Sträck ut din hand och lyft mej härifrån.

11:01
Jag ringde Stenis i förrgår, sjukt ärligt att snacka med henne. Ringde från den gamla mobilen när jag skulle ner och handla, men den dog så jag fick sätta mej på golvet inne på Allfrukt och byta simkort. x)

Igår red jag och Malmiz ut en lite längre runda, och tog en galopp. Kitty drog på som en tok och jag hade skitsvårt att hålla henne.
Malmiz:
- [...] då när du släppte Kitty lite.
Jag:
- Det gjorde jag inte ...... -_-'

Jag måste städa här hemma! Och btw .... varför lyssnar jag på Fronda - Gränslandet?
Hästarna ikväll också. Malmiz hämtar mej. Först ska jag till vaccinationsservice samt ungdomsmottagningen med brushan. Han har strulat till det såklart.

11:07
Explosionen i min skalle igårkväll var sjuk, jag kände mej oerhört arg av ingen anledning,  och när jag väl somnat vaknade jag till flera gånger av små panikkänslor. Lito höll om mej, han är tryggheten personifierad.  Mitt hår är ovanligt trassligt, så jag måste ha sovit oroligt. Jag har mått konstigt den senaste tiden, känt mej rastlös och instängd i mej själv. Är jag inte ledsen eller arg, så jag är det rädsla som fyller mina lungor. Långa promenader med Loppan har hjälpt ibland, men är det mörkt så får jag panik när jag ska låsa upp porten. Skyndar upp för trapporna. Jag vill inte bort ifrån något speciellt, mest från mej själv. Inte bara komma till någon annan plats, bara sluta finnas till.
Det finns bara ett sätt att brinna upp.

11:54
Stenis har faktiskt alltid varit en hejare på att muntra upp. ^^
Så nu ska jag göra 20 frågor som jag snodde från henne.

1. Var du ett lugnt eller busigt barn?
Jag var ett onormalt lugnt barn.

2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?
Sol.

3. Vad tror du att du gör om 5 år?
Fortsätter det i den här takten så: inte ett skit!

4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?
Inte tillräckligt ofta =/

5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?
Slash!

6. Hur är du klädd just nu?
Uhm ... uh ..... nä ..

7. Hade du någon favoritsyssla som barn?
Hitta på en massa konstiga lekar och figurer tillsammans med Malin och Stefan. 

8. Har du åkt ambulans?
Jaa .. en gång, till helsingborgs lasarett.

9. Vilken är din favoritalkoholdrink?
Gin&Tonic

10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?
Spanska, särskilt när det kommer från Lito ^^

11. Har du varit på någon musikfestival någongång?
Hultsfred -06, Arvika -07, P&L -08 samt malmöfestivalen x)

12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?
Nej.

13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?
Svartvinbärsgelé var iofs lite random ...

14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?
Helst inte.

15. Vilken film såg du senast på bio?
Saw 5?

16. Kan du nämna tre skånska ord?
Rullebör, pantoffel, tadd

17. När känner du dig som snyggast?
Dålig dag att ställa den frågan. Aldrig!

18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?
Ja, lite.

19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?
Inget?

20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
Just nu: Depeche Mode - Suffer Well

Uteblivna vårkänslor

11:32
Igår satte Annika mej att rida Nikki. Skulle egentligen ridit henne förra veckan, men eftersom Nike inte hade gått alls så fick jag honom istället. Jag gick ner till Annika på ponnyhopplektionen, hjälpte till att agera infångare när de små busarna sprang brevid hindrena istället för att hoppa, och sa med mitt mest entoniga, sarkastiska tonfall:
- Vad glad jag blev att jag fick Nikki idag, eftersom jag ju blev så besviken när jag inte fick rida henne förra veckan!
Annika skrattade och sa att hon behövde någon som inte var rädd för att säga ifrån. Hästen hade tydligen inte varit så snäll på lektionerna den senaste tiden. Allt gick bra dock, jag satt rätt stadigt i sadeln trots att hon är smått enorm och storstegad. Hon uppförde sej dessutom förvånansvärt bra, fick bara smäll i gumpen ett par gånger. Hurra för Mia!

Nu är det vår. Solen lyser och jag glömde mina solglasögon när jag gick ut på promenad med Loppan. Vi har morgonsol här, och sovrumsfönstret är så fullt med tassavtryck att det ser ut som om det aldrig är tvättat. Det känns i näsan att även björken börjar få vårkänslor, men det är nog inte därför jag inte har känt särskilt mycket pepp idag.
Nä, dags att rycka upp sej och börja sortera tvätt! Jag menar - men får inte bara lust att tvätta en sån här vacker dag? Det är ju den perfekta sysslan! (och borsta tänderna skulle vara ganska najs också)

11:50
Kan ju tillägga också att frysen aldrig blev avfrostad, som jag lovade...

Sankt Markus Vinkällare

08:31
Vaccinationen gick smärtfritt såklart, Lito mobbade mej, men jag har ju sagt att jag vet om att jag inbillar mej.
Var och jobbade på Lottentorp igår också, det kanske jag glömt nämna. Jag vill ta med mej President Amok hem, han är så sinnessjukt fin! Jojo sa att jag kunde komma upp och rida honom när jag ville, så fort hon fått en sadel till honom. Åh, lycklig! Nu får Bubben iaf sina muffins, som jag lovat honom dessutom.

President Amok

När jag kommit hem, efter att ha legat i badet med badbomb från Lush, fått nudlar av älsklingen och i brist på andra böcker läst Världens Bästa Spökhistorier, så åkte vi till Sankt Markus Vinkällare. Det var supermysigt, mamma beställde in det dyraste vinet som tidigare kostat runt 1400.-, Lito och jag finsmakade maten och och diskuterade. Mest han, det är inte jag som ska bli matrecensent. ^^ Lätt bäst var fläskfilén i shiitakesås .. aaargh jag dog!
Efter nästan fyra timmars ätande rullade vi hem, och jag somnade som en sten redan klockan elva.Har dock haft en massa konstiga mardrömmar inatt, säkert för att jag var så fruktansvärt mätt när jag somnade.

Havrix vaccination.

12:40
Jag trodde aldrig vi skullekomma iväg till veterinären igår, morfar hade kört nån superskum omväg genom Rosengård när han skulle komma och hämta oss, så han kom från fel håll och jag fattade inte vägbeskrivningen till stället han hade parkerat på. Efter en kvarts rännande i kvarteret hittade vi honom - på gatan dit jag var på väg från början!
Ingreppet gick bra, och vi åkte hem och åt hos mormor efteråt, medan Yoshi sov i transportburen. Vi spelade bingo med min kusins barn och lagom till vi skulle åka hem vaknade den lilla katten till, men fortsatte sova när vi kom hem. Idag mår han super, men har börjat hetsäta lite.

Gratisproverna som jag betällde från Olivers igår kom redan med dagens post. Mycket trevligt!

Ska snart iväg och vaccinera mej mot hepatit A, Lito måste följa med och hålla mej i handen ... Egentligen är jag inte rädd för sprutor, jag bara inbillar mej.

Project frysfrost.

10:39
Morfar hämtar oss vid halv fyra, så bär det av mot Lundahållet för att kastrera lilleman. Han har varit inlåst i vardagsrummet några nätter nu, och har jamat som en hel orkester, stackarn. Idag får han inte ens något mat heller, så nu när han är ute så skriker han efter det istället. Livet är hårt för en liten kisse.
Ariel däremot lever livet på en räkmacka och sitter på en Back on Track-padden i fönsterkarmen och attackerar snöflingorna som singlar ner på andra sidan rutan. Jag vill verkligen sätta upp hönsnät på balkongen så att de kan få vara ute, men jag har inte kommit på någon bra lösning på det än.

Hittills idag har jag ringt ungdomsmottagningen och fått tid för nya p-piller om en månad, ringt morfar om tid i eftermiddag samt Djurkompaniet om de kunde ta emot mej som arbetspraktikant. Det kunde tyvärrinte, så jag får fortsätta ringa runt. Har även ringt VaccinationsService för att höra hur mycket det kostar att vaccinera mot hepatit A, eftersom jag åker till Egypten om en månad - vilket jag knappt tänkt på ens en gång.

Dagens projekt får bli att ringa runt till Malmös alla djuraffärer och fråga om praktik, samtidigt som jag frostar av frysen, sen bli lvl 61 med min hunter på WoW. Har hamnat i ett höglvl-område i Outland och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mej till. Perlan lärde mej kite i teorin igår, så jag ska öva på det och bli grym på PvP. I wish ........ -_-

13:22
Hahahaha, det här är den andra el-telefonförsäljaren som ringer idag.

- Hallå?
- Hej jag heter ** och ringer från *
elbolag*. Jag söker den som har hand om elen hos er?
- Ja, han var hemma innan men inte nu. Och det har redan ringt en från något elbolag.
- Okej, men det var inte från oss ... *osäker tystnad* ... tog han det då?
- Nej.
- Nehej ..... då kommer han nog inte ta vårt heller va?


13:25
Yoshi är så hungrig så han bryter sej in under vasken för att komma åt matavfallspåsen. Jag är tvungen att ha köksdörren stängd.
Loppan och Ariel ligger i Loppans bädd och tvättar varandra. Det är så löjligt gulligt!!

Inte helt ur balans..

18:53
På torsdag åker vi in och knipsar av Yoshis små kattkulor. Han vill bara para sig med Ariel emellanåt, men hon vill inte alls och blir skitlack på honom. Så när vi inte är hemma, och på natten, så får han vara ensam i vardagsrummet, den stackarn. Lito ska med till veterinär Agneta, och mormor kör oss dit. Nu ligger han på 'Bästis'-filten och tvättar sej. Loppan tuggar på sitt ben, hon är trött eftersom jag lindade en Back on Track-padd om korset på henne. Hon spänner sej så mycket när hon blir stressad, och så försöker hon bita mej när jag ska massera henne. Lito är och jobbar på Nilsson Sushi, och Ariel bara sover på en tröja. SJälv har jag varit och handlat shalottenlök och basilika.

Männen i mitt liv (Lito och Yoshi) i slutet på förra året.

På lördag bjuder mamma oss på buffe på Sankt Markus Vinkällare, och det ska bli helt fantastiskt. Förutom att maten där är fenomenal så ska det bli roligt att komma ut och göra nånting utöver att sitta här hemma. Tillsammans med Lito tänkte jag då främst på... Det blir väl mamma, pappa, lillebror Paat, mormor, morfar, jag och Lito. Får nog se till å ta med kamera faktiskt.

nu måste jag faktiskt gå och diska...

Maybe it's just me? But sometimes it's impossible to breath.

13:07
Jag orkar inte.

Pierced plastic.

11:03
Det är snö ute, jag trodde vintern var över. Det kommer aldrig gå över. Det kommer sitta kvar i våra hjärtan för evigt.
och snart är det Alla Stjärtars Dag och jag kan inte komma på något som fått mej att känna mej mer ensam än den dagen. Varje år.

RSS 2.0