We just don't care if they see us fall.

19:19 <    
Det blev en lång dag på olympiatravet. Loppan var med till en början, hon kissade inne i skolstallet. Mamma och pappa kom och hämtade henne efter en timme eller så, jag åkte till Lito en stund vid tre och sen tillbaka, spelade på de två sista loppen och vann 17 spänn. Johanna och Melina som hade världens Ludde-fanclub fick hans ena vinnarbukett. Gulligt av honom.


Nu ska jag tydligen på fest i Malmö. x)

Ett levande bevis på en naturkatastrof.

12:57
Besvikelsen tar liksom aldrig slut.

Loppan stjäl mina bh'ar så fort hon får chansen. Skrälle!

Jag vill så gärna ut ikväll! Åh .. =(

Gå å duscha kanske.. fuck vad allt suger.

13:03
Lyssnar på DLK och jag vill fan bara gråta! Kan inte sticka till KB fucking ensam ju .. =(

18:25
Lite gladare nu. Vi ska ju till olympiatravet imorrn, och det blir säkert ball. =) Brukar ju va ganska roligt, innan det blir drygt. VIP-pass is the shit iaf. Hoppas vädret blir okej, Loppan ska med och mamma kör mej och Jeanette dit.

22:31
I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
when you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numbed, I'm revived
can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way

Bara bort från den dröm som jag hade för mej själv och jag trodde jag delade med dej.

27 mars
22:04
En inte lika disträ röst i telefonen fick kylan i bröstkorgen att mjukna, som mjuk, ljummen rök som smög in i de senaste dagarnas hårda tomhet. Det kändes plötsligt inte riktigt lika svårt, inte lika långt borta.

Jag är så besviken på mitt liv. Allt jag förväntar mej, allt jag hoppas och tror ska hända som bara inte blir av. Det blir inget DLK på KB imorrn. Rocky hade inte pengar och ingen annan vill gå med mej.

Jag börjar bli sjukligt otålig i väntan på det nya avsnittet av Avatar att jag inatt hade en nästan sjukligt detaljrik dröm om en stor kupp mot Eldnationen som inkluderade bland annat en katapult, hemmagjorda eldnationskläder för att kunna ta oss in obemärkt, några av Jets frihetskämpar skulle ta sej in vattenvägen och bara det var ett projekt i sej. Jag och Katara fick i uppdrag att stjäla några flygande bisons, vilket inte var så lätt då vi var tvungna att göra det mitt framför näsan på Eldfursten Ozai och dessutom bland en massa hyllor med matvaror och verktyg. Under tiden ledde Sokka förberedelserna på hemmaplan (som var på stallet, dock med ett par kvadratkm mer mark).
Ja, det låter inte särskilt vettigt.. men allting stämde överens, det var som en film - fast vi var där allihopa, och vi flög faktiskt på våra bisons, vi byggde katapulten och allt var så verkligt, alla känslor, rädslan, stressen, övertygelsen.

Jag tror att det är min nuvarande brist på verkligt känsloliv som får allting att så påtagligt komma fram i drömmarna

Blank is as lame as the rest.

01:37
Visst fryser man fast ibland.Men det händer att man träffar en människa som man inte träffat på år och dar
PUSS
Valbord blir mer sofistokerade när nåt annat valborg.Gamla  v'änner. Ni är bäst!!

10:40
Öh ... okej ... jag fattar NOLL av det där och jag visste inte ens att jag hade skrivit det! Jag minns att jag var väldigt stolt över rubriken men nu kan jag verkligen inte komma på vad den skulle betyda. "Blank is as lame as the rest"? Herre gud. Det blev nog aningens för mycket vin hos Tina igår. Sen har jag ju inte druckit på flera veckor heller. Anyways så hade vi jätteroligt, med Guitar Hero och Singstar, åt Tinas lasagne och pratade gamla högstadieminnen. Jag, Tina, Malin, Linda och Annica. Linda var den enda som inte spelat GH innan men hon klarade sej riktigt bra och lärde sej snabbt!

Idag är jag dock sjuk. Spyr som en katt, svettas, darrar och är likblek med en dunkande huvudvärk.Loppan tyckte att jag var tråkig när jag låg på badrumsgolvet och kved så hon ägnade sej lite åt att tugga på mitt hår innan hon gick och bäddade ner mina jeans i sin korg.

Tankar fryser fast.

12:46
Imorse var det halt när jag cyklade till stallet. Övergångsstället var halt och jag tänkte liksom inte på det.. Så cykeln ramlade. Jag med. När jag skulle ta i med händerna så halkade de iväg så jag slog i kindbenet i asfalten. Aj. Jag har blåmärke och lite skrap. Herre gud var roligt. Det var dessutom svinkallt att rida ut på Kitty.

21:34
Ångest, gråt, illamående.

So please take me far away
before I melt into the ground.

Suddenly I see why the hell it means so much to me.

20:47
Jobbat med Molle idag. Vädret är inte helt okej och det syns på mina kläder. Vi brottades med leriga ensilagebalar och jag var nere i havresilon. Damm och lera precis överallt. Baghira hade rejält ont i ryggen idag, så jag promenerade henne och sen fick hon ha fleecetäcke på sej. Nike fick en släng av kolik dessutom. Molle har fått mej att anmäla mej till nästa hopptävling.. Herregud. Fast nu har jag ju nästan blivit lite modig och hoppat ganska mycket på Verona och dessutom ett par skutt på Malins Arthur. Så well, Molle skrev upp mej i två klasser, 50cm, & 70cm så förhoppningsvis bangar jag inte ur.
Det blir en intensiv morgondag, upp tidigt och fixa Baghira innan folk kommer till klubbdressyren, sen rida ut en runda på Kitty om vädret tillåter, mamma kommer upp med Loppan och så ska jag mocka till Kitty och knoppa Zircus man. Ska helst vara färdig med allt innan halv ett. Sen blir det kanske besök, ytterligare besök och förhoppningsvis ett besök till .. =)

21:15
Inte längre nåt "gulligull jag tycker om dej blahablaha" .. fast har det nånsin varit det?

Ja, precis så random som det ser ut.

I keep on screaming but there's really nothing left to say.

13:33
Det är ångestspäckat och jag var sjukt vissen imorse när jag jobbade för Mia. Loppan var med och hon gick bara och gnällde hela tiden så vid tio kom mamma och hämtade henne. Hon spydde när hon kom hem.. Slutade tolv och jag är extremt trött. Ska till Irma (terapeuten) sen men jag vet inte om jag orkar. Har väl inget val? Fick ett påskägg av Kristina på stallet, det gör en rätt glad iaf. Jag kommer bli FET! Igår krängde jag en hel sats snabbkola. Illa illa. Pappi fyllde år igår så det kommer lite släkt idag. Jag mår bajs och orkar inte skriva sammanhängande.
Vill att det ska bli helg så jag inte behöver känna mej så himla ensam, och tillsammans med det kommer en annan känsla, en annan slags längtan som inte bara kommer från hjärtat, vrider tillvaron lite grann, lockar fram ett snett leende och en svag glimt i blicken som inte heter ångest.

20:28
Trött och mår illa. Vill bara sova, men det känns som att det är lite tidigt för det? Har förvisso tjock skallebank så jag är kanske ursäktad? Plus att jag ska jobba imorrn .. Lyssnar på Velvet Revolver och försöker förklara saker. Jag fryser.

...men det betydde ingenting.

07:17
Igår laddade jag ner hela säsong 1 av Avatar och hade maraton på den hela dagen. Helt inne i det. Laddade ner säsong 2 också och när jag tänkte börja på den nyss upptäckte jag till min förfäran att det bara var avsnitt 5-8 som jag faktiskt hade fått ner. Det är sjukt jobbigt och det kommer ta ca 4 timmar att få ner de första fyra avsnitten. EEK!! Pissråtta.Någon som är minst lika pissigt är snön. Loppan hatar den lika mycket som jag. Igår kissade hon inne fyra gånger för att hon inte ville sitta i snön.
Kristina kom förbi en stund igår också, hade med sej bullar och vi snackade lite skit. Skönt med sällskap! Idag kommer nog Helene över med sin Aron så han och Loppan kan ta ut lite överskottsenergi på varann. Helt super.

..och någonting är lagat för stunden, en känsla som jag trodde var försvunnen gror, försöker tränga fram genom melankolin. Jag känner mej lite starkare hela tiden, men det skört - det vet jag. Huvudsaken är att det finns där över huvud taget.

Guitar Hero i väntan på att Avatar ska bli klart!

21:36
Lagat my ass! Man ska för fan aldrig säga något. Man får ALDRIG slappna av och tro att saker ordnat upp sej. Då sitter man där bara på kvällen och gråter med världens ångest igen. Jag orkar inte!! Jag fucking orkar inte..

Sweetness, I was only joking when I said I'd like to smash every tooth in your head.

14:22
Har jobbat i helgen, släppte ut Baggisen i hagen och hon var hur lugn som helst. Vi vägde henne på djursjukhuste också och hon har seriöst gått upp hundra kg! Igår var det övernattning på stallet och jag var med som ansvarig. Fick låna en tältsäng av Jimmy och sov i personalrummet.
Annika ska börja hjälpa mej med Baghira, ta henne nån dag i veckan. Det är ganska så skönt ändå eftersom jag har varit där uppe varje dag i ett halvår och nu tar ju Loppan ganska mycket tid. Var hos veterinären med henne idag, hon blev vaccinerad och chippad. Var jätteduktig och  bara gick med på allting, sa inte ett ljud om kanylerna heller. Fick en klotång och ett hundschampoo av mormor i påskpresent, det var gulligt av henne.

Back at the djursjukhus.

21:25
Carina och jag var med Baghira på Helsingborg Djursjukhus idag igen, det var ett tag sen sist. Johan (veterinären) var väldigt positiv till hur bra skadan har läkt och imorrn får jag släppa ut henne i hage för första gången på fem månader! Så otroligt skönt. Förhoppningsvis kommer hon att sättas igång ordentligt efter sommarbetet. Jag jobbar med Christina i helgen och just nu är jag fett trött och vill bara sova, men min speedade byracka gör det mer eller mindre omöjligt.

My last wish is that you do this with me.

16:23
Jag trodde av någon anledning att jag hade börjat vänja mej, att det på något sätt var okej nu, men när jag satt hos terapeuten för en stund sen och kunde koppla av, la jag bara av en kommentar i förbifarten och blev nästan förvånad när tårarna började trycka på. Det gick över huvud taget inte att hindra och bara någon minut senare satt jag och grät. Jag känner mej så tom, som om en bit av mej fattas. ..och nu gråter jag igen... Skit också.. förbannade helvete.


Tell me what I'm supposed to do,
With all these leftover feelings of you,
'Cause I don't know
And tell me how I'm supposed to feel,
When all these nightmares become real,
'Cause I don't know

Fuckfuckfuck.

22:14
Pratade med Lito en stund. Han hör alltid om jag är ledsen..

22:53
Loppan far omkring som ett jehu! Helvild, herregud..

Hardcore nolife.

07:57
Jag är trött. Uppe i ottan som vanligt. Fått sova två hela nätter nu och det är sjukt najs även om det beror på att Loppan får sova i sängen .. -_- Trots sömnbristen mår jag ganska så bra. Igår var jag och Peder med Torino på hästkliniken i Löberöd. Det gick ju inte helt smidigt eftersom Loppan var med, men när böjproven var avklarade gick hon och jag bort och sov i lastbilen. Jag borde SÅ gå och duscha nu, men jag orkar inte lyssna på den mammiga pipsillen. Visserligen har hon fullt upp med att döda sin bläckfisk nu så hon kanske inte ens märker om jag går.

Valpfeber.

09:40
Ja, så var man med hund. Åkte upp till Hässleholm igår och hämtade hem en liten tik. Tanken var att hon skulle heta Calisi, men det blev Loppan till slut. Hon är

image7
Här är det lilla underverket <3

Let me slip away, I'm barely holding on.

Rent allmänt så hatar jag mej själv ikväll.

Ångest.
Ångest.
Ångest.

Förväntan.

13:19
Har nyss ring på en annons om en kull blandrasvalpar i Hässleholm. Mamman är en liten labbekorsning och pappan är tibetansk spaniel/papillon, så på lördag blir det valputflykt! Vi ska titta på en kull border collie/ labbe/ bearded collie också, men de här första verkar nog bäst. Jag är superspänd! Det här är så roligt! Iiih!

Jag hoppade Verona igår, och det gick ganska så bra. Ska upp till stallet nu och gå in och jobba lite som resurs.

16:50
Malin haffade mej och bad mej rida hennes ena häst. Vi satte upp en liten hoppövning i ridhuset och gick upp och fixade i ordning hästarna, jag tog Arthur och hon Merlin. Paula kom också så hon och Besten ville vara med. Det gick superbra, jag har bara ridit ut på Arthur innan men det kändes inte helt katastrof när vi red fram och jag klurade ut vad jag skulle göra. Hoppningen gick suveränt, inga problem förutom att jag lite svårt att hänga med när han hoppade stort. Merlin var helt och Besten lite slirig, men Malin och Paula redde ut dem hur bra som helst tyckte jag.
Jag och Baggis promenerade i solen. Hon var sjövild och superbusig.
Ska ut till Torino med Molle och Peder sen också.

Skendräktiga klubben.

12:59
Det är så mycket bebis på gång så jag och Jeanette blir alldeles nojjiga. För tillfället blir vi sugna på konstiga saker och känner en massa skumheter som säkerligen inte är något - men ändå, man kan aldrig vara säker, kan inte vara nog försiktig.

Igår var i mångt och mycket en bra dag. Var på Julis Kosmetik för lite "försköning" och jag rekomenderar dem varmt! Väldigt måna om sina kunder och verkligen supertrevliga. Har varit där en gång innan och jag skulle inte drömma om att gå nån annan stans om jag inte på liv och död var tvungen. Sen ska man kanske inte överdriva?

Jag och Baghira gick ut på stallbacken och luftade näsorna. Hon var busig och söt och jag skrattade ihjäl mej när hon skuttade och slängde fram frambenen så jag var tvungen att luta mej mot en ensilagebal för att inte trilla ihop. Häststackarn såg förnärmad ut.
Sen tog jag och Kristina en liten runda med gamilngarna. Jag red Hibbe och Kristina promenerade med Kitty. När vi hade kommit precis halva rundan började det snöa och vi såg mer eller mindre ut som snögubbar när vi kom hem. Jag hade teori med nybörjargruppen, där bl a Idol-Andreas dotter går, och de fick lära sej att tränsa/tränsa av.
Som vanligt hade jag problem med att få tummarna loss och ta mej hem, och särskilt eftersom det snöade. Så jag ringde till mamma, som lyckligtvis var på Coop, så hon kom och hämtade mej efter att jag lindat mina tolv ben. (Baghira, Kitty och Hibbe.) Så idag måste jag alltså ta bussen upp till stallet eftersom min trogne springare (cykeln) står kvar där uppe och fryser i solen. Idag är det hoppning och det är ju alltid spännande.

I can't help but wonder.

16:24
Började dagen med att rida ut med Kristina.Vi tog en liten galopp i Lidl-allén och Hibbe bockade inte. Sen åkte vi ut till Torino, jag mockade lite snabbt och Peder satte mat och borstade, sen tillbaka till BuRF igen och ta hand om monsterbaggisen.
Nu har jag duschat och funderar på att trycka ner mej framför tv'n i väntan på kontakt.

21:09
Men ÅÅH!! Man måste vara 25 för att få adoptera hund från Djurens Vänner.Pissråtta. Nu måste jag hitta på något annat. Jag ska prata med dem imorrn iaf, så får kanske mamma fixa med papper och sånt. Det kan väl gå?

21:57
Lito sitter och spelar ihjäl sej på Dragonforcelåten på hard. Det här är tredje gången i rad han spelar den. Jag får prestationsångest, men han är sjukt söt när han koncentrerar sej. Jag borde fiska fram kameran men jag orkar faktiskt inte, den ligger i ridjackan som är i pannrummet.

She's always falling down.

18:21
Abdi ringde inatt. Fett störig, jag ville slå honom. =P hahaha.

Jag och Kristina hade riddejt idag, trevligt som vanligt. Jag är trött.

Kollat Djurens Vänners hemsida. Ska ringa dit på måndag.

21:44
Stora planeringar inför hundskaffandet, jag är jättestirrig. Har tänkt mej nåt mellanstort med inte för mycket päls. Det är allt. Helst små öron säger mamma, så den inte slabbar när den dricker. Haha. Sen får resten bara klicka liksom. Då är det ju lite svårt att välja namn i förväg men jag spånar hela tiden, för namn är något av det roligaste som finns. Jag har tusen förslag i mitt huvud. Åh, kan det inte vara måndag NU!Mamma är nästan lika uppspelt som jag, och pappa också även om han inte riktigt vill erkänna det tror jag. Om det här rinner ut i sanden nu kommer jag gråta i en vecka.

22:20
Jag har preliminärt kommit fram till ett namn till vart kön. Chivas och Calisi. Sen kommer jag säkert ändra mej hundra gånger. Om jag ens ska döpa om den? Den kanske redan har ett skitbra namn.. Jag kanske ska prata med dem innan jag börjar dagdrömma? Jag blir kanske inte ens godkänd på hembesöket..?

RSS 2.0