Knegar'n.

15:59
Städning av lägenheten fortsätter. I oändlighet. Loppan har äntligen fattat att man kan äta tuggbenet efter att det legat i matskålen en vecka. Imorrn kommer MKB på besök. Lito gick nyss till jobbet och det ska jag också göra efter att jag har varit ute med Loppan.

Samma nätter väntar alla.

18:32
Idag tog det två timmar att ta sej hem, på grund av den där sketna demonstrationen. Vem bryr sej om att de demonstrerar? Vem bryr sej om VAD de demonsterar mot? Jag VET INTE ENS !!
Gjorde en instickare till sushirestaurangen där mannen i mitt liv jobbar, och fick köpt lite mat. Har inte varit hemma sen i torsdags, mitt liv ser plötsligt väldigt annorlunda ut. Är mest hos Lito, jobbar, Loppan tycker det är okej att vara ensam i lägenheten.. Om jag bara kunde flytta dit permanent så skulle allting bli mycket lättare och helt perfekt.
Jag är trött som en get och nu ska jag sticka hem till jonas och hämta Final Fantasy 10. Yay!

23:48
Skallebank och förmodligen feber, är sjukt matt och mår illa men kommer ändå inte kunna sova. Nickat till lite i soffan, snackade precis med Lito. Behöver reda ut lite grejer imorgon.

Samma nätter väntar alla
utan dej är alla kalla
långa mörka utan sömn.


23:52
Uh, jag mår verkligen skit, alla kategorier.

Are you afraid of being alone?

09:03
Igår kväll fuckade min hjärna sej i ett svagt ögonblick av oförsikt. Nu MÅSTE jag gå ut med hunden så jag kan komma iväg till kiropraktorn. Jag kanske ska klä på mej också, då jag är iklädd endast strumpor. Tummen upp.

Jag saknar Lito inatt. Har nog inte sovit hemma sen jag kom hem från Turkiet. Idag kommer han hit iaf, efter jobb. Vi får se om jag är en hel människa efter den här dagen, har hört med Malmiz om hon vill mocka till Kitty - det hade lättat sjukt mycket. Jag kommer inte ha tid att äta annars.
Nej men MÅSTE få tummarna ur röven nu, bussen går om 23 minuter. GAH ! -_-

12:10
Kom precis hem, köpte ett halsband till Loppan. Bling-bling :) Hon blev jättefin. Nu sticker vi till stallet.


Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ur sin kropp.

12:12
Vaknade av mjuka kyssar i nacken. Det kallar jag livskvalité!
Följde med mannen i mitt liv på bussen när han skulle till jobb. Tanken var att sticka in och söka servitrisjobbet på Masala House, men den tjänsten var redan tillsatt. Skit också. Ska skicka in ansökningspapprena om försöksdjurstekniker i Lund också. Jag vill inte bli vuxen.
Igår var jag hos kiropraktorn och det var nog den smärtsammaste kotknackarupplevelsen i mitt liv. Ska dit imorgon igen. Stressdag. Plus Baghira, hopplektion (tror jag) och Kitty. Det kirrar jag lätt!

12:30
De verkar slå upp ett tivoli vid Gamla Saab. Det måste kollas upp. Nä, nu MÅSTE jag upp och rida så jag hinner skicka in ansökan idag! (och lira lite WoW)
Tydligen skulle mamma ha med cykeln til Netto så jag får vänta en stund. World of Warcraft, here I come!

12:57
Snacka om dålig självdiciplin.

15:13
Min häst är det bästa som finns. Idag var första gången jag galopperade henne på nästan precis ett år. Hon var superfin! Annika gjorde det igår. Aaaawh, heesteeen ! <3<3

I share myself with you in a special way.

18:00
Det blev ingen sammanfattning, om nån vill ha en så släng en kommentar, för annars skiter jag i det.

I fredags kom Moa hit. Vi drack vin tillsammans med mina föräldrar i väntan på att Lito skulle komma hem från jobb och snacka ihop lite folk så vi kunde dra dit på fest. Vi blev helt väck allihopa, Lito krängde på sej sin kockrock, barilla-rocken och den undersköna prinsesströjan från hultan -06. Ingen av oss kunde fokusera blicken och framåt natten spydde Moa på tre ställen i lägenheten.

Mamma och jag ska hjälpas åt att bleka mitt hår idag, sen ska jag tillbaka hem till min älskade Lito.

Har fått bild på kisarna, längtar tills vi får hem dem! <3 ^^
 

18:20
Nej, jag väntar nog med blekningen ..... Har inte bestämt mej. Fast å andra sidan så blir den kashmir-röda färgen SÅ mycket snyggare om jag bleker det först. Kan ha blont ett tag. Om det blir skitfult är det ju bara att köpa kashmir-röd imorrn.


Kashmir (bild) eller blont?


(N.p.  Army of Lovers - Hurrah Hurrah Apocalypse)

Welcome home, Luc Robitaille (?)

11:48
Haha, slutet på förra inlägget blev lite luddigt.. Efter den texten borde det ha stått nåt i stil med "..men tänk så bra allting blev" och nån riktigt sliskig kärleksförklaring <3

Turkveckan var allt annat än jämn, den här semestern borde skrivas in i historien som den skummaste nånsin för min del, och jag ska skriva en sammanfattning när jag kommit hem från stallet  och har mer tid. Tills dess - håll tillgodo.

Turklandet imorrn!!

11:32
De senaste dagarna har vatt mysbra. Jobbat bra, varit duktig, tagit skitmånga beställningar och fått beröm från köket. Glad Mia. Varit mycket med Lito och ridit Baghira.

Igår åkte jag och Malmiz in och växlade pengar, för vi åker imorrn. Hon har dessutom hämtat ut sitt pass idag, så inget kan gå fel. Jag skrev en to-do-list hemma hos Lito imorse men jag tror jag glömde den där. Så typiskt mej!!

Igår var hela familjen på handledarkurs på körskolan. Det tog FEM TIMMAR och Loppan var jätteledsen när jag kom hem. Vi fick iaf var sin gratis körlektion som ska fixas så fort tillståndet kommer. Jag är rädd.

Nu borde jag äta frukost, packa och städa. Måste hämta väskan på vinden först. Har fixat batterier till kameran, så nu kan jag börja fota igen. Jag tog några bilder på Lito och Loppan igår, men de var borta när jag skulle lägga in dem.. =(

12:05
Jag hittade något jag skrev i ett gammalt dagboksinlägg, 21 juni -07, om min nuvarande pojkvän:
"Jag är absolut inte alls bekväm med hur lätt han charmar mej! Jag blir ställd .. Kan inte hantera sånt. Men han har en sund tankegång och blir inte alldeles för frustrerad för att han inte förstår mitt luddiga skitsnack till "förklaringar". Frågan är bara vad som skulle göra honom annorlunda? Vad som skulle gör mej annorlunda med honom?
I'm just your worst freakin' nightmare girlfriend, liXx.."



RSS 2.0