Måndag.

16:01
Sov till närmre halv ett idag, fattar inte varför jag sover så sketans mycket nu för tiden? Åkte iaf till fältet med Loppan så hon fick simmat lite. Verkar som att jag ska med Alexandra till Dalby imorrn, gå i skogen och hälsa på pållarna.
Nu ska jag lägga mej i badkaret en stund, tror jag.. Sen får jag väl försöka diska.

16:15

Fuck detta alltså, peppen är SÅ långt borta...

ÄGG!!!

04:45
Full som ett ÄGG!
Vart på Crown med Elin, Perlan, Nanne & Stoffe. Perlan bjöd på allt!  BästiZ!!! Och jag och Nanne klickade som fan. Sällan man träffar en tjen som verkar så najs. Så nu har vi bestämt att vi e e kompisar i nyktert tillstånd också. Träffade Annica också, och Alle och Matte.
Lito e på fancy-pants-fest i köpenhamn med sin chef och kolleger. Vet inte ens om han kommer hem inatt.....

15:42
Haha, fattar inte riktigt hur jag faktiskt lyckades skriva ett blogginlägg, men jag däckade kort därpå iaf. Lito kom hem vid sju och vi vaknade runt kvart i två idag.. Sickly!

Rent hus.

16:35
Jag är sämst på att städa! Har hållt på i fyra timmar och har bara klarat av sovrummet och toaletten. Visserligen har jag sorterat tvätt också.. Det ser ut som ett bombnedslag i den här lägenheten och jag vill inte ens titta in i köket. Nästan alla tallrikar, glas och bestick är använda och jag kommer att vara tvungen att placera en hel del på golvet om jag ska få plats att diska. Nu har vi visserligen en minimal kokvrå..

Bör faktiskt tilläggas att jag tvättade golv och allting i badrummet, och dessutom rensade golvbrunnen. Så det är faktiskt pedantstädning det handlar om, och inte bara röj.


Vi släppte hästarna på bete i fredags. Vårt gäng var mest trötta efter dressyrlägret och gick ut och betade med en gång.
Åkte ut där med Kristina igår, efter att vi blivit klara med att städa ur stallet. Titan hade några sår efter slagsmålen med Numbers men de gick i samma grupp och såg ganska sams ut.

Får väl se till att bli klar .. nu är det hallens tur!

RSS 2.0