Julafton.

15:42
Skitslö tvättdag idag. Lito är hos sin morfar och jag tämkte helst ha städat när han kommer hem också.
Stack till soc innan och lämnade hyresavi, samt hämtade ut paketen. Vi la beställningar på Coolstuff och Lush i helgen, och båda hade visst kommit redan idag. Riktigt najs, nästan som julafton! Lito fick en köttätande växt och en karma bubbelbit. Till mej blev det en liten boklampa att fästa på boken, samt typ 7 produkter från Lush.

En hingst som heter Kitty.

20:24
Vi stack till Deep i fredags och jag blev alldeles för full. Igår blev chilldag, åkte hem till Rocky - Loppan följde med - och senare kom Lito också. Min gamla spanska- och idrottslärare är med i Robinson nu, så jag är ju tvungen att kolla på det.
Idag har jag haft gammelhästarna, haft den där odefinierbara, explosiva galenskapsvreden som tryckt hela dagen. Kitty var brunstig, så hon betedde sej som en hingst, och skrek och hade sej. Red ut tillsammans med Therese på Wessie, mysrunda och jag fick sköljt av mej lite ilska när jag ändå bara kunde skratta åt tanthästens fjantande.
Övningskörde för första gången på skitlänge, jag är en levande katastrof, jag kommer få åka buss i hela mitt liv och nu vill jag bara gråta.

Dag går mot natt
och i mörkret
väntar skuggorna
på mej


Back from Egypt.

23:16
Älsklingen hade gjort världens finaste middag till mej när jag kom hem, med levande ljus, vin och pannacotta. Mysmysmys, och nu ska vi dra ut.. ^^

Storma mitt hav, sätt min himmel i brand.

19:12
Den senaste veckan har varit ett inferno av upp-och-ner känslor. Jag gjorde ett medvetet val att låta bli att skriva här, då mitt skrivbehov är som störst i down-perioderna så hade blogget förmodlingen kommit att ge en ganska så skev bild av hur det egentligen ligger till. Jag mår nämligen bra också, emellanåt ;)

Jag har städat köket. Vårt pyttelilla. Jag har stött på en viss skepsis i fråga om 'litenheten', så här kommer en bild.


Jag vill ha med mina vita kortbyxor till Egypten, men de är FULLA av katthår. Vid fyra nu på fredag morgon så åker vi. Töntiga Familjen. Blomgren vs. Eriksson. Kaos var än vi sveper fram. De kommer ner från Örebro imorgon kväll, så jag och Lito ska hem till mina föräldrar. Mamma blir så ledsen om hon inte får träffa Loppan innan vi åker, och jag antar att hon kommer göra allt för att försäkra sej om att Lito kommer ta väl hand om henne (Loppan då..).
Idag känner jag mej nöjd, trots att jag varken vaxat benen eller packat klart. Inte heller vikt tvätten som jag tvättade idag (vilket jag nog borde göra ändå, när jag tänker efter). Men Lito har iaf fått igång sin dator, vilket gör att vi kan spela WoW tillsammans. Han har dessutom fått ett account av Alex. Det är snellit!

Har lyssnat på Nordman - Storma Mitt Hav den senaste halvtimmen. Jag rekommenderar den. Eller tja .. egentligen rekommenderar jag hela bandet och alla låtar Py Bäckman skrivit åt dem, jag har varit ett dedikerat fan i  cirka fjorton år. Kan väl lyssna på låtarna Danne Attlerud skrev efter comebacken också, men är inte så insatt.. Sen är det också något hos Håkan Hemlin som jag finner väldigt attraherande.

Thanks for nothing everyone, the prayers were too weak.

09:37
Helgen var jobbig, jobbade på Burf med Malmiz. I lördags blev Annika sjuk, stackarn, så jag fick ta hennes lektioner också. Söndagen var bara allmänt kaos med damphästar som slet sej, 30 rundbalar halm som skulle släpas in och Baghira som förstörde sjukhagen - surprise, surprise.

Igår var det jag som var kaos, matt och gråtmild. Ridningen gick sådär men funkade och när jag kom hem ville jag mest dricka vin, och det gjorde jag också.... lite för mycket dessutom. Så nu sitter jag här med huvudvärk och vill bara gråta igen för allt är så skit.

Detta lilla fel jag lovar mig släppt
Då jag vacklar tillbaks igen…

09:46
Egentligen vill jag inte göra något idag heller. Kanske borde dra till ÖRS och kolla efter stallplats? Hoppas bara jag kan få de där försäkringpengarna .. Håll tummarna!
Jag började gråta igår när jag pratade med försäkringstanten, så pappa får bli mitt ombud. Jag klarar inte av att bli utredd, och jag hade glömt hur fruktansvärt jag tycker att det är, hur jobbigt det är att försöka göra sej trodd när man hör det tydliga ljudet av ögonbryn som höjs i skepsis. Det går inte ens att bakom telefon gömma sej från granskande blickar och snörpta munnar. Ve dessa satans munsnörp!! De kan få vilket självförtroende som helst att svika.

10:05
Lyssnar på Slash's Snakepit och försöker pussla ihop mej. Minuterna känns evighetslånga när allt är såhär, men jag ska ringa några samtal igen, och försöka få lite ordning.

15:23

Min läkare är så eftertraktad att han inte har tid förrän allra tidigast i maj. Det är så inom psykvården. Finns inga resurser, det gör mej bara ännu mer uppgiven. Ska gå ut med Loppan, det kanske är fint väder? Har inte rullat upp persiennen ...

RSS 2.0