Att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sej i huvudet.

15:45
Hovslagaren kom två timmar för sent, men det var roligt att träffa Carina och Mia. Loppan blev så glad så hon kissade på sej och nu har jag fått den där versionen av Beskyddaren med Kent som är nästan akustisk. Jag är ganska trött eftersom jag inte somnade förrän närmre fem imorse. Ojojoj vad trött jag är. Undrar om Gyrkan kommer imorrn. Annars sticker jag till KB.

21:08
Nu har vi vatt i hundrastgårde och Loppan är helt slut. =) knappt en timme åker vi till Lomma igen, och badar tydligen. Jag ska göra ett försök idag igen.

..om man är korkad, tom och glad.

16:14
Sov till halv två idag, det behövdes verkligen och jag känner mej till och med nästan utvilad för första gången på länge. Har precis varit en sväng i stallet, Baghira får skor imorrn. Loppan ligger utslagen på klinkersgolvet, jag lyssnar på Krunegård och det är alldeles för varmt för att ha strumpor men jag jiter inte ta av mej dem. Borde duscha, men har fastnat i Samma nätter väntar alla och kan inte få kontroll på mitt sargade hjärta som aldrig tycks sluta skrika.

Samma nätter väntar alla
utan dej är alla kalla
Långa, mörka utan sömn.


Förresten så tror jag att jag skulle kunna gilla Hästpojken. Fick tag i Caligula av en slump, och de första sekunderna av skramliga gitarrer trängde in så våldsamt att jag inte kunde låta bli att le på riktigt. Det är som grusigt vaselin, ja det är det första jag associerar till, det är bitterljuvt och studsigt.

16:30
Jag insåg plötsligt att vaselinmetaforen förmodligen inte var riktigt så självklar som jag ville tro.
Alla vet ju att grus, hästhår och tobak i vaselinburken inte är det trvligaste man varit med om. Så därför smälter man vaslinet, allt skit sjunker till bottnen och det ser ut som nytt. Det finns men det syns inte, vilken underbar känsla.

16:58
Jag och Gyrkan diskuterar Mr. Rabbit på msn. Jag tänkte att det kunde vara intressant att veta.

17:30
NOOOOOO !!!!! Mitt gamecard till WoW är SLUT !! Hur kunde jag missa det?! Jag kan inte spela. Jag kommer börja gråta. Måste cykla till Game. Hejdå.

18:32
Expedit:
"Ett gamecard var det ja? Det här verkar vara dagen då allas gamecard tar slut, jag vet inte hur många vi har sålt idag."
Jag är hungrig.

(Jag spelar utan insats här
det är sand emellan fingrarna
och att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet)

01:50
Perlan:
"... nu var det slut på lugn och roet"

Det kommer i vågor.

21:05
Jag har ingen aning om vilken dag det är .. Vilken dag är det?
Idag är det ... tisdag! Så i söndags kom Moa alias Gyrkan hit. Jag minns knappt vad vi gjorde, mer än att jag laddade ner Two and a half men och att vi tittade på det innan vi gick och la oss. Igår var det däremot mer ös. Gyrkan måste verkligen komma över ett och ett annat, så först åkte åkte vi till Hööks och handlade, och sen till stallet. Vi smorde Baghiras utrustning och höll verkligen på att smälta bort i hettan. Perlan undrade om vi ville med och käka pizza i Lomma så vi hakade på det förslaget. På vägen hem fick vi syn på Tina och Sam och hur det nu kom sej så styrde vi upp att åka och bada. Jag var sjukt opå att bada, men kunde väl hänga med ändå. Tim, Svett och Becky hängde också med och vi drog vid 22-tiden. Efter typ en 45 min-1 timmes övertalning lyckades de till och med få mej att bada i havet, vilket jag inte gjort på väldigt många år.
"Är det ingen tång? Ingen alls? Och inga krabbor eller stenar på bottnen? Inte ens lite tång? Och inga fiskar? Är det SÄKERT att det bara är sand och vatten och inget mer?"
Efter badet blev det impulsfest hemma hos Tina. Vi drack babka, pratade om babka, blev tvingade att dricka ännu mer babka. Det var en kväll fylld av babka och väldigt mycket skratt. Gyrkan verkade gilla Tim :)
Jag spelade WoW och drack vid till ca halv sex imorse, sen däckade jag och nu bultar det konstigt bakom mitt vänstra öga. Idag har vi varit i stan och käkat, handlat lite och träffat Tim. Gyrkan åkte hem igen runt sex-tiden och ikväll ska jag in till Malmö med Stenis, Rocky, Jojo och Malin från gymnasiet. Det var grymt längesen och jag saknar dem verkligen. :)

Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.

15:01
Inatt skrattade jag mer än jag gjort sammanlagt de senaste månaderna. Anfall efter anfall, och till slut låg jag bara och kippade efter luft.
Har fått hem min nya hårddisk på 500Gb och den formateras för ögonblicket.
Cyklade upp till stallet. Baghira gnäggade när jag kom, och hennes hjärnskakning verkar vara bättre. Vi promenerade, stetchade och borstade. Hon behöver bada en gång till, pälsen är fortfarande sjukt äcklig. Ryckte manen på henne igår - i halv storm och jag har fortfarande inte sett resultatet eftersom det blåser så mycket. Haha.

Jag försöker bara må bra. Ibland är det väldigt svårt.

Jag kan känna mej bekväm i dina ögon när du ler
men du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och upp-och-ner.

Surrender.

13:41
Just när jag trodde att gårdagen inte kunde bli värre så gör jag samma sak som jag alltid gör. Försöker för mycket. Och så blir allt fel. Och så dör jag en smula.
Dessutom, en sak jag glömde nämna i gårdagens inlägg om alla fel på hästen, var att hon var oerhört sned i bäckenet. Det skiljde nästan fem cm.
I all min förtvivlan kom Perlan oc hhämtade mej och vi satt på gamla Saab där vi alltid hängde i högstadiet. Nu har de byggt en skola där. När jag kom hem satte jag mej med WoW, levlade tillsammans med Kissie och idag ska vi köra en instans tillsammans, några från guilden. Som old times, när jag, Crackerland och Mortallity körde tillsammans och mitt pet gjorde världens pull så alla dog.

Idag åkte jag upp till stallet för att rädda min värld. Duschade Baghira, promenerade en liten stund och tänkte rycka man och klippa svans också men det får bli imorgon.
Nu ska jag, mamma och pappa till Ribban med Loppan. Det är sjukt varmt idag.

17:08
Hemma igen. Blev glad när snyggingen Amarouk var på Ribban idag igen. Loppan lekte med honom och han kom och hälsade på mej också.

Den här snyggingen (som hade en snyggt namn som jag inte minns) lekte med mina små.
    Amarouk

Den hästen är ett riktigt måndagsexemplar!

18:19
Den här dagen ska för evigt leva i mitt minne som dagen då 90% gick FEL!

Annika hämtade mej vid halv åtta, och so far so good. Malin skulle köra, eftersom Annikas bil inte riktigt orkar med en stor häst i släp. Vi kom ut till betet i god tid, hämtade hästen och gick för att lasta .. eller hur! Det tog en dryg halvtimme under vilken hon lyckades slita sönder sina fullblodshovar, kasta sej handlöst åt alla håll, slita av Malins ena örhänge, ge Annika en blåsa på handen, bryta en nagel på mej, nästan träffa Annika med framhovarna och sist, men inte minst. resa sej så häftigt att hon handlöst slungade sej själv baklänges och dängde huvudet i marken med en rejäl smäll. Det var för mycket för min redan ångestspäckade nervositet och jag satte mej på lämmen och grät medan Annika försökte få den yra och förvirrade hästen att lugna sej. Efter ett antal försök till lyckades vi få in henne och körde, mycket försenade, till Helsingborg.

Väl där kunde vi sätta in henne i dagstallet och vänta på vår tur. Vi fick träffa en något förvirrad veterinär som inte hade en aning om vad som hänt med henne innan och knappt, verkade det som, att hon över huvud taget varit på djursjukhuset. Efter att de konstaterat hur fruktansvärt fula hennes hovar var oc han var sjukt öm, bestämdes det att hon skulle få bedövning i hoven. Jag frågade om inte Margreet skulle titta på henne eftersom det var hon som opererade och då sa en av sjukvårdarna:
"Åh, är det hon med den fula sårskadan? Men då så!"
och då började saker plötsligt komma i rullning. Häst fick, Margreet kom och jag skötte snacket med henne eftersom jag träffat henne vid så pass många tillfällen och jag kan anamnesen i princip utantill, vilket hjälpte mej otroligt mycket idag. 
Vi väntade ett ganska bra tag på att få komma in på röntgen, men väl där gick det faktiskt ganska smidigt. Hon fick lugnande och jag hjälpte till med plattorna. Mer väntan och till slut, efter en injektion anti-inflammatoriskt fick vi ta hem henne tillsammans med ett recept på fenylbutazon och en ny tid om två veckor.
Men tro inte att det var slut här. Nejdå, när vi skulle lasta upptöckte vi att Malin hade punka på sitt ena däck, så hon fick åka till en mack och akutpumpa så vi precis klarade oss tillbaka med ett snabbt stopp på Q8 för en sunkig hamburgare.
Hemma på stallet lastade vi ur Baghira, justerade bommen och lastade Julie. Märk att klockan var ca fyra vid den här tiden. Åkte ut till betet och lämnade henne. Vid halv sex var jag hemma, och nu blir det att börja om från början med hästen oc hvänta på återbesöket.

22:42
Skulle vatt nånting på en helt annan plats
skulle vatt nån helt annan stans.

Tiden kommer läka alla sår sår ..

.. när klockan går moturs.

00:01
Sitter invirad i Guns n' Roses-filten som jag köpte i Stockholm. Jag borde sova, men det är för mycket ångest. Imorgon åker vi till Helsingborg med Baghira och jag har verkligen försökt förtränga det de senaste dagarna. På festen i lördags badade jag och Tina i poolen och det var ganska kallt, men ändå sjukt mysigt. Igår käkade jag och Perlan frukost på BK vid halv tvåtiden, sen tvättade bilen och idag har vi varit på Ribban med Loppan. Har spelat sjukt mycket, bara för att få annat att tänka på, men nu när det bara är 7½ timme tills Annika hämtar mej och vi åker ut till betet för att lasta henne och köra till djursjukhuset.

20 år!

19:58
IDAG fyller jag tjugo. Megablast!!
Är så sjuuuukt seeeeg och orkar bara inte städa undan i köket. Men det måste ju göras nån frikkin gång så jag kan lika gärna få det gjort innan jag drar på fest hos Perlan.

Tack alla underbaringar för igår! <3

Jag klär i din andedräkt.

14:18
Nu har jag varit ambitiös och handlat bland annat plastglas och (kan vara) världens fulaste plånbok. Sitter och äter bacon-snacks till frukost och ska sätta i färg i håret. Det kunde jag ju förvisso gjort innan jag satte mej här.

15:09
Så, nu har brorsans flickvän satt i färg i mitt hår. Jag kommer bli rööööödhårig! :)

15:22
Snart skölja ur och sen ska jag duscha med mina nya Lush-produkter. Kärlek!!

15:27
Baby belive me, if I could I'd build you a paradise with these two hands.

16:06
Åh, dusch dusch älskade. Peeling-lotionen smälte iofs bort ganska hårt... Så det är kanske bara hälften kvar, så jag får väl köpa en ny för lika dyra pengar senare, men jösses vad najs! Känner mej sådär lagom oljig, håret är sjukt rött och jag är ganska glad trots sprickorna i hjärtat. Dock har jag inget att ha på mej, men det var ju inte särskilt ovanligt.

16:17
Velvet Revolver - Loving the Alien

19:43
Jeanette har anlänt!

Don't cry.

23:51
Den ljuvaste sång om apati.

Jag är en idiot.

I know how you feel inside,
I've been there before.

Idag älskar jag min bror. Han har kramat och tröstat mej i hysterin och hetsgråtattackerna. Jag försöker tömma mej på känslor, vill inte vara i den här världen där allting bara rasar. Vill sova men vågar inte, Jag har haft konstiga drömmar de senaste nätterna. Nyss frös jag, men plötsligt hettar det till i kinderna som om temperaturen stigit hur mycket som helst. Jag är inte stabil ikväll.

I'm dancing in the ashes of the bridges I've burned.

Fallen, broken every single time.

22:11
Jösses, det här har varit ett par riktigt intensiva dagar.

Mobilen blev stulen på Ålandsfärjan, men jag har ett tillfälligt nummer: 0709-848896

Vi kom till örebro i lördags och det första våra föräldrar gjorde var att boka en sista minuten-kryssning med Ålandsfärjan halv sex dan därpå. Sagt och gjort. Kan ha varit det roligaste på länge. Jag och Elle hittade några snubbar som vi hängde med, och nån gång vid tvåtoden blev min mobil stulen. Grattis. Jag mådde redan sjukt dåligt och var på gränsen till mental kollaps, så paniken blev inte mindre. Trots min i princip totala sinnesförvirring lyckades jag få tag i numret till den enda personen jag kunde tänka mej att prata med då jag tyckte att resten av världen kunde fara åt helvete.
På morgonen satte jag igång att ringa polisen och comviq för att fixa allt, sen väntade ytterligare en intensiv dag med promenader och skit. Idag har vi varit i Stockholm hela dagen, jag fick tag i en ny mobil och inte förrän alldeles nyss fick jag lite ro och en dator och jag vill bara gråta tills jag dör.

Jo vi har haft skitkul men som det ser ut nu så vill jag bara hem och vila så jag kan må lite bra. Jag klarar inte av den här intensiteten, det är helt klart för mycket för mej och jag får svårt att andas på grund av ångesten.

23:17
Det är svårt att inte gråta
när jag tänker på oss två nu.
Du var solskenet..

Slackerbitch.

11:20
Igår kom Moa hit, och tur var väl det för hon är verkligen bäst på att städa! Hon var stenhård med vad som fick ligga framme och fick nästan utbrott på mej när jag bara flyttade runt sakerna. "Lägg dem nån stans där det inte syns!!" Nu är här iaf fint och till och med dammat. Helt otroligt, även om jag inte kan säga att jag la särskilt många strån till stacken, jag gick mest runt och var förvirrad som vanligt.
Loppan har börjat tugga på skor och tuggade av klacken på skorna jag köpte i tisdags. Som tur var va de på rea så det var bara att knalla bort och köpa ett par nya. Hittade ett annat par med mindre klack och i beige som jag köpte också.

11:36
Ikväll blir det KB med Malmiz. Jag har velat dra dit hur länge som helst nu, det var sjukt längesen och jag behöver komma ut på riktigt. Har en flaska Jäger så jag ska köpa Red Bull och så förfestar vi lite här. Imorgon åks det till Örebro så det gäller väl attinte vara allt för bakis, jag minns ju hur det gick sist när jag festat i Helsingborg och var alldeles koffeinförgiftad efter den idiotiska idén att se vem som kunde äta flest koffeintabletter eller vad vi nu höll på med. Jag var vaken hela natten och framåt småtimmarna började jag skaka och spy och jesus, jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Kul då att vi skulle åka bil till Örebro klockan åtta på morgonen. Illa illa. Den här gången blir det nog bättre.

19:18
Walle och hennes pojkvän och syster kom och hämtade mej vid tre och vi åkte ut till betet. Jag fick drygt 330 bilder på Baghira och Titan. Hon var fortfarande lite halt, men jag hoppas på det bästa.

Har druckit lite vin och ska snart föna håret. Kanske klä på mej? Malmiz kommer sen nån gång. Red Bullarna står i kylen, Jägern och vodkan på TV'n. Jag har ont i huvet men är pepp ändå.

04:19
Visst hade vi sjukt roilgt, och jag behövde verkligen det. Fetdissa nån snubbe som raggade stenhårt, nån annan snubbe som också raggade, plus träffade både Tim och Matte.

Malmiz,  jag unnar dej verkligen allt gott världen kan ge dej, och särskilt honom. Du ser lycklig ut, det räcker för mej. För typ ... 24'e gången ikväll: behåll honom!
Tack mitt M, för en underbar kväll!

men jag hatar mej själv för det mesta, även om jag vet att all denna förtvivlan, ångest och misär förmodligen inte kommer vara mer än en lätt huvudvärk när jag vaknar så är det nu den är verklig, och nu jag inte orkar med den.
Fallen, broken every single time.

Det vackraste världen har sett.

08:02
Det börjar sjunka in nu, såhär nästan en vecka senare, att de sa att Baghira varit rejält halt i lördags. Det har ekat mellan öronen, men nu börjar illamåendet krypa på som en iskall klump i magen. Om hon försvinner ... så går mitt hjärta sönder. Jag vet inte om jag kommer kunna hantera det alls.
Jag måste ut till betet! ...men jag vet inte hur..

11:10
Now playing: Guns n' Roses - Don't Cry
Jag är ett fucking vrak. Älskade docka, stanna hos mej!

11:18
Älsks stöd tillsammans med Placebo - Sleeping with ghosts fick verkligheten att tränga på ytterligare och tårarna jag trott var långt bort brände på kinderna. Jag måste sluta plåga mej själv.

11:52
Men jag ska inte gråta trots att hjärtat fungerar
för rädsla är sånt som man lär sej att maskera


None

After all, you're my wonderwall.

She's so..

22:57
Älsk kom hit vid halv två inatt, och jag var bara så frikkin lycklig. Massor med mys och sov, helt klart värt att trängas i min lilla säng.
Jeanette kom och hämtade Rizzo och jag fick två skitsnygga vita linnen av henne! De satt verkligen perfekt. Vi gick tillsammans en bit, för jag och Loppan skull hem till Stefan och titta på deras nya lägenhet. Jag gick i mina nya skor för att försöka lära mej att gå normalt i dem, jag brukar ju inte ha klackar, men det gick ganska skapligt även om de är lika obekväma som snygga. När jag var på väg hem vid sextiden ringde Jeanette och frågade om jag ville komma förbi och röka vattenpipa. Det visade sej att hon och Tobbe inte visste hur man skulle istallera den, så jag fick komma och agera räddaren i nöden. Helt klart den snyggaste pipan jag sett i hela mitt liv! Vi drack ett par öl också och så bar det av hemåt igen, för att träffa Malmiz. Vi satt på varsin gunga och snackade skit. Nya ursäkten för ALLT:
"Jag trampade på mitt cigarettpaket"
Borde funka i alla situationer. Om du så kommit för sent till jobbet eller fastnar i tullen.

Now playing: Kent - M
Tänker mycket på tiden vi hade, det var vi mot världen. Som godis, M&M - lika goda men olika färger. Malmiz <3

23:17
Jag vill bara få vara genuint lycklig och slippa oroa mej. Bara för en dag. Snälla Han-Som-Delar-Ut-Karma? Kan du inte bara vara lite snäll mot mej för en gångs skull? :/
Jag har fet ångest och borde verkligen sova.

23:23
En mycket god vän skrev på msn:

"Jag om någon vet att du är stark och klarar det mesta som kommer i din väg.. men även du har ju dina gränser ja?.. Att du orkar med allt detta är som ett ändå stort kaos i min skalle.. jag hade hamnat på en isolerad Ö eller något för väldens säkerhet.."


Freak me, baby.

10:15
Ska dra till Center Syd men mamii idag, hon har tagit ledigt. Mihiiw. I'm frikkin longing for New Yorker, det är ju lätt min bästa affär. Måste ha en kjol, jag som är så kräsen. uh!

10:19
Smsade massa med älsk inatt efter att han väckt mej ur en skum mardröm. Purr purr, finast i världen! <3

Too much is never enough
You're always there to lift me up
When these times get rough

15:02
Nu har jag köpt skor(!), linnen och underkläder. Fett bra, precis vad jag behövde. Skulle iofs behöva en kjol eller två också, men jag hittade ingen.
Om en timme bär det ut till Eslöv för sommaren första ridtur på betet. Har inte ridit där ute sen jeanette hade Baileys ...

00:34
Now Playing: Freezepop - Here Comes a Special Boy
Pratar med Moa för att fördriva tid. Vi pratar om min potentiella 20årsfest.

Första löpet.

03:17
Tres de la manana
y no me puedo dormir
Ojala te tuviera aqui junto a mi

Jag har hostat ihjäl mej och känner mej klarvaken. Jag har helt enkelt kommit fram till (och snart - trist nog - accepterat) att Han-Som-Delar-Ut-Karma hatar mej. Han är ute efter att försvåra mitt liv och jag är inte helt säker på vad jag kan ha gjort för fel.

I vilket fall som helst så var jag och Kristina på Ribban med hundarna igår, och det var så sjukt roligt. Rizzo simmade två gånger, men Loppan var verkligen en kruka. Jag hade stora problem med att hålla alla hanhundar borta från Loppan, vilket är så konstigt eftersom hon bara är 6 månader och faktiskt inte borde ha gått i löp än. Får ringa och rådfråga min veterinär imorrn.
En kvinna jag pratade med frågade vilka hundar som var mina jag visste inte hur jag skulle beskriva Loppan bland alla andra hundar, så det blev helt enkelt: 
"Amstaffen och ..... uh .. rufset!"

Loppan fick en ny pojkvän (som faktiskt inte försökte betäcka henne stup i kvarten) och han var verkligen den snyggaste hunden på hela Ribban! :love:

Den här snyggingen (som hade en snyggt namn som jag inte minns) lekte med mina små.   Hon är så sjuk, den hunden. <3  Snyggingen och Rufset   

10:29
Well, jag har pratat med Agneta (vet.) nu, fast å andra sidan så märks det tydligt på henne nu, att hon löper. Hon har skällt jättemycket i trädgården, nu är hon inne och går omkring där uppe och smågruffar.

18:15
Nu börjar saknaden göra ont. Sådär så att när det hugger till så rycker det i ögonbrynen, men det är bara att stå ut. Jag kan ändå inte göra något för att påskynda. Jag får nöja mej med min vilda fantasi sålänge.
Jag säger lek, lek med tanken
det är det som tankar är till för.

Workerbees.

07:11
Att ett sms på två ynka ord kan få en sån värme att sprida i sej i hela kroppen är ganska sjukt ... men mysigt!
Jag och Malmiz tittade på Scrubs-maratonet igår, men vi orkade inte ta oss till varandra så vi satt och höll varann sällskap över telefon istället. Det blev väl drygt tre timmar sammanlagt och var väldigt underhållande och givande. Kärlek till Malmiz <3
Nu är det dags för ännu en dag på jobb. Igår när jag duschade trillade det ner en TVESTJÄRT från mitt hår. Det är därför jag HATAR att ha den här helgen när stallet ska städas ur.

If tonight turns into this "perfect tonight" ...

15:48
Bussen tjugo över sju tillsammans med hundarna för att jobba. Lastbilarna kom och alla hästar fick åka på bete utom Majeur och Julie, av olika skäl. Jag och Crazy började städa ur stallet i hettan och det var inte nådigt. På grund av en Håkan-låt fick jag plötsligt ett  helt random utbrott över Musse Pigg, och hur mycket jag verkligen hatar den figuren. Crazy såg undrande ut.
Resten av dagen spenderade jag med att gnälla om hur äckligt det var under spiltväggarna. Mellan Picasso och Nike var det nån svart-grön gegga och jag började kvida igen. Sen insåg jag att Crazy inte kvidit en enda gång.
"Det här förklarar varför du ska in i lumpen och inte jag!"

Stallstädningen var iaf inte så hemsk som jag mindes den och vi blev klara med ena delen av stallet idag plus att jag hann hänga undan alla täcken och plocka bort namnskyltarna.

16:02
Baghira är jättehalt igen. Hon ska få gå kvar på betet som planerat, sen åker vi till Helsingborg. Jag är inte positivt inställd. Om hon inte klarar av ett sketet bete så kommer hon aldrig hålla ens som promenadhäst. Hur ska jag klara detta? Min själsfrände.
Det är ju halva hjärtat, liksom.

18:05
Dessutom verkar det vara allmänna "dissa-Mia-dagen" idag igen och allt kan fucking fara åt helvete för nu är det för mycket.

18:22
Have a little mercy on my soul. :'(

23:35
Den som väntar på något gott [...], antar jag.. Jag har så mycket kärlek i hjärtat just nu, och lika mycket smärta.
Lyssnar på Placebo - Sleeping With Ghosts och vill bara gråta, men jag kan inte. Har försökt ringa lite folk, men de vill inte svara, vara upptagna eller ha telefonen avstängd.

Hush
It's okay
Dry your eyes
Soulmate dry your eyes
Cause soulmates never die

Jag vet att jag målar fan på väggen ... men jag orkar inget annat just nu. Jag vill bara se henne med egna ögon, min älskade lilla docka. Se hur illa det egentligen är.

Total randomness a la Moa.

00:12
Moa är här, vi har ätit på donk medan vi pratade om att ha sex med enbenta muslimer. vatt med hundarna i hundrastgården, pratat om mitt infekterade gröna snor .. Ja, haft allmänt trevligt. Nu sitter vi här och funderar kanske på att gå och lägga oss.

Moa: "Jag saknar Franz! Gör inte du det?"
Jag: "....... eh .... ?"

Moa: "Vässar du pennor ofta?"
Jag: "Whaaat?!"

Nu har hon en skum diskussion med sej själv om huruvida texten på datorskärmen är lila eller inte. Moa ... den är SVART!! Nu tycker hon att jag ska kolla från hennes sida.. -_- och tycker att hon är allvarlig. Hon envisas.
"Den ÄR lila! Men seriöst du måste kolla!"
okejdå... jag kollar..
... och mot min vilja erkänner jag ... det var faktiskt lila från hennes plats. Damn!!

00:23
Okej Moa, den är lila. Jag fattar.



16:16
Moa har åkt hem och nu ska jag till stallet, för idag ska gammelhästarna släppas på bete! <3

20:47
Betessläppet gick bra, det blev min uppgift att lasta Kitty. 
Jag känner mej knappt alls sjuk längre, mår ganska bra i kroppen. Orkar inte jobba imorrn .. helt klart!
Det är bara huvet som ska rättas till.... har börjat med medicinerna igen, så det ska nog bli bättre, hoppas jag..

Don't you cry another night.

En drömmare är inte dummare än en som slutat tro.

12:56
Inatt hade jag inga mardrömmar, utan en helt normal, dock jävligt orättvis dröm. Jag var gift med Slash! och det var ju väldigt angenämt ... fram till att han var otrogen med en groupie och försvann spårlöst i en turnébuss som egentligen var en langosvagn. Vafan liksom!! Låt mej ha mina drömmar ifred.. -_- Precis som när Moa drömde att hon skulle ha sex med Spike, men hade mens. VAFAN!! Det är DRÖM, då ska man inte BEHÖVA ha mens. LÅT OSS HA VÅRA DRÖMMAR IFREED! -_-

I alla fall .. Idag red jag och Becky ut. Vi tog Miarundan och Hibbe var pigg och snabb och vi låg före becky och kitty i galoppen och han rullade på och kändes fräsch. Det var roligt! <3 Kärlek till Hibbe.
Sen hade jag kvalitetstid med Titan, för han mår inte så bra. Vi badade och skulle ut på äventyr, men eftersom han är världens mest otacksamma häst så ville han bara in i hagen och rulla sej i den enda leriga delen.

21:29
Övriga familjen har varit på BorderShop idag, och jag har fått en bag'in'box vodka och en liter jäger! <3 Pappi har köpt absinth och nu sitter jag och dricker cider och äter lakrits - ingen rekomenderad kombination. Moa kanske komma över imorrn, det hade varit kul.

Låt mej komma in.

05:00
Jag kan inte sova, har pratat med Moa om hennes skit och jag är så arg! Hade det varit jag ... fyfan! Hundarna har varit ute och kissat och ligger nu och käftar som vanligt. Har varit trångt med båda två i sängen inatt. De ska inte få sova där längre.
Vi var ute med malmiz igår. Satt i hundrastgården och snackade skit. Hon är bra <3
Snart fyller jag tjugo och jag antar att livet kunde vara mer misär, men just nu orkar inte hålla huvudet högt, det ligger för mycket oro och gnager i mitt hjärta, men för en gångs skull går den att ta på, har en egen riktning, jag vet vad det handlar om. Även om det inte gör det mindre jobbigt.

14:06
Jag kunde inte somna om, eller jag försökte inte ens, och vid sjutiden tog jag med hundarna på en promenad, som egentligen inte skulle bli så lång men råkade bli en timme. De är betydligt lugnare idag och ligger där uppe och tuggar på var sitt ben.
Ska rida en runda med Kristina sen, det ska bli skönt.
Moa svarar inte, varken på sms eller när jag ringer. Jag undrar om hon är sur på mej.

18:53
Det var hon inte, har pratat med henne nu.
Fick reda på igår att Alice in Videoland kommer till Malmöfestivalen <3
Loppan ville inte äta nån mat nu .. =/

23:30
Vem blir inte kall, naken och våt i en tom hall?

This bleeding heart keeps calling
can't stop my world from falling

Don't you cry tonight.

Jag orkar inte.

RSS 2.0