Bajsa på er fis.

21:09
Palla sitta och gråta, Malmiz räddar mej ur misär. Öl <3

Lillejul.

11:44
Det har varit de mest händelserika veckorna på länge, med extrajobb på Slagthusets julbuffe förra frec avvvvvvvvvv (och där gick katten på tangentbordet) fredagen, tillsammans med Lito. Det var skitkul, jag vet att jag var lite bitchig i början när nervositeten kickade in och tunnelseendet gjorde det mesta lite svårtolkat. Men sen gick allt bra.
I lördags gick jag ut med Malmiz och Moia. Og, Elias och Halim kom och gick, Pontus kom och gick iväg och spydde på sin hand, berättade en hysterisk Moia när hon kom tillbaka efter att ha lämnat honom i en gränd. Lito kom, Malmiz stack, vi gick till KB, Moia stack och resten av kvällen tillbringades där, tillsammans med folk från Skeppsbron. Alkoholintaget för min del var på tok för högt, jag och Lito dansade till Det Snurrar I Min Skalle, jag tappade min cider i golvet,  var förmodligen allmänt pinsam i vanlig ordning, så tog vi svarttaxi hem och jag spydde som en katt, eller snarare ett magsjukt barn. Mådde konstigt nog inte alls särskilt dåligt morgonen därpå.

Idag ska vi hem till min moster där det ska firas lillejul, mest så att kusinbarnen ska få sina julklappar. Mamma krävde att Loppan skulle få följa med, för annars tänkte vi inte komma. Lito säger att han vägrar följa med om jag knyter en bjällra om halsen på Loppan. Värst vad alla ska ha krav..

Imorgon ska jag jobba i stallet med Jennifer. Håller på att skriva ner gammelhästarnas foderstater till Malmiz, eftersom hon fixar det mesta till båda, gullegrisen. Så ska jag bara hinna rida Kitty :)

"Det är inte hund och katter vi har, det är apor med myror i röven!"

17:41
Imorse förde katterna ett himla liv och välte ner en kanna vatten i sängen.

Smygpremiären av Saw 5 ikväll, och jag och Lito ska gå tillsammans med Robin och Carro. Jag har försökt städa lite idag, håller på med köket. Det är dryga gatan, men damnit vad fint det blir.
För övrigt är jag nöjd med tillvaron..

Lost in Gnomeregan

11:16
Blev inbjuden till Gnomeregan igår, och det blev ett himla klydd redan från början, då den ena snubben inte gick att summona och sen stack, och en annan dog och kom inte tillbaka. Vi hittade en ny, som var tvungen att sticka direkt, så vi fick köra instansen på tre pers. Det gick ju bra med mobsen när mitt pet tankade, men problemet var bara att ingen av oss visste vart vi skulle. När vi till slut hittat rätt väg trampade min kära katt Ariel på avstängningsknappen på mitt tangentbord (som fanns där fram tills den ögonblicket - nu är den givetvis borttagen) och såg med fasa hur datorn långsamt stängdes ner! Rosenrasande är rätta ordet för känslan i det ögonblicket. Lyckligtvis hade killarna väntat på mej när jag kom tillbaka och vi kunde köra färdigt .. nästan! för sen var båda tvungna att dra .. yikes... -_- Så nu har jag fortfarande tre quests kvar där och måste köra den en tredje gång med den här karaktären. Pinsamt....

Jag saknar Chamiro som fan idag. Tänkte på honom när jag red lektion förra veckan, och tyckte att det skulle vara roligt att ha fått fortsätta med honom och se hur långt han skulle kunna gå. Nyss tittade jag på bilderna från julshowen och blev alldeles gråtfärdig. Han var alltid så duktig och ambitiös, det lilla trollet. Vi var coolast på Lucky Luke-pjäsen.


När man är bästisar..

11:12
Hundis verkar inte må så bra, hon darrar emellanåt och nu ligger hon och ser ledsen ut. Ska gå ut en liten kort runda med henne innan jag sticker till postkontoret för att skicka tillbaka Litos skor. PS2et ska packas ner och vägas också.
Datorn är hitflyttad nu, så jag kan spela WoW igen.

15:47
Postkontoret blev ett helvete. För skulle jag behöva nån returlapp för att skicka tillbaka peketet utan frakt, så jag satte mig på röven utanför Malmborgs på Mobilia och såg allmänt dum ut. När jag till slut skulle in igen (och betala frakten) så var det 8 pers före mig i kön, så det tog en himla tid.
Åkte till Triangeln och träffade Lito, som hade köpt en present till mig, gullungen. Vi käkade afgansk buffe (första och sista gången?) och han tyckte att jag skulle öppna paketet, som inehöll ett nytt tangentbord!! Häppi häppi! Så nu har jag en space-knapp som funkar utan att man måste slå sönder tummen på den. (Plus att det här tangentbordet inte är nerspillt med oboy-grogg, MOA! än iaf....)

RSS 2.0