I only wanna be part of your breakdown.

22:25
Jag pimplar vin och öl med mammii och pappii. Vi pratar om diverse viktigheter, bland annat ska jag och mamma förmodligen skaffa hund! <3 Jag älskar mina föräldrar! Jag och mamma är sugna på falafel.

Sms'at medLito, vi ska se hur kvällen utvecklar sej och så ses vi kanske rent av ..^^

Look, we're here alone.

Down the basement
Lock the cellar door
And baby
Talk dirty to me

It's in the special way we fuck.

15:01
Igår red jag och Cissi ut en lång skumrunda på Kitty och Hibbe, genom Burlövs Egnahem, upp till agriborg och så Miarundan. Det var inte så ruggigt väder som vi först trodde och himla trevligt.

Lito kom hit vid halv elva, vi spelade Guitar Hero och han mobbade mej som vanligt. Btw så är jag nog inte ensam om att tycka att två personer i en nittisäng faktiskt är lite trångt.

De senaste nätternas sömnbrist och mentala instabilitet har fått min kropp att verkligen säga ifrån. Eller så håller jag på att bli sjuk? Jag var ett lik på jobb idag, men jag lyckades av någon anledningen hålla upp tempot rätt skapligt tror jag. Mia och Malin tyckte att jag var blek. Typ trettonhundratal. Så när jag slutat åkte jag faktiskt hem, så jag rider inte ikväll och Baghira fick stå för jag känner mej verkligen kollapsfärdig.

15:09
Det är skrämmande på ett ganska underbart sätt (i det här fallet) hur en människa kan få en att spränga gränser som man inte trodde man skulle komma i närheten av. Hur någon kan locka fram sidor hos en som man inte trodde att man hade, eller lossa mentala spärrar som någon präntat dit men ingen riktigt lyckats knäcka. Allt detta bara genom att vara så sjukt underbar. Många gånger har det övergått mitt förstånd, men jag njuter av varje minut. <3

18:35
Ujuj, totaldäckade i soffan. Fryser som ett djur, har käkat pizza, har nog feber. Det är sånna här dagar man önskar att man faktiskt hade nåt chill spel till sitt ps2, inte bara sånna som faktiskt kräver lite fysisk aktivitet exempelvis Guitar Hero, Singstar och Eye Toy. Ett bra bilspel hade vatt najs. Jag kanske kan dra ner Paats gamla nintendo 64 och köra Hot Wheels? Vinna kuppen ett par gånger med min halvkassa favoritbil. Nä, jag tror faktiskt att jag ska ha The Sims Bustin' Out som jag har lånat av Jeanette .. Eller så sover jag helt enkelt lite till.

It's the same thing, this pain thing.

17:51
Mår fortfarande konstigt efter gårdagens utbrott. Känner mej irriterad och rastlös, det trycker i bröstkorgen som vanligt. Fick en lugn timme idag iaf, när jag hade slutat jobba tog jag ut Baghira en stund så solade vi lite. Hon var sjukt närgången som vanligt och hade hon kunnat hade hon säkerligen satt sej i knät på mej.

18:51
Ser ut som att Lito kommer hit imorrn. Är sjukt trött för tillfället. Borde spela guitar hero och kvickna till. Nu vill jag bara gråta igen och jag MÅSTE börja ta min medicin imorrn.

20:08
I just wanna say good bye,
Disappear with no one knowing
I don't wanna live this lie,
Smiling to the world unknowing,

I don't want you to try,
You've done enough to keep me going,
I'll be fine, I'll be fine,
I'll be fine for the very last time.

20:53
Lyssnar på Hollywood Undead och fucking självdör. De tre värsta gråtlåtarna går på repeat (Sell Your Soul, Circles & The Loss) och den enda människan jag faktiskt vill prata med vågar jag inte ringa. Vill mest inte störa. Inte tränga mej på.. men jag orkar inte gråta mer.

21:20
Försöker sms'a med Jeanette, men jag skakar för mycket, jag vet inte ens varför jag fortfarande sitter här när jag uppenbarligen inte klarar av att hantera någonting just nu. I can't breathe as I bleed.

Army of saviors

16:38
Inatt mådde jag skit, ringde Franz och grät ögonen ur mej en stund. Han försökte trösta och var allmänt bäst och så kommer han ner till mej nån dag i veckan.
Idag red jag Torino. Joanna satt på honom först och sen jobbade jag igenom honom. Vi blev rätt svitta både jag och häst. När vi kom tillbaka till BuRF sen longerade Annika mej och Baghira. Hon var ganska så avslappnad och vi prova på att trava ett par gånger. Det gick ett halvt varv sen flög hon i luften vid A. Varje gång. Fast det var rätt chill ändå.

Min bror är sjuk och sådär gnällig som bara killar kan bli när de är sjuka.


19:38
Haha, rubriken blev mer aktuell än jag kunde vänta mej. Ingrid ringde när jag som bäst satt och spelade Sunshine of Your Love på hard (guitar hero 3, satte fyra stjärnor, btw) så jag kunde inte riktigt svara men ringde upp direkt. Hon bad mej jobba imorrn och på onsdag. Jag som varit helt nervös över att jag bara jobbat en helgdag den här månaden och att pengarna inte skulle räcka. Hallelujah nu kom Ingrid med räddningen såhär ett par dagar innan månadsslutet! Det är ju synd att hon inte kan jobba själv bara .. <3

20:18
Men fett fett fett HÄPPI!! Låtarna på hard trillar dit med fyra stjärnor nu. Det börjar flyta på här! *stolt* Guitar Hero i mitt hjärta.

22:46
Jo,men nu mår jag sådär dåligt igen .. Jag borde ha börjat ta medicinen när jag skulle. Får göra det imorrn. Det här går inte. Orkar inte hålla på att kämpa bort trycket. Mitt vatten smakade theralen. Det var ingen theralen i. Fortfarande eftersmak i munnen, jag fattar inte. Vill inte heller. Tycker inte om. Dessutom censurerade jag bilderna från idag eftersom jag inte pallade gnället. Jag orkade helt enkelt inte just idag. Det är inte stabilt. Folk bryter lätt ner mej sånna här kvällar. Många har redan börjat. Fuckfuckuckfuck. Nej åt fucking helvete med allt, nu ska jag lägga mej, sova eller inte. Här kan jag inte sitta, jag kan inte hantera att folk pratar med mej, jag blir bara arg om de säger minsta lilla fel. ÅååÅåÅåÅåÅÅÅÅÅÅHHH FUCKING ÅNGEST !"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23:04
Fick ett utbrott i bilddagboken. Nej, jag mår inte så bra.
"Jag får riktigt feta spel på allting. Jag har äcklig ångest som vill tränga ut ur alla porer och spränga sönder mej inifrån. Och vet ni vad? När jag blir stor ska jag ha en egen båt. och jag ska ALLTID köra den utan flytväst.Dessutom ska jag köra motorcykel. Utan hjälm. FORT! Jag ska också ha en egen häst. I ett eget stall förståss. Och jag ska ALLTID rida utan hjälm.Och den här hästen kommer säkert att vara helt sepe i huvet. Så kan jag ju hoppas att jag till slut kan fucking . Precis som allting annat borde. För jag PALLAR inte mer. Pallar inte fucking sepeångest och sepekänslor och sepetårar och sepekrav och sepeskola och att man ska vara så ÄCKLIGT SEPEPRETENTIÖS HELA JÄVLA SEPETIDEN !!!! Jag är INTE ett sepepretantiöst barn !! Jag SKITER i vad som händer med mej, jag SKITER i min fucking så-kallade "framtid" så bara åt HELVETE för jag ORKAR INTE gå i fucking skolan. AAARGH!!!!!!!!!!!! Nu ska jag sova. Mög."




Men du -
säg var är du nu?
När jag behöver en hjälpande hand.
Du fanns där förut -
men var är du nu?
När jag som bäst behöver ditt stöd.
Säg - var är du nu?

Down on my bended knees I'd break the back of love for you.

11:39
Förfest hemma hos Jeanette igår. Romåcola, jägershot och vin. Bra musik och lite singstar. Gick ner till bowlingen vid tio och jag var totalt värdelös. Träffade Linda som går på min skola, lite otippat. Jag hade ont i ryggen, men när jag efter flera missar faktiskt slog en spärr så kastade jag mej ner i slide på knä, så skuldrorna gick ner i golvet, och reste mej sen utan att ta hjälp me händerna. Tyckte det var så coolt att jag var tvungen att göra det igen, så ja .. Idag mår ryggen inte så bra.
Efter bowlingen drog vi in till KB, men det var inget riktigt drag där. Vi funderade på att sticka till heartsbreak istället men kom fram till att vi nog inte hade pengar till det. Köpte världens godaste falafel, sa nej till ett flertal svarttaxi och tog bussen hem. Hann växla ett par ord med dreadkillen vars kompis var för full och hans mamma skulle hämta. Vi gick av vid kyrkan och minnet av promenaden hem är lite vagt. Väl hemma var vi speedade som djur. Jag dumpade mej på golvet och var nära på att däcka. Jeanette knakade ut min cprygg och sen ville vi göra paj. Då var väl klockan tre. Jag fick bara i mej några skedar, sen krängde jeanette resten.

Idag är vi sjukt sega, jag ligger på soffan med laptopen och Jeanette sitter vid den andra datorn och kolar annonser och har fet huvudvärk.

18:31
Nu har jag ock mamma varit i Lund och hälsat på min kusin som är inlagd .. Hon har drabbats av en släng anorexia och det var jättejobbigt att se henne sådär pytteliten och mager. :( Men vi hade trevligt och la pussel, hennes man var också där. Hoppas verkligen att hon blir bättre snart. Ska hälsa på så ofta jag kan.
Ikväll ska jag nog vara hemma och sällskapa mamma eftersom hon inte vågar vara ensam hemma och pappi ska nattvandra. Han har vunnit en kamera av nattvandrarna eftersom han är den som har vandrat mest under det gångna året. Jag är sugen på att få den eftersom han redan har en. Det har iofs jag också, men han har en fungerande som till och med är skitbra. Min är varken det ena eller det andra längre. Jag menar, hur många kameror ska va ha i det här huset? Det här blir den femte digitalkameran tror jag.

Lyssnar på Velvet Revolver och är småsugen på att spela guitar hero .. men vi ska nog snart äta.

En helt ny smak ifrån vaniljhimlen.

14:20

Kristina hämtade mej vid lite över tio och så åkte vi upp till stallet och skrittade ut en runda på gamlingarna tillsammans med Therese och Wessie. Pratade om den kommande julshowen (ja, det ska börjas i tid) och att jag Therese vill införa snickarbyxor igen.Kalasbyxor och gummistövlar hade inte heller varit fel. Mockade till Hibbe sen och fikade. Dubbelvikt Billys pizza i mackjärn is the shit!
Sen hade självmordskomittén årsmöte! Jag gick in i lilla ridhuset med Baghira för att promenera lite, men jag orkade inte så jag satte mej på ett block. Jimmy skrev på väggarna och efter ett tag bad jag honom att gå in och hämta mitt träns och min hjälm så jag kunde sitta lite på henne istället. Tränsade och satt upp, så fick hon lulla runt lite som hon ville. Hon gick och välte block och suddade ut Jimmys text på väggen. En gång fick hon ett litet ryck och stampade fram så som hon gör ibland när hon tycker att hon är bara litelagom busig, men annars var hon lugn och snäll. Hon var så himla mysig att sitta på nu när hon har blivit tjock som en tunna, jag ville aldrig sitta av. Kärlejk till dockhästen <3

Jag ska sticka till min terapeut om en stund. Var hos läkaren i tisdags och fick mediciner igen, en ganska låg dos som bara ska lyfta och stabilisera mej lite så att jag orkar med dagarna lite mer än bara med nöd och näppe, så jag ska hämta ut dem tillsammans med mina p-piller idag. Sen ska familjen äta på Mando och efter det sticker jag hem till Jeanette där det kommer att bakas paj och så ska jag sätta i hennes löshår. Imorgon är det KB som gäller och planen är som följer:
Förfest hos Jeanette med vin och Guitar Hero, vid tio drar vi ner och bowlar och sen in till KB.

Btw så har jag klibbat min svarta gitarr nu, och den är snyggare än något annat! <3

Jag mår lite bättre these days.

15:05
Jag borde städa men jag vill inte.
Nu ska jag cykla iväg på mina ärenden.

20:22
Apoteket försökte blåsa mej på 300 spänn! Tur att man är på allerten - de skrev nämligen in att jag skulle betala för mina p-piller när de egentilgen är gratis. Så jag skulle bara betala för sertralinen, och de går bara på 55,50 svenska riksdaler. Hehehe, mej lurar man inte! 
Efter att jag överlistat de lömska apotekarna cyklade jag hem till Jeanette för att passa Robin en stund. Jag spelade guitar hero 3, satte 100% på Killerslåten When You Were Young på medium och kändemej ganska cool över det. Dessutom tittade jag och Robin lite på Lloyd i rymden. När Jeanette kom tillbaka cyklade jag hem och åkte till Mando tillsammans med familjen. Jag och Paato käkade plankstek och friterad camenbert.  Gottigt. Massvis. Fick sms av Jeanette om att vi kan sätta i håret imorrn istället, så nu blev jag ensammast i världen. Inte för att jag orkar göra något åt det. Jag har ju min nyklibbade älsklingsgura. Å andra sidan kändes det så oerhört nördigt att skriva det att jag nog bör avlivas eller något i den stilen.

Now playing: Poison - Talk Dirty To Me

Tokio Hotel?

09:59
Vad är all denna Tokio Hotel-hysterin? Man tror ju nästan att de hjärntvättar folk. Man hinner inte ens logga in påbilddagboken förrän det på "senast uppladdade bilder" dyker upp ett ansikte med svart fluffigt hår eller bruna dread. Just det - Bill och Tom. De världskända tvillingarna. Jag kan hålla med om att de har nåt visst, men Bill är ju så androgyn att han lika gärna kunde vara tjej. De kanske är tvåäggstvillingar trots allt? Det är inte det att jag hackar, absolut inte. Jag gillar ett par av deras låtar, t ex Schrei och ... ja det var väl den enda, men tillmitt försvar kan jag säga att jag inte har hört så mycket mer. Jag har faktiskt ingen lust att bli hjärntvättad. Jag tror att bakom deras gulliga emo-rockarfasad finns en ondskefull plan att ta över världen. Jag inte bara tror, jag är övertygad. Fast iofs är den kanske inte så ondskefull? De vill kanske göra något bra? Isf kan de väl få det... eftersom Bill faktiskt är ganska så snygg och för att de har gjort en bra låt. Om nu planen skulle vara lite Hitler-aktig så har jag bara en sak att säga:
Kill Bill!

It echoes in my brain.

08:13
Det är lov och jag är vaken. Fast det gör ingenting. Lito var här inatt, så jag har knappt sovit något - det är så sjukt onajs att trängas i en nittisäng. Jag lovade att sparka upp honom imorse så han kunde komma till praktiken, men det behövdes inte sparkas så mycket.

Igår lärde jag mej att man inte ska ha så höga tankar om sin häst. Särskilt inte om det är ett konvalecent fullblod. Jag band fast henne i en murken stolpe, men hon ryckte av den, blev rädd och stack. Fast bara några meter, sen stannade hon och väntade på att jag skulle hämta in henne.
Longerade henne också, men då blev jag bara frustrerad och arg. Hon fattar ju ingenting. Hon travar ett halvt varv i skänkelvikning och glor på mej. Sen stannar hon och när jag smackar på henne vänder hon och börjar galoppera i andra varvet. Det får hon inte. Mupp. Annika ska hjälpa mej, så får vi väl ha en longeringskurs med den där lilla damen.
Jag satt upp på henne igår också! :) Sussi ledde mej och det gick superbra, hon var jätteduktig. Kan kanske börja rida henne igen nu?

Idag har jag en värre hårdag än vanligt.


It takes the pain away,
but will not make you stay =/



20:24
Jag och Kristina skrittade turelundsrundan på Hibbe och Kitty. Helt underbart väder trots att solen inte sken och Hibbe var framåt och glad. Nere på slingorna hade någon satt upp tipsrundelappar och hästarna blev smått irriterade när vi skulle göra halt och läsa varenda en. 
Annika skulle ju hjälpa mej med Baghira idag, men nu visste hon plötsligt precis vad hon skulle göra. Vi fick korrigera henne ett par ggr och Annika gav mej lite tips. Jag tror det sas att jag ska sitta på henne imorrn när Annika har henne i linan så vi får se hur det går.

Ska väl fortsätta spela guitar hero, håller på med battlen mot Slash (den überhetaste mannen ever) på medium. Har fastnat lite, men är nära på att lyckas och skam den som ger sej!

Jag väljer dej framför säkerhet.

23:01
KB i fredags var the shit. Tänkte sticka dit denna helgen också. :) Med Jeanette förhoppningsvis!

Dubbla årsmöten på stallet idag, jag jobbad emen var med på ungdomssektionen eftersom jag skulle avgå som ordförande.
På stora styrelsemötet hade Carina delat ut rosor, bl a till mej som tack för att jag tar hand om Baghira! <3 Gladiz!

Ikväll är jag ljudkänslig och trött. Lyssnar på musik på väldigt låg volym och förbannar mitt alldeles för knackiga tangentbord..

Fredagsmys med mitt livs kärlek.

15:10
Igår var en rätt bra dag på det stora hela.
Jag hade tänkt lina Baghira idag, men hon var helt bockig och glad och eftersom hon stod igår så ville jag inte utmana ödet. Efter en stund promenad i solen blev hon helspattig och jag tog in henne i ridhuset ett par minuter - sen gick vi ut igen. Satte mej på en trädgårdsstol och stod brevid och käkade jord som hon sen klinade ner mej med. Hon fyller mej med så oändligt mycket kärlek! <3

Ikväll är det KB som gäller iaf, och förfest hos Malmiz.Helt suveränt, om jag bara kunde få tag i nåt att dricka. Det blir så dyrt annars. Som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mej.

Har köpt mej ett gh3 nu också, så nu ska det spelas!


image5
Jag vet inte hur jag med ord ska beskriva hur mycket du betyder för mej. <3

I think we're running out of alcohol.

11:55
Har sovit ca 1½ timme inatt. Grattis till mej.
Helsingborg nästa vecka ser det ut som. Jag har äntligen hittat någon mer som lyssnar på Hollywood Undead. Jag trodde att jag var den i denna delen av världen. Purr ..
Fortfarande ångest, men all terapi igår och inatt gjorde verkligen skillnad. Tack sötnosar... Dock knakade min axel när jag och Jeanette spelade tennis på WiiSports .. Jag jag har fet träningsvärk i alla muskler nedanför mellangärdet efter barbackadressyren på Larina igår. fast jag ska inte klaga.

19:39
Hetsade till stallet som vanligt och var helt glad. Alla märkte skillnad.
Jag och Kristina red ut på Hibbe och Kitty. Det blåste inte och allting var bara så himla härligt. Jag älskar våra små turer - de är så himla givande. =)
Nu har jag och Stefan sprungit runt som skållade råttor på burlöv center för att hitta et guitar hero 3 med gitarr. Men finns det någonstans? NEJ! Så vi köpte lösgodis för 83 spänn och nu ska vi hem till Jeanette.

01:54
Hos Jeanette, vi har spelat gh3 för glatta livet.
Nu blev det visst bestämt att jag drar till Helsingborg redan på torsdag
.

Du och jag tittar nog i olika speglar - för jag kan inte se vad du menar.

12:04
Är totalt förstörd. Grät halva kvlllen igår, tills jag till slut tyckte att det kanske skulle vara en bra idé att titta på Väckelsemöte (med Jonas Gardell). Dock somnade jag efter tjugo minuter och då var klockan typ åtta.

Kristina ringde nyss och undrade om jag kunde spola ben på Kitty och när hon frågade hur läget var kom tårarna som en jävra syndaflod igen och när jag berättade blev hon sådär jättearg så det nästan började ryka ur öronen på henne.

Nu ska jag iaf till läkaren om en vecka, så får jag väl hoppas att det kan bli bättre med andra mediciner. Jag orkar verkligen inte ha det såhär längre.

19:19 <   
Annika: "Jag som hade sett fram emot att en glad Mia skulle komma och rida Larina idag"
Det finns inte så mycket 'glad Mia' kvar längre.. men det ska ändras på.

Baghira kände nog stämningen, för hon gick stillsamt brevid mej, med huvudet så nära min arm det bara gick. Jag älskar att hon förstår.
Larina gick sådär, fick henne att släppa för skänklarna men nacken släppte inte. Var väl nöjd i vilket fall..
Ska hem till Jeanette och ha Wii-terapi.

Kaosklockan hade ringt - men ingen sa ifrån.

18:17
Jag hade inte tänkt sticka till festen igår. Jag var trött och sur, men Sara och Annica övertalade mej även om jag försökte säga att jag faktiskt var ganska fucked i huvet.
Vi hade faktiskt skitroligt, krängde i oss massa öl, men vid ett slog jag om helt - fick någon knäpp i huvudet och låste in mej på toaletten, kunde inte sluta gråta.
Jag tror jag lugnade mej efter en timme eller så, Sara hade terapi med mej. Sen däckade jag i Mattes soffa vid två-halv tre.

Mår fortfarande skit, dock.

Det kom rundbalar på stallet idag, så jag hjälpte till med det .. lite ... var mest moraliskt stöd - höhö. Sen blev Baghira stressad och började springa runt i boxen, så jag fick gå ner för att lugna henne. Då bet hon mej i kinden. Suck. Hon kanske är olycklig för att jag alltid är så arg på henne?

18:37
Ingen som helst aptit - bara massa ångest.
Jag vill fan nog inte leva.

One more indecent accident.

11:34
DAMN vad cool jag e , jag satte Monkey Wrench på HARD på första försöket precis .. Shit jag trodde aldrig att jag skulle fixa det .. ever ..

Igårt hoppade jag Verona, hon är underbaring .. ! Vi gjorde masken, men två solfjädersbomserier, ena före och andra efter ett tre-studs som stod på medellinjen. efter det en två-kombination på långsidan. Vi skötte oss bra och jag red mer effektivt än jag brukar. Plus i kanten.
DESSUTOM hoppade jag kombinationen när den låg på 90 cm. Coolt av mej! Mhm!

Missade bussen till skolan, så jag har sovit en stund, fixat lite grejer, försökt få tag i Johan, spelar guitar hero och nu ska jag väl ... nä nu ringde stefan :)
Sen ska jag fortsätta spela. Plus dra till stallet. Mhm.

Knife called lust.

11:50

I ren ångest-desperation ringde jag Lito igår kväll. Letade igenom min telefonbok två gånger men det fanns ingen jag hellre ville prata med. Efter ca tio minuters skitsnack (ångesten släppte lite efter typ två) frågade han när min nästa buss gick till Malmö. Om en halvtimme, svarade jag. Han tyckte att jag skulle ta med mej GH-guran och åka dit och lira lite, och det gjorde jag ju såklart ..
Det va najs .. mycket najs ..

Hade någon wierd dröm inatt, det var något fullkomligt osammanhängande om någon festival och alldeles för påtaglig fylla, sen blev det alldeles verkligt; Moia, Chamiro, Lito, mitt gamla stall, och något jag inte vågade berätta, jag och Moia på flykt från att hamna i fängelse för olaga intrång eller i värsta fall inbrott. Det blev lite mardrömsaktigt och jag vaknade, kände av någon anledning att jag borde väcka Lito och fråga om han drömt samma sak, men när jag samlat mej lite insåg jag att det ju faktiskt hade varit ganska korkat .. så jag somnade om till slut.

Imorse åkte jag till skolan (med guran i väskan) och fick fart på en del saker, vilket faktiskt var väldigt skönt. Det känns som att jag inte behöver dö för att klara av några betyg till och om jag bara kan hålla detta nu så kanske jag till och med kan bli helt färdig.. :) Så har jag traktorkortet snart dessutom och kan börja övningsköra.

Kristina ringde när jag var på väg hem och frågade ifall jag ville rida ut en runda med henne i eftermiddag, på Hibbe. Jag tror jag behöver det. Det var längesen vi tog oss ett ordentligt terapisnack. <3
Men först - ska jag spela guitar hero.

Don't touch me - just fix me..

13:51
Ensamheten trycker, jag får inte upp värmen i kroppen så jag har suttit och frusit sen jag kom hem från kiropraktorn för snart en timme sen. Lyssnar på Crazy Town - Hurt you so bad och försöker låta bli att försöka förstå, det tjänar ändå ingenting till. Jag har tappat kontrollen nu, är kluven mellan att bara ge upp allt och gå tillbaka till det gamla livet eller stanna kvar och vänta, försöka hålla mej hel på annat sätt och se om det här kan leda någon annan stans.

I just can't disguise how much I need to see your face one more time.

Gamla och nya bekantskaper. Plus minnesluckor.

15:53
Herre gud, gårdagen var bara .. skadad!
Jag och Annica skulle hem till Matte för å festa med honom och Alle, men när vi väl kom dit hade inte Matte kommit hem än. Vi försökte leta upp hans klägenhet på jacobpers, men det var lättare sagt än gjort. Till slut tyckte Annica att vi skulle sätta oss i trappen i postahusen istället, så vi gick dit och upptäckte då att det var DÄR Matte bodde. Så bra då.
Till slut kom han, med våra öl och sådär också så vi gick upp. Några minuter senare kom Alle och sen två tjejer jag inte träffat innan - Sara och Jannika. Vi drack öl, vin och drog shots till fördärv. Vi hade tänkt sticka till Slagthuset, och av nån anledning gick Annica och Alle i förväg. Vi stannade och röjde. Jag borde ha slutat dricka vid det laget, men det gjorde jag inte. Vi sjöng, dansade och var allmänt ... aspackade .. Plötsligt fick Sara tag i Mattes tårgas, så vi blev tvungna att utrymma lägenheten. Jag har inget hum om när detta var, men jag minns att det hände.
Jag och Matte lyckades dessutom lösa en gammal sak från .. sommarlovet mellan sexan och sjuan tror jag det var .. x) Bättre sent än aldrig.
Till slut drog vi iaf också till slagthuset. Vi träffade Alle på sockerbitstorget, Annica hade åkt hem. Tog en taxi in, men Alle fick inte plats i den. Jag hade glömt min mobil hos Matte och var lite orolig över det. Vi kom in på slagt, men vi gjorde nog inget och jag minns inte så mycket heller, mer än att jag försökte leta efter Konstantin. Vi gick till BK, men det minns jag nästan inte alls, faktiskt ... Sen tog jag och Matte en taxi hem och jag sov hos honom.
Vaknade med världens skallebank och ont i nacken, jag var inte ens i närheten av att vara en halv människa. Vi tittade på Walk the Line (mest Matte, jag mådde för illa för att orka) och inte förrän klockan var två ungefär kände jag att jag var tillräckligt okej för att gå hem.

It's way too broke to fix.

20:18
Jag har mått så fruktansvärt dåligt hela dagen. (Trötta på att läsa det eller?)
Men nu tar jag tag i mitt liv!! Jag ringde nämligen Annica. Nu har vi sagt i flera månader att vi borde träffas och det blir liksom bara att vi springer på varann då och då. Fattar inte vad problemet är, vi bor ju typ tre minuters gångväg från varann .. haha! Dessutom visste jag att hon inte mår så bra nu så jag ville muntra upp henne lite.

M: Hej, vad gör du?
A: Inget ..
M: Hur mår du?
A: Sådär ..
M: Ja, jag har misstänkt det ...
A: Vad gör du då?
M: Jag gör också inget och mår lite sådär. Jag har hört det ryktas om att du har ett Guitar Hero?
A: Haha, ja det stämmer.

Så vi bestämde att hon skulle komma hit med sin gitarr så vi kan battla lite! =D yeah på oss.

02:03
Ja, vi spelade lite pro-face-off och mest cooperative, hade skitball, käkade popcorn och drack jäger/fruktsoda. Imorrn ska vi dra ut tillsammans med Alle oxh Matte tror jag det är tänkt! =D

RSS 2.0