Det är inte hur man har det, det är hur man tar det.

12:58
..och när man längtar tar saker tid.
Det nåt mellan oss,
mellan oss och världen.
För långsamt, för snabbt
men aldrig i takt.


Ibland gör man rätt, ibland gör man - lev med det.
Som om det verkligen skulle vara så lätt? Men om det inte ens är ibland, utan alldeles för ofta. När man bara vill att det ska vara rätt .. men det inte blir så. Jag är ut-och-in, jag hatar att min förvirring ska ut över dem jag älskar mest, när jag plötsligt säger något som låter så fel, men jag bara menar det på ett helt annat sätt. Hur förklarar man utan att det ska låta som en dålig ursäkt?
There are many things that I would like to say to you but I don't know how..
Jag har aldrig mått såhär bra, aldrig känt att jag betytt så mycket för nån, ska jag nu bara sabba det? FUCK FUCK FUCK ! Varför får jag så lätt folk att tappa tålamodet..? Rädslan släpper inte nu, det är tomt i magen, svårt att andas och tunnelseendet gör mej virrig. Hud längtar efter förändring, det känns som om jag har för mycket blod i kroppen.

Jag skulle springa efter men trampade snett - ibland gör man fel, ibland gör man rätt.

11:13
På väg in i en svacka, jag känner det med varje cell i kroppen. Allt gör som det själv vill, jag hör mej själv säga saker som bara blir så fel, och jag har inte tänkt säga det, men det slinker liksom bara ur mej och låter lika brutalt och respektlöst som det alltid gör när jag känner mej trängd och slår upp skölden snabbare än jag borde.
Orden sviker mej, samtidigt som det svindlar och allt är ett enda blurr av färger när lungorna glömt hur man arbetar i takt. Illamåendet är ett hån mot mina misslyckanden och jag vet att om jag inte tar tag i mina dåliga vanor.

All den här tiden som jag vilat o velat.
Vilat o väntat o kastat bort
Inte nu, kanske sen, kommer jag också tycka
att allt dåligt för med sig nåt gott


Nu ska jag till körskolan och min första körlektion. Kanske lyckas jag sortera upp och rensa bort lite förvirring tills jag kommer hit igen.

13:07
Det gick skitbra, fick inte motorstopp en enda gång och han tyckte att jag hade bra känsla i fötterna. Great! Körkort - here I come!
I helgen ska jag börja sortera och packa ihop saker inför flytten. Nästa vecka hämtar vi kattungarna, och förhoppningsvis ett datorbord, soffbord och tvbänk.

Slow Ride.

19:10
Red Hibbe idag, tillsammans med Rebecka (Bungi) på Kitty. Hibbe var sjukt Slow Ride och till och med stannade flera gånger, innan jag plockade på mej en buske som jag viftade lite med, då jävlar ökade han. Sen i galoppen drog han om Kitty lite grann och han var så glad, och låg på bettet medan hans inåt-tåade ben fladdrade omkring.

Mådde skit igårkväll, såg ut som skräp. Ser fortfarande ut som skräp, men jag är en ganska lycklig figur vill jag påstå. Hem till Malmö igen om en halvtimme. Ska duscha först. Vill verkligen få över min dator.

N.p. Markus Krunegård - Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Den stigande intensiteten pumpar förväntansfull längtan genom venerna. Mina största bekymmer är mina vänners. Vill att ni ska må bra, mina gummor<3

Nordman - Somebody Else ....... WTF !!!!

21:54
Den här kvällen ... (infoga valfri sammansättning av svordomar)
Mina kläder är i torktumlaren. Alla utom de där jeansen som faktisk var själv anledningen till att jag skulle tvätta .. De ligger på min stol. Torra och skitiga. Bra där Mia ... Tjejen med koll! Dessutom har jag hört en låt med Nordman på engelska. Håkan Hemlin har svikit mej. Jag lär aldrig komma över detta. Aldrig nånsin. Trötthet!!
Sovit ensam två nätter. I Arlöv. Inte ens Loppan vill dela sängen med mej. Ikväll ska jag till min älskling igen. Längtar. Mycket. Vi har sovmorgon imorrn. Kvalitetstid. <3 Bäst.
Hade ponnylektionerna ikväll. (Jag skrev först 'imorrn', hur bra lät det egentligen? som sagt; tjejen med koll)
Gå till bussen om en kvart. Då kanske man borde klä på sej och packa lite saker?

22:04
GAAH !!! Och bara så ni vet det .. Om kläder nyss är färdigtumlade. Så nyss att det faktiskt var NI som stängde av tumlaren när det var 18 minuter kvar ..... då är metalldragkedjor MYCKET varma... och en sak till ... gå inte in i dörrhandtag i full fart.. Liksom änden ... där det är som en rund spjutspets. Det händer att man skriker rakt ut och skrämmer sin hund. Nu vill jag gå och lägga mej.

När jag trodde att det var fritt fram från allt kaos, så skulle jag ta på mej min turkosblå hoodie .. men istället tog jag på den svarta bak-och-fram. WHAT .... THE .... FUCK ? !

Gråa dagar.

12:57
"Vad är det med dej?"
Säg det ...

Aussie - great white chardonnay.

18:07
Var ledig från restaurangen idag, men jobbade på kontoret. När jag kom hem hade världens bästa pojkvän lagat mat till mej, och vi kollade på Jumper. Nu är han på sitt jobb och jag dricker vin och ska väl börja städa lite här, sen koka en kopp te och spela Final Fantasy 10.
..och eftersom det inte finns någon taklampa i det här vardagsrummet så måste jag börja plocka undan innan det blir mörkt.

RSS 2.0