vi uppsuttet i en halvtimme. Idag var hon helt chill, inte alls lika vildhjärna som igår, då hon trodde att hon var på spanska ridskolan. Det är otäckt att sitta på hästar som stegrar, jag har inte tillräckligt med skinn på näsan för det.

01:24
Fuck it, god natt. Nu ska jag sova på Jeanettes soffa.

RSS 2.0