Meltman - med kraften att ... smälta!

19:02
I väntan på specialfodret mot urinkristaller har jag börjat ge katterna massor av vatten i torrfodret. Yoshi såg mycket nöjd ut, men Ariel var tvungen att protestera lite först, mot en urbota idiotiska idén mamma plötsligt kommit med att maten skulle vara blöt! Fy! När hon upptäckte att hon inte fick något annat åt hon upp maten i alla fall.
Yoshi verkar må bättre och urinen är med utspädd. Fortfarande mörk men utan blodklumpar, och dessutom verkar han lite piggare. För tillfället leker han med en penna i sängen.

Red Titan i förmiddags, sen fick jag massage av Malin. Jag kved och skrek. Malin skrattade.
Kom hem och började sent om sider tvätta. Fick för mej att städa i källarförrådet också och jag är supernöjd med min insats. Dock smärtar ryggen, men det är sånt man får ta faktiskt. Varm och törstig, och ska ner och vika ihop den sista tvätten så snart torktumlaren är klar, sen bär det av mot Arlöv. Jobb i helgen, med Malmiz. Ska bli trevligt.

Men stackars kisen <3

19:33
Jag har ju haft lite problem med Yoshi den senaste tiden, i och med att han har kissat överallt. Nu har vi dock kommit fram till att han förmodligen har urinsten. Lito ringde igår och sa att han hade kissat i badkaret, och att urinen var blodig. Min lille bebis! <3 Kristina var ute hos vår vet. idag för att kolla sin katts tänder, och passade då på att höra vad jag ska göra åt mitt lilla gryn. Specialfoder verkar det bli. Svårt när man har två, men vad gör man inte? Ska få en påse av Kristinas arbetskamrat till att börja med.

Jag och Lito har i alla fall varit på Ica Maxi idag och handlat. Med kundvagn till och med. Man känner sej så vuxen! Fick köpt två frysta märgben som jag tänkte ge till Loppan, men katterna fick dela på det mindre. Tänkte ju inte på att "dela med sej" inte är något som finns i Ariel, så jag fick gröpa ur lite märg till honom så han inte skulle bli utan. Min lilla utsatta sjukling behöver massvis med kärlek.
Loppan morrar och är farlig så fort katterna (läs; Yoshi - hon är inte hälften så rabiat mot Ariel) kommer i närheten. Jag är glad att hon aldrig skulle göra så mot någon människa. Dock flyttar hon runt sej i bädden så jag tror både bädd och hund är fulla med äckel-märg.

Vi är vallfår i vargarnas tid.

11:27
Imorgon sticker jag och älsklingen till Malmö City Horse Show. Ska förmodligen möta upp Litos polare och hans flickvän där också, ska bli kul. Gymkhanan tänker jag se iaf, inget snack om saken, sen är det ju terrängen. Loppan får nog stanna hemma i år. I år är hon visserligen inte valp och dessutom går jag inte på kryckor, men hon kan nädå vara jobbig när det är mycket folk. Hon får stanna hemma med dampkisarna. Yoshi fortsätter kissa överallt där han inte ska, och jag blir tokig på honom!!
Köpte en nicola-ros till Lito igår, som de såklart nästan har käkat upp. Katteroch blommor? Var är det frågan om? Jag vill köpa en kruka så jag kan odla kattgräs på balkongen. Det hade varit mysigt. En stor kruka. Men först måste jag näta in skiten också. Undrar om pappi kunde hjälpa mej att köpa trä? Nät har jag ju redan ...

Nej, det var städa jag skulle göra!


12:26
Nä nu är det alltså en tidsfråga innan jag faktiskt lämnar bort Yoshi!! Moia ... ? Vill du ha honom?

Fail.

00:13
Red i sadeln idag och den passade inte. Låg emot på manken precis som de flesta sadlar gör på honom, och han kändes inte helt fri i bogarna. Trist, för den var riktigt skön. Gelpadd hade varit överflödigt. Malmiz är bästast och kör in mej till Malmö imorrn så jag kan lämna tillbaka den.

Har lirat Nexus och Utgarde Keep i en riktigt trevlig grupp, fick ett par bra boots också. Visserligen DPSar jag som skit... (Jag vet att ingen bryr sej ... men ändå!)

Har kollat gamla Aqua videos och hade nästan glömt hur incredibly perfect det är. Grymt! Stötte dessutom på Livet som en värsting, och blev sådär euforisk när jag tänkte på hur värdelös den låten skulle varit utan Håkan. Håkan är magisk. Mer magisk än mycket annat. "Magiskast"? Det börjar bli sent nu ..

00:34

Var förresten och handlade med Lito igår. Han hjälpte mej att hitta ett läppglans <3

Ingenting i den här världen var väl någonsin lätt att förstå ..

09:30
Var och hämtade en sadel igår, en Wintec Cair, och nu har jag varit uppe en snabbis och provat den på Titan. Den låg faktiskt riktigt bra och jag provrider den på fredag. Hoppas hoppas!

Igår kväll var allmänt kaos, alla var irriterade och gråtiga. Erika var arg för att Bestens hovar var förstörda, Kristina var ledsen för att en representant från Skånska Ridsportsförbundet sagt något om Hibbe. Jag var ledsen för att jag var misstrodd av den jag älskar mest och allting var bara ett enda kaos. Tur att Malin var där och mockade i kjol och mockastövlar så hon kunde lätta upp stämningen lite och hjälpa till med Besten.
Jag somnade som en sten vid halv elva. När Lito kom hem och försökte väcka mej var jag mest som en lealös zombie och somnade om fortare än jag nästan-vaknat.
Nu väntar jag på att det ska bli dags att gå till bussen för att åka hem och tvätta.

Och jag blev bara så sugen på att lyssna på Kent - M.

Something old, something new.

00:07
Jag vet inte om första dagen på praktiken (City Doggis) kunde gå så mycket bättre. Jag hade koll på de flesta hundarna, hade ute "värstingarna" var för sej och connectade lite med den ettåriga amstaffen. Alla var bara så himla superhärliga, och även om Loppan inte direkt älskade att vara där så var det ganska lugnt och hon kom in bra i flocken.

När jag kom hem stack jag till mitt gamla jobb på Restaurang Asien för att få i mej lite käk. Lang verkade glad att se mej, jag fick min soppa för nästan halva priset och alla tyckte att jag hade blivit smal. Yay! Kocken stack också ut huvudet och vinkade glatt.

Eftersom jag alltid blir så medtagen av mycket intryck, så somnade jag som en sten när jag kom hem och hade ätit, vid halv sju, och vaknade inte förrän Lito ringde för tjugo minuter sen. Frågan är hur jag ska kunna sova inatt.

Projektkvinnan.

15:01
Imorgon börjar jag praktiken på City Doggis, ska bli riktigt spännande. Tänkte att jag skulle gå ner till Ö&B nu och köpa svetsnät till den där förbenade balkongen. Som de flesta projekt jag tar mej för, så har den här innätningen av balkong också gått väldigt långsamt. Alla mått blev klara för någon vecka sen, det har diskuterats fram och tillbaka, och nu har jag äntligen hittat nät som inte kostar skjortan. Dessutom har jag råd med det också. Tjoho.
Alla mia små djur sover, Loppan är trött efter träningspass i nytt kommando. Måste sätta mej och kolla försäkringar också, nu när priserna har ändrats på detta viset. Trött som ett as är jag med dessutom. Jag vill ha en kruka att plantera kattgräs i på balkongen.

Kör igång.

12:27
Lyssnar på Tommy Nilsson på Spotify och ska snart sticka in till stan och växla en fettobunte med pengar. Känner sej helt ganZter ^^ Sen blir'e stallet igen, för femte dagen igår. Carina köpte två nya hästar igår, så de kommer i slutet av veckan. Ska bli riktigt spännande!
Dessutom ska jag träffa hunddagis-killen imorgon. Hoppas han tycker om mej! *valpblick* Köra på Mattssons på torsdag, tvätta fredag, jobba i stallet lördag, seeen mina vänner ...

Så är det LOPPIS på söndag! På Burlövs Ryttarförening. Välkomna.


01:20
Lito har kommit hem från jobbet, jag är trött som ett djur, borde kanske ta medicinen nu så jag inte är så seg på mötet imorrn..

Gnällig av naturen.

18:47
Min tanke var egentligen att dra ut idag. Jag fick  ett anonymt tips om att Billings band skulle spela på KB idag. Var det fel? Hände något på vägen? Det verkar i vilket fall inte vara så. Det var säkert bara scam ändå ..... Tiger Lou spelar på KB idag. Molle ville hemskt gärna att jag skulle in till henne på förfest idag. Sen ville de dra ut, men hon ville åtminstone hemskt gärna att jag skulle med på förfesten. Det känns inte så lockande nu när jag sitter i mina stallkläder efter en förmiddag med fyra ponnylektioner. Plus att jag ska upp och jobba i stallet imorrn, med Malmiz.
Jag har inte heller duschat, vare sej efter i torsdags när jag red tre hästar, eller igår när jag jobbade 8 timmar i stallet tillsammans med Molle, och dessutom red Titan. Jag känner mej så lagom fräsh, särskilt också som att Arlövs pollen tycks ha bosatt sej i mitt ansikte. Tack Gud. Du är rättvisan själv.

Det är lördag idag va? Vilket betyder Robinson, men jag bryr mej kanske inte så jättemycket eftersom både Billing och Raffe åkte ut i förra avsnittet. En idé skulle kunna vara att sitta ute med mamma och pappa och kränga några glas vin till, så jag kan peppa upp mej själv till att dra på förfest hos Molle. Jag är gnällig av naturen, men seriöst - kläderna jag har här har jag använt i flera dagar i sträck. Det finns parfym, halleluja! Det kanske skulle vara kul..? Ändå .... Whattaheck! jag kan åtminstone börja med det där vinet.

RSS 2.0