Don't know the difference between love and submission.

22:43
Dagens ponnylektioner var katastrof.
Hela den här veckan har varit mer eller mindre skit. Hängig och på allmänt dåligt humör.


Take all you can from me.
I've got weak constitution.
I'm led so easily.

23:22
Jag är så fucked up halt i huvet.
(Det kallas chocktillstånd
när tankar känns
skär som bitar av glas)

Fuck you all, I'm a living work of art!

17:32
Ringde till Malin innan och fick reda på biljetterna till Peace&Love var SLUT! Fick världens panik och kastade mej in på tradera, missade en auktion, men vann nästa! Fick en biljett för 1900, men det kunde det väl vara värt, hoppas jag.
Nu ska jag till stallet igen och hoppa lite. =)

Jajaja det är lugnt, jag bara hostar blod.

14:28
Jag var så sjukt seg i förmiddags, det värkte i hela kroppen, ända ut i fingrarna och stackars Jeanette fick jobba extra hårt eftersom jag ju dessutom är halt. Carina var med Carnita på ATG-kliniken, så jag var insatt som resurs. Vid lunch fick jag en ipren av Mia och sen blev det lite bättre. Hostade upp blodiga slemklumpar också vilket kanske inte var sådär jättepositivt.
Snackade med Franz en stund, han var på väg till Arlöv. Fick sluta kl. 2 och Jessica körde mej hem. Har försökt klippa klor på Loppan och lyckades med två. Tjoho! -_-
Nu ska jag spela och tycka så sjukt pynn om mej själv.

22:35
Åkte hem till Lito en stund innan. Jag hade säkert haft en mycket bättre lösning på hur han skulle spackla sin hemmagjorda stereo, men eftersom jag är en värdelös kvinna som alla andra så gick det inte igenom. Men jag mår tydligen bra iaf och han är skyldig mej en glass. Han sabbade min idé om studentpresent eftersom han redan hade köpt sej ett nytt GH3, men jag har ju såklart en plan B eftersom jag är så sjukt bra egentligen. :)
Nu har jag dock ont i huvet igen. Ska jobba två timmar resurs imorrn och Franz tittar visst förbi, för det visade sej nämligen i lördags att han känner Malin(med fullbloden) sen innan. Världen är liten minsann. Nu ska jag iaf sova, eller ta en titt på WoW först ...

03:46
Jag kan OMÖJLIGEN sova! Ligger och råsvettas, jag som alltid brukar ha en behaglig temperatur på mitt rum, rätt så svalt, och kan oftast sova med duntäcke året runt. Loppan gnällde om att hon ville gå ut, så det fick hon göra. Jag är hungrig dessutom. Mög!

Please take me far away before I melt into the ground.

22:17
Det känns som om mitt huvud håller på att sprängas, och det blir inte direkt bättre av att Loppan leker med sin pipleksak. Det var enda sättet att få henne själv att sluta pipa om att hon ville gå ut och busa igen. Jag måste faktiskt fortsätta sova, har sovit sen fem i eftermiddags, vaknat till ibland som nån freakin zombie. Har ont i halsen också, är matt och fryser och när jag cyklade hem från jobb i regnet så spände jag mej så mycket pga kylan så att jag knappt kunde andas.

Baghira är halt igen, ganska rejält också. Nu när hon varit bra så länge! Det känns ingenting i nåt av benen, men hon är jättehalt redan i skritten. =(

She won't ever remember.

13:49
Har kryckat runt på ribban litegrann idag. Kollade på fälttävlan, träffade Petra, Ingrid och Helene, och så Birgitta.
Och Lito, som skrattade åt mej och tyckte att jag såg retarded ut med min krycka och stirriga Lopphund. tack för det ! -_-
Jag hade faktiskt en tanke om att jag skulle plugga idag, så jag får väl se till å göra det.

Spricka i hälen ftw!

14:20
Ja men det här var ju HIMLA fint!! Gått bra på jobb, såg fram emot att rida Besten.. och så en halvtimme innan jag slutar så sparkar Majonett mej. Mosade in mitt ben i väggen, fick ett litet jack i vaden och hälen känns helt smashad. Hade sinnesnärvaro nog att slå till henne med borsten innan jag la mej i stallgången. Petra tvättade såren och sen försökte jag fortsätta jobba, men jag kunde knappt gå mellan spiltorna så mormor fick komma och hämta mej. MÖG! Jag vill ha ett par kryckor.

17:12
Yay, mormor kom med kryckor! <3

18:10
Jaha, antagligen har jag en spricka i hälen .. Ska till Akuten imorrn. Palla .. -_-

19:37
Erica ringde för att kolla läget. Hon sa att jag fick lov att tycka synd om mej själv om själv om jag ville. Hon kommer och hämtar mej vid åtta, så ska vi spela GH! =)

Att vara halt i huvet.

10:45
Sitter i skolan, har gjort sista delprovet i eng B. Fått VG i kursen, är halvnöjd.

Igår var en böldag. Helt katastrof! Började hos syon, klarade mej några timmar, lirade wow, Loppan hade varit hemma själv och varit duktig, åkte upp till stallet och Baghira var helt fucking underbar. Sen red jag Bess och blev frustrerad över min snedhet och hennes motsträvighet och tårarna bara sprutade. När Carina hade pratat med de andra i gruppen i slutet sa hon:
"..och Mia, du ser inte så glad ut, jag nog att du står och gömmer dej bakom trädet. Vi behöver inte ta det nu, jag vet ju att du var sur redan när du började rida."
Gick in och satte mej hos Baggis och Alle och Emma kom och joinade mej, gullizar, de får en alltid på bättre humör.

Gick ut och satte mej hos rökarna och väntade på Carina. Vi har många gånger pratat om fenomenet "att vara halt i huvet". Det är alltså fyra faktorer som påverkar och som man ska undvika för att må bra:
Hungry
Angry
Lonely
Tired
"Nu var du ju både arg och trött, då blir du halt i huvet och så blir Bess halt på dej." :)

Jaa, sen kom jag hem och ringde Lito och bölade igen. Man behöver nog sånna dagar ibland men jag är så stenrädd för att falla tillbaka.

Idag är jag lite trött, men Rocky e här och då blir man glad. Så är det. Dessutom har jag på mej min tunna, benvita hoodie som jag köpte på Lidl för 99 spänn! :) Det gillar vi.

The touch of your skin make my body go numb. *

22:30
Det har vatt chill-/mysdag idag. Är så sjukt trött och jag borde verkligen sova. Däckade i Litos säng innan idag. Purr purr*
Vi käkade hos mormor nu ikväll, familjen, och hon gör världens godaste sås och jag har ätit så jag skulle kunna klara mej en vecka utan mat. Cyklade hem och satte mej med WoW ett par timmar sen.

Jag ska bara precis gå och lägga mej nu. Åh, ge mej lite sömn! ♥

~~~

vi kanske inte är världsbäst på att kommunicera alltid ...... men vi är fanimej bäst på andra sätt! ;)

We can do it all in every way
'cause I like it just the way you like it.

Far åt helvete med era regler!

18:42
I torsdags stod jag, Alex och Martin inne på Coop Extra på Värnhem och hade en tjugo minuter lång diskussion om huruvida flintastek var en riktig flintasteg med ben eller utan. Jag hade såklart rätt. Vi köpte en med ben!
...för igår grillade vi. Malmiz kom hem till mej och vi drack champagne tillsammans med min familj, pappa trugade i henne öl och sen satt jag och nördade med WoW medan vi väntade på de ytterst sega grottmännen. När de till slut fått sina tummar loss och kommit hit så traskade vi upp till spillepengen. Jag och Malmiz regerade helt klart i kubb och våra vegetariska grillspett var godare än jag trodde att de skulle bli. Massor av skratt och öl! Malmiz gick hem rätt tidigt, och vi drog hem till Alex och tittade på nåt avsnitt av Lilla Al Fadji. Jag somnade på soffan och när Alex väckte mej hade Martin åkt och vi satte oss och lirade WoW en stund. Kom hem vid tretiden och bara la mej och däckade.

Jag skulle ha stuckit till KB idag, men ... det blir liksom inte av. Ska hem till Jeanette och sjunga igen, hämta vodka av alkoholfen först, för vi ska göra finfina drinkar. Jag kommer bara inte loss. Sitter fortfarande här i mina ridkläder och väntar på bättre solsken eller nåt.

22:24
Finfina drinkar var det ja! HAHA! Vi drack två jättegoda San Fransisco, men nu har vi blandat ihop nån jävla halloweendrink, som är grön med rött i botten. Nu ska vi sjunga vidare. Vi är inte riktigt liika pepp idag som förra veckan, men det har nog med för mycket blod i alkoholomloppet att göra.

FÖR VIII SKA DANSA I NEOOON!!!!

Att pendla mellan wildheart och harhjärta.

13:58
Jag är en textmänniska  och fastnar för allt möjligt.

Samtidigt som jag gömmer mej bakom Kristan Anttilas mästervärk Harhjärta och Håkanrader som "det har blivit svårt att älska när all kärlek lett till besvikelse" kan jag träda fram i Melody Club - Wildheart och bli sjukt pepp av den där raden i Radiosong med Alice in Videoland som är rubrik i gårdagens inlägg (I know you've been dumped and all that shit, but your attitude sucks you gotta admit!)
Det är ojämna övergångar och svårt att hänga med, men wildheart är helt klart sinnesstämningen jag gillar bäst.
You can do what you want,
you can tear me apart
you can take what you want
but you can't have my heart.


Och allting är lika mycket jag. Man kan helt enkelt säga att depp-Mia är harhjärta och pepp-Mia är wildheart.




Jag: Men lönt å hora?
 Lillebror: Jag hatar horor.
Jag: Du är en hora.
Lillebror: Din mamma är en hora!
Båda: *asg* SJÄLVDISS!!

I know you've been dumped and all that shit, but your attitude sucks you gotta admit!

13:04
I måndags var mycket bra dag, jag och Malin red ut på fullblodizarna. Arthur var jättefin och jag behövde knappt hålla honom i galoppen.Lite på tårna blev han i segeby, och han blev småsur när han inte fick dra iväg, men han höll sej på mattan. Det är alltid lika härligt att rida ut med Malin!
På eftermiddan hoppade jag Eliza i parken, vi tog nån stock, frigoliten, lilla banken ner, de små cementrören, däcken, badkaret och stora banken och det gick riktigt bra! Sen red jag och Alex ut på gamlingarna, Miarundan under chill tystnad, jag var så trött så jag trodde jag skulle somna på Hibbe.

Igår jobbade jag för Carina hela dagen, sen gick jag ut och åt med föräldrarna på Möllan Restaurang, för de hade bröllopsdag. Efter det kilade jag hem till Lito en stund, tills Alex och Martin kom och hämtade mej, för vi skulle grilla och spela kubb. Det var inte helt varmt när vi kom fram så Alex stack upp och hämtade en tjocktröja till mej (har den på mej i skrivande stund, den luktar Alex och det är hemtrvligt!). Martin fixade grillen och vi drog igång kubbet. Jag började spela med Alex, men vi förlorade, så jag gick över till Martins lag istället. Då vann vi två ggr, men det var ju inte direkt min förtjänst ... Satt och snackade, dissade skiten ur varann och när klockan började närma sej tio körde Martin mej hem.

Känns som att jag borde städa idag .. Vara lite nyttig ... och plugga! uh .. -_-

13:12
Jag lyssnar på Alice in Videoland - Radiosong och jag har haft den på datorn i några år utan att fatta hur BRA den verkligen är !! Nu går den på repeat och jag avgudar texten .. allt! Den är så sjukt skön.

Heyyy ya might just wanna,
Sit down when I tell ya this honey,
I know you've been dumped and all that shit
But your attitude sucks, you gotta admit
Get yourself together I know you,
You rat on me once and I'll kill you,
One more he said,
And you're as good as dead.


Jag har hittat in från mörkret.

18:01
I onsdags hade jag en riktig skämma-bort-mej-själv-dag. Började med ett besök hos på salongen där Emelie jobbar och hon gjorde mirakel med mitt hår. Jag trodde det skulle gå att göra något åt det där risiga svintoluddet, men nu är det snyggare än det NÅNSIN har varit! En rufsig page, eftersom jag inte är så jätteklassisk. Som sagt - det har aldrig varit bättre! Därefter gick jag direkt till Julis för att vaxa.
På kvällen red jag Bess på lektion i parken och det gick rätt så bra.

Torsdags var provdag i skolan och jag gjorde ett gammalt nationellt prov i engelska B. Det gick riktigt bra och på kvällen red jag och Kristina ut en sväng.

Fredags jobbade jag för Annika som vanligt och på kvällen satt jag och Jeanette hemma hos henne och krängde redbull/vodka med mycket is och skrålade singstar för glatta livet! I flera timmar.. Gick igenom alla fyra skivorna mer än en gång och sista timmen stod vi upp och vrålade, rösterna höll inte men ändå hesade vi oss igenom Cher - If I Could Turn Back Time och Toto - Africa bland andra. Galet roligt, och när jag skulle ha ponnylektionerna förmiddan därpå var jag lagom hes.
Stod i paddocken och fick närapå solsting, sen var det dags att plocka upp loppisprylar. I ett par timmar höll vi på med det i ridhusets stekhetta. Jag hittade en Arabia-servis som jag ville ha. Väl hemma tänkte jag att jag skulle titta på Sing-a-Long, Kitty Jutbring var ju dessutom med, men jag däckade stenhårt i en reklampaus och när mamma försökte väcka mej sen hade jag tydligen sagt att jag tänkte sova på soffan.

Så var det bara att gå upp på söndagmorgonen och försöka hitta något att ha på sej, vilket var sjukt svårt eftersom allt jag äger i princip är svart och oanständigt.  Så det fick bli att vika upp ett par jeans och kränga på sej ett av de inte särskilt anständiga linnena i ett vagt hopp om att det kanske skulle sälja, som jag dock övergav när jag kom ihåg att det nästan bara är tanter som går på loppis.
Kristina kom och hämtade mej och vi åkte upp och haffade bordet där min servis fanns. Värmen var verkligen sjuk, det var minst 30 grader såg jag. Inte lika mycket folk som tidigare år, men ändå runt 28 tusen!

Nu är jag sinnessjukt trött, men LilleMalin kommer hit med Smulan sen och vi ska vaxa ben.

Imorrn tänkte jag och Malin-med-fullbloden rida på långtur. Ska se om jag kan lura hem henne på en stunds GH, men det ska nog inte va några problem bara hon inte har fullt upp .. x)

18:45
Alla säger att jag ser ut att må så mycket bättre nu, och det känns så också. Någonting har lättat, det har inte känts kroniskt tungt på länge och idag när Annelie frågade om ärren så kändes det så avlägset, som något jag gjort i en helt annan tidsrymd.

22:54
Fick bilder av Sehå från i torsdags, på mej och Baghira. Gud vad jag älskar det lilla hästdjuret! Det är drygt ett halvår sen hon stod med gips. Här travar vi lite. =)

image10
I know theres no one in the universe as magical and wondrous as you.

Kärlek till vädret.

13:16
Det var bara så SJUKT roligt i lördags, helt plötsligt var klockan bara två!

Jag och Baghira gick omkull idag .. =/ Hon blev rädd för en betonggris och började backa i vanlig ordning, jag försökte göra vad jag kunde för att få styr på henne, men hon trampade fel i ett dike och trillade. Vi slog oss inte men det var smått otäckt och jag var lite skakig när jag kollat igenom hästen och skulle sitta upp...  >< Red ner till paddocken, och sen badade jag henne när vi var klara för hon dröp av svett.
Malin följde med mej hem för att spela GH och hon blev helt såld. "Okej, sista nu då" sa hon ungefär fyra gånger.
Nu blir det sola och läsa, sen spela wow.

God knows it ain't easy to behave in this spotlight!!

17:36
Jag är bara så sinnessjukt PEPP!!! Har gjort mej i ordning, Jeanette har färgat mitt hår, jag har börjat dricka och allt är bara så sjukt jävla underbart! Äppeljuicegrogg is the shit! Åker buss till Lund och hittar förhoppningsvis VLMF, Fjädern, Akva och Hagel där .. Sen har jag iiingen aning om resten!


LOLOLOLOL!!
Skitdålig färg på den fuckade kameran.

Tonight I hate this fucking town.

21:33
Känner mej sjuk, fryser som en gnu i min tjocktröja medan brossan kutar runt i piké. Loppan sover och jag är helt klart halvdäckad.

Idag skrittade jag Baghira nästan ända ner till slingan. Det gick helt bra, jag skrittade till stocken på långa tyglar och hon blev bara lite spattig ett par gånger och backade ut ett tiotal metern i åkern för att sen galoppera tillbaka när jag tryckte fram henne. Vi travade lite i paddocken också..

Imorrn är det jobb sen korridorsfest, Jeanette ska färga mitt hår och just nu är huvet sjukt peppt, men inte kroppen. Får hoppas det blir bättre imorrn. fäääck...

Jag är helt klart depp.

21:48
Jag vill ha alkohol, fast det känns inte som att det skulle sluta sådär jättebra just idag.

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

22:00
Laddar ner Poison-låtar och väntar på att the langer ska ringa tillbaka. Brush får fixa. Måste sova.

You're gonna diiiie!

22:15
Mådde så illa när jag kom hem igår och kom på att det kunde bero på att jag ridit tre hästar under dagen och bara levt på ett knäckebröd. Hoppade Master på kvällen och det var bara så sjukt roligt! Vi hoppade med hjälphinder och jag överträffade verkligen mej själv när vi tog oss över en trippelbarr på 90.cm! Två gånger.
Carina:
"Nu dog du va!! Jag såg verkligen hur du trillade ner och dog =D"

Spelade WoW till tjugo över tre inatt,
Idag vaknade jag vid ett, började med att städa och tvätta och sen har jag spelat i princip hela dagen.
Nu vill Loppan ut och leka, hon springer runt här och skäller och har sej.

God natt, jobb imorrn och det blir inget köpenhamn, jag ska ju ha lektionerna på lördag. Men lördagkväll blir det korridorsfest i Lund!

RSS 2.0