Paralyzed.

09:47
Ångesten hängde med hela natten, Lito ringde vid tretiden och var gulligast i världen, men inte blev det bättre för det då jag drömde att han lämnade mej för sitt ex och det var så verkligt att jag ville spy.
Idag är sista dagen på jobb innan semestern. Det kommer bli en låååång dag. Många timmar.

5 dagar kvar.

12:30
I onsdags när jag och Malmiz red ut på Hibbe och Kitty och pratade om att Malmiz slipper gymnastiken på ridningen eftersom vi är i turkiet den vecka utbyttes följande meningar:
Jag: Jag tycker det är kul med gymnastik!
Malmiz: Ja, men du ser ut som en rödhårig Hitler i ridhjälm.
Sen - eftersom vi inte vet när det räcker - fortsatte hon med nåt i stil med:
"..eller typ en efterbliven Hitler. En efterbliven kvinnlig Hitler! Typ Hitlers syster.. Eller som Hitler barn hade sett ut om han hade fått dem med sin syster"
Jag säger då det, vår turklandsvecka kommer bli skadad. Om 5 dagar åker vi.

Igår tittade älsk in på restaurangen när han slutat. Då blev jag glad. Min lilla chef också, för han började fjäska in sej och ville bjuda Lito på "vietnamisk sushi". Jag blev lite konfunderad eftersom jag är säker på att vi inte har sushi på menyn, och skrattade för mej själv när han kom ut med färska vårrullar. Det var mycket roligt. Sen gick jag gå hem tillsammans med Lito och vi kollade på Hancock.

Ringde på en annons om två katter idag, men mobilen var avstängd så jag pratade in ett röstmeddelande.

23:07
Kommit hem, klippt Loppans klor och ångesten bara överrumplade mej. Vill bara gråta och skrika tills bröstkorgen är tom. Åt helvete.

Augusti i helvetet.

10:11
Nu får augusti vara slut, gärna för min del. Idag är Lot-to-do-dagen. Ställde klockan för att se reprisen av reprisen på Top Model (nu är det ju liksom Top Model 3, och det är den bästa säsongen!) men trean vägrade funka, så jag sov en stund till och ringde Lito. I just called to say I love you, typ. 
Nu är det

14:15
"Nu är det" vad? Kom hem från arbetsförmedlingen och stallet till ett ofärdigt blogginlägg. Jag minns inte.
Älsk ringde precis, han var hemma på lunch.
På arbetsförmedlingen fick jag veta att jag inte kommer få någon sketen ersättning eftersom jag är arbetslös. Om jag har varit arbetslös i tre månader kan jag få nåt ungdoms-shit-pallade-inte-lyssna på lite drygt hundra spänn om dagen. Dramatisk som jag är slängde jag ur mej:
"Nähä, är det tänkt att man ska svälta i tre månader på nåt sätt?"
Gubben sa att det inte var deras problem. Då tackade jag för mej och gick. Tur att jag har mina gulingar, hoppas verkligen jag får det här jobbet nu. Jag ska nog klara av att servera minsann! Idag ska jag få en tröja att ha på jobb och jag är sjukt avundsjuk på Lito som får vara vrålsnygg när han jobbar medan jag måste se ut som en wannabe-vietnamesisk hippie.
Och när chefen säger att man ska komma ihåg att ha "svatta bisso" nästa gång? Jag stod som ett levande frågetecken innan han lyckades förklara: Svarta byxor!

Dags för lite käk. Ska nog vaxa lite också och fixa till naglarna.

14:53
Purr, längtar efter den där snyggingen inne i Malmö.. ^^ (inte min chef alltså. han är inte snygg)
I could swear you stole my heart!

Konst och namngivning av Samuel, sex år.

21:50
Det här är så roligt, jag skrattar varje gång! Enjoy the art of Moas lillebror Samuel!

Text ur Moas bilddagbok:
"När vi mockade kom vi in på roliga husdjursnamn och när jag berättade vad min lillebror Samuel döpt sina djur till dog Mia. Jag har ALDIRG sett henne skratta så mycket, hon kunde inte andas och ramlade ner på golvet och SKREK av skratt! xD

Samuels vattensalamandrar:
Glittris-För den glittrar
Busan-För den är busig
Rajcerbil-För den är snabb xD
Smalis-För den är smal
och den som Mia dog mest på:
GÖMMIS!-FÖR DEN GÖMMER SIG HELA TIDEN!

Samuels två större ödlor döpte han till "Samuel och Samuel" men då blev det tre Samuel i familjen och det var svårt att hålla reda på. Så han döpte dom till "Pappa och Samuel" men det var också lite svårt. Tillslut blev det "MörkSten och LjusSten" hahhahahhaha!
Jag tog fel på det Mia det är hans orm som heter antingen "Glad-Bengt" om den är glad och "Arg-Bengt" om den är arg xD"

..och en gång när jag pratade med Moa i telefon så hette ormen Snälle-Bengt!! 

Här är en bild på de fem salamandrarna som Samuel har ritat:


Hjärter Dam du var så tyst tills du blev kramad och kysst, nu har du fått din kära livskumpan.

14:07
Ja jösses, jag är kär så det förslår.

Det blev lite kaos igår när Malmiz upptäckte att hennes pass inte gäller längre. Hon skulle iväg och fixa det idag, det var en himla tur att vi fick den här resan, annars hade vi nog inte märkt det förrän det var för sent. Vi har verkligen medvind! Den resan har längtat efter att vi skulle hitta den. Det är stirrigt i våra huvuden.

Nu ska jag till körskolan med brushan och göra syntest. Körkort, here we come!

14:26
Nähänä, telefonsamtal från Paato som tappat bort sitt busskort. Vi hinner inte till körskolan. -_-'
Ska möta Tina på centralen halv fem, sen ska vi försöka hitta till hotellet där informationsmötet är. Yeah right...

19:14
Jag och Tina mötte upp Molle utanför hotellet, vi gick vilse där inne och satt och svettades i en liten lokal med för mycket folk och lyssnade på hur Max var uppbyggt. Sen fick vi blanketter där vi skulle fylla i jobbiga frågor, och så kunde vi prata med snubbarna som var där. Vi fick prata med vår snubbe helt sent, och han snoppade av oss skitmycket så vi var helt upprörda när vi gick därifrån. >_<

På vägen till bussen gick jag förbi restaurangen där Lito jobbar och stod utanför en stund för att se om han var där nån stans eftersom jag är en nörd och inte vågade gå in. Han kom fram och fick syn på mej och han var bara så DÖSNYGG i sin jobbtröja så jag nästan dog. Mums! *drool*

20:30
You make my blood boil hot
And my heart beat like a drum
Id like to do to you boy
Things that ain't never been done

From the rain Ill be your shelter
From the cold Ill be your heat
I'll push and push and push
Just to make you pleased


Ödet är ditt verk.

20:10
Idag har vi lyckats röja undan en hel del hemma hos Lito.

Resa bokad. Jag och Malmiz åker till Turkiet nästa vecka. Side, Mirside Tropic hotell, dubbelrum all inclusive. Omg, vi åker nästa onsdag, det här kommer bli så sjukt awesome! <3

Imorrn är det informationsmöte på Max, de ska öppna en restaurang på stortorget. Ska till Asien Restaurang på tisdag igen, provjobbet gick väl okej i torsdags, även om jag suger stenhårt.

20:25
Jag kan inte sluta leka med tanken om framtiden. Det är något av det roligaste jag vet, att hitta på egna versioner av hur det kommer att bli. Just nu försvinner jag bort i tankarna ibland, men det är så mysigt. ^^

Lek med tanken, det är det som tankar är till för.

00:00
Får man spel på folk eller? Orka nolifers som inte kan gilla läget. Gå och dö, sen pallade jag inte lägga ner mer energi på det. Nu ska jag hem till pojkvännen om en stund. <3

So sick of myself.

17:59
Nu har jag fördrivit en halvtimme i telefon med Malmiz. Ska ut med Perlan en sväng. Så kanske jag slipper va så himla labil.

18:51
Käkat lite och mår förmodligen lite bättre. Känner mej bara så sjukt whinig, med ångest, ryggsmärtor och magkatarr. Det är inte meningen.

Smk igår var sjukt bra, den lilla tiden vi var där. Blev väl en 20 min försenade eftersom vi var allmänt dåliga och inte kom iväg i tid. Fick bli taxi från södervärn till stortorget. Gick(!) hem till Lito sen och drack vatten och däckade i princip direkt. Så fucking mycket kärlek. Känner mej helt varm hela tiden, det tränger till och med igenom fucked-up-heten. Ska upp i soffan, vira in mej i Guns n' Roses-filten och läsa Barry Trotter and the Dead Horse. Kanske ta en kopp kaffe.. Jag är så full av självömkan så jag vill spy på mej själv.

21:53
Sovit ever since. Som en sten i soffan. Mår sjukt mycket bättre nu, och tar första bästa buss hem till min älskling.

21:58
Alltså om 40minuter. Måste börja käka Rani-Q, magen går igång och fuckar sej igen nu. Damn it!

Dreams of tomorrow.

10:16
Jag skulle gått upp för över en timme sen, men jag orkade verkligen inte. Är sjukt skeptisk inför provjobbet, men ska se om jag inte kan träffa Lito en stund innan, han brukar kunna lugna mej vad det än handlar om. Ska upp och rida Baghira nu.
Imorgon ska vi se Slagsmålsklubben på stortorget, vi kommer äga sönder! Får med honom en stund på Familjen också. =)

Nära räcker inte till.

15:07
Vi var dåliga med vårt maraton, stängde av vid ett-tiden, fortsatte lite imorse med en frukostbricka på sängen. När han stuckit kollade jag upp lite jobb, och åkte in till en vietnamesisk restaurang på möllan. Pratade med en liten snubbe som såg skeptisk ut när jag sa att jag inte hade någon erfarenhet av servering, men han tyckte i alla fall att jag skulle provjobba imorrn för att se vad jag kunde lära mej. Ska dit vid fem. Jag är så nervös så jag mår illa.

17:18
Jag kan ju ffs INGENTING om servering. Plus att ju mer jag tänker på det, desto mer rädd blir jag för den lilla spinkiga mannen och att lönen ska va på typ 15kr/h inkl. OB ... HAHA omg .....

23:21
Red Nike idag, han är ju trevlig.
Loppan har spytt hela dagen, nu har jag kokat ris till henne och hon har ätit lite mat.. Får hoppas hon behåller den. Det är för många av mina älsklingar som inte mår bra nu. <3

23:31
Jag är så trött så jag skulle kunna somna framför datorn, men jag ska ringa Lito om en stund, och det är liksom viktigare än sånt.

The way I feel now, I guess I'll be with you to the end.

08:19
Nerladdningen av The Pirates of Dark Water är klar, och idag ska jag och baby ha maraton! Häppi häppi! Kanske dricka lite anissprit när vi väl är igång. Men inte snea, nej. Saknar honom, det här är helt sjukt. :*

Jag håller ju på att ladda ner alla säsonger av Pokémon, började samtidigt som piraterna, dvs natten till söndag, men fortfarande är bara 3,3% färdigt. Waghah!

Ska upp och jobba lite som resurs ett par timmar vid tio. Ska ringa Lito om en stund, han kan gott få sova lite till ^-^



Om typ två veckor ska jag och Malmiz åka till utomlandet! Tjohoo!

Vem hade kunnat ta din plats? Han finns ju bara inte.

20:05
Dom pratar om något underbart
jag är där och kan berätta
Stort - större än jag någonsin trott
det snurrar i min skalle


Alice in Videoland var döbra igår, vi hade sjukt roligt under kvällen tills jag fick nåt spel och stack. Hamnade i bråk med två vakter och blev ivägdragen av Stoffe för att inte få skit. Peder körde oss hem - mej, Moa och Stoffe. Träffade massa härligt folk. Bland annat Pete. Han såg att jag inte hade min industrial kvar.
"I told you it wouldn't work out! I told you! But you didn't listen. YOU NEVER LISTEN!!"
Underbar snubbe ^^

Jobb idag har varit seeegt.

Var hos Malin nyss, hon flyttar till USA imorrn, ska bo där i ett år... det känns sjukt.. ledsamt. Lito retar mej för att jag nästan sitter här och bölar. Tack för ditt fantastiska stöd, älskling ... -_-'
Ska ta en powernap och åka hem till honom om en timme.

Har laddat ner alla avsnitt av The Pirates of Dark Water, jag och Lito ska ha maraton och dricka lakritssprit nån dag i veckan, förmodligen på onsdag. Håller på att ladda ner alla avsnitt av Pokémon också, men det lär ta en evighet eftersom det ligget på 84 gig, vilket är större än hela min ordinarie hårddisk.

Ploff! säger hamstern … och etthundra andra roliga spel i mikrovågsugnen.

10:59
Idag mår jag sjukt mycket bättre. Jag och Lito har varit sådär otäckt gulliga som andra par är, men vi inte brukar. Jag gillar det. Vi har bakat scones. Ska kanske till Malmöfestivalen idag och se Sirqus Alfon. Jobba i helgen och se Alice in Videoland imorrn.
Nu tänkte jag sticka till arbetsförmedlingen.

01:22
Peder kom över för att jag skulle få lite bilder från studenten, och den kvällen jag träffade Lito första gången, och sen åkte vi in till Malmö. Grundtanken var att jag skulle se Sirqus Alfon med Lito, och så blev det också. Innan dess hittade vi Malmiz och Moia på en bänk; ännu ett bevis på min och Malmiz telepatatiska kontakt. Satt i öltältet till Lito kom, då vi två gick till Manegen för spelning. Det kan ha varit det sjukaste, ballaste och coolaste jag nånsin sett. Damn!!
Kom nyss hem. Sitter inne med en delångest, men eftersom jag mår rätt bra i allmänhet så får man nog leva med att den attackerar på kvällar och helger.  Jag har ju trots allt kronisk depression. -_-'
Jobb imorrn och nu ska jag sova. Ska ringa och väcka älsk imorrn bitti.

Don't let me get me.

23:40
Det här inlägget var på väg att bli inriktat på hur miserabel jag känner mej just nu, med ångest och värkande kropp... Men jag har det ju faktiskt ganska bra ändå så jag ska inte klaga. Jag orkar bara inte engagera mej just nu.

You see through my disguise.

08:16
Idag har jag om möjligt ännu mer ångest än igår. Jag hatar sånt där "vi måste prata", det vänder sej totalt i magen på mej och nu sitter jag och skakar.

15:31
Så har man varit på stallet hela dagen. Red Baghira och var imponerad över hur relativt lugn hon var, för att vara första skritturen på länge. Hon flög i luften en gång, ett rjält bocksprång och jag trodde jag skulle fastna i taket eller nåt, men kvar satt jag och sen gick det bra. Skrittade Titan barbacka också och den lille plutten gick jättefint men han har den fulaste manen i hela stallet. Bara stripor, och vissa tussar är korta och spretar, men imorrn får vi göra något åt det.
Ångesten dämpades efter ett telefonsamtal, så nu känner jag mej nästan okej, men känner inte för att sitta här, så jag går nog och glor på tv istället.


Kaosklockan.

15:29
Natten slutade i världens snefylla, jag har ingen som helst minne av någonting och jag tycker så synd om Lito som var tvungen att ta hand om mej eftersom jag är så fucked up. Ska gottgöras <3


Den här bilden hade kunnat bli så sjukt söt om det inte varit hår all over the place -_-'


Nu ska jag till trafikskolan och sen till Eslöv och rida Kitty.

20:56
Mår väl sådär, jag har mest fetingångest. Palla... =(

Hans ansikte sågs svagt i skenet från en cigarrett
Förnimmelsen var vag, vad skilde fel från rätt?
Han hade glömt sitt mål han ville hitta hem
Han ville fråga nån om råd men visste inte vem

'Svart' lekte charad, 'Vit' ville inte vara med
Han marschera i parad och Vit stod kvar breved
Jag hade sett så klart och tydligt innan dimman satte in
Nu såg jag ingenting och kårarna kröp in under mitt skin

Kaosklockan hade ringt men ingen sa ifrån
Han lyfte bara luren trodde det var telefon
Han svara artigt som man bör

Fanns dimman i mitt huvud?
Var det hjärnan min som spela mig ett spratt?
Svart ville inte sova han låg vaken natt efter natt
Svart han hade tråkigt där han satt helt för sig själv
I ensamheten byggde han sin cell

Mitt i labyrinten ser man inget slut
Men är målet med en sån att man ska hitta ut?
Eller för att samla kraft och sänka lite fart
Och lämna svart och vit ett tag så man kan tänka klart



Smedby Eyes.

23:01
Sitter och dricker med älsk. Kunde knappt bli bättre.

D-day.

09:01
Om en stund sticker jag och Moa upp till stallet. Baghira ska åka till Helsingborg idag, och eftersom Moa ändå bor där så kunde hon ju kanske lika gärna åka med. Jag är oerhört nervös, men har en vag känsla av att allt faktiskt inte kommer gå åt helvete. Sen ska man kanske inte lita för mycket på sin intuition, min har svikit mej ganska många gånger faktiskt. Håll tummarna.

15:07
Allt gick jättebra förutom lastningen. Tog lång tid med lock och pock, men det gick. Maggie tyckte att hon såg fin ut och att hon inte kunde bli bättre i det skadade benet. Markerade dock lite på höger fram, men vi ska se hur det blir med det. Hon skickar ett igångsättningsprogram till min mail.

Idag skickar jag in min ansökan till ett extrajobb på Östra Torns Ryttarsällskap. Jag vill verkligen ha det här jobbet!

16:38
Ska träffa älsk ikväll, och jag längtar verkligen! De här dagarna har känts långa.

18:01
Ut en runda med Jeanette efter att jag har ätit och duschat. Det var för längesen.

Now just hold on, hold on to me.

13:20
Natten var nära att sluta i katastrof på grund av den tillfälliga sinnesförvirringen som hemsökt min hjärna de senaste dagarna. Det här var det enda rätta och för varje minut kände jag hur något växte, en ny styrka och vilja. Du är livet i min slitna kropp.

And I don't know
And I can't guess if it's gonna be OK
But now, my last wish is that you do this with me
Kiss me here and hold my hand
Let me feel like I'm the only one
I know you can
Won't you do it for me now

17:22
..för jag är fanimej ingen quiter!

20:50
Gyrkan e här och vi har vatt i hundrastgården med psychodog och Jimmy.

21:52
Det är ingen tvekan om saken. Man kan vara nykär i en person mer än en gång. <3

I'm going where the wind blows, going where the lost ones go.

11:27
Jag har bara gråtit hela morgonen, försökt förstå vad som gått fel, hur det kunde bli såhär.

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
och det berättade, du saknar mig inatt, det gör jag med

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
för en tid som bara går och aldrig kommer igen

Jag bara orkar inte.

16:38
Förvirring i mitt huve, jag vet varken in eller ut, och tills jag vet det gäller det bara att försöka hålla sej passiv, antar jag.

Den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna.

Har haft problem med sidlanningen här inne, även om både WoW och msn funkar utan problem. Perlan har twinkat upp min paladin och även om min nya gear inte är särskilt smickrande så var inte den gamla det heller plus att den var totalt värdelös och jag bara dog hela tiden. Vi passade på att speca om också, så nu ska allting funka. Har feta problem eftersom jag inte har kört paladin innan och kanske lite för att jag är ganska dålig.

A wildfire spreading through my days and through my nights.

10:42
Jag vaknar och känner mig trött
och till och med lite full
Så jag tar mig för pannan
och visst var det så att nån annan har gjort det här förr..?
Nån som inte var dålig

Behövdes nog inte sägas så mycket mer.

My mind is racing demons and all of my feelings are numb.

16:06
Har hjälp Kristina med flytten idag. Vitrinskåpen var lite otympliga att få ner. När vi väl kom till Lund och hade fått upp allt satte vi oss och fikade tillsammans med hennes kusin. Loppan försökte få igång Bibop, men han tyckte att han var för gammal och trött. Nu är Loppan totalt utslagen.

Ikväll blir det KB med Stenis och Rocky & co. Försökt få tag i perlan, men han svarar inte, den jävla dissaren. Lyssnar på Velvet Revolver - Dirty Little Thing och borde vara pepp, men jag känner mej lite avslagen. Borde sova en timme. Sen duscha.

17:14
Nu är jag sjukt förbannad och känner bara för att sparka sönder min dörr.
Ska svepa det sista avslagna föredetta mousserande vinet, ett par klunkar vodka och plocka ihop lite tvätt.

Can't stop drinking I'm cold kicking and bleeding
The wine is numbing feelings and all of my memories are gone


18:23
Sveper runt i rummet till dunkandet av aggressiva Velvet Revolver, Placebo och Anttila-låtar i obeskrivlig frustration, plockar undan, har handtvättat linnet jag tänkte ha ikväll, alkoholen ligger som varm bomull i maggropen och min plattång fungerar inte. Jag ska duscha, det är varmt, jag väntar på att folk ska ringa och jag är arg. Så många dagars aggression, kanske till och med veckor?

God knows I ain't happy so I wan't it bad tonight.

18:51
Det bara eskalerar och det här kan aldrig sluta bra.

19:56
Värsta störd, (hah!), tjejen är helt skev!


RSS 2.0