En flicka som är stark.

15:11
I söndags var det hopptävling och jag - THE mespropp - skulle rida Verona i två klasser. Första klassen mådde jag sjukt illa. Det enda jag kunde tänka på under ritten var hur illa jag mådde, och vilken galopp hästen fattade. I min hjärna lät det ungefär såhär:
- "Uh, jag mår illa .... oh rätt galopp! ... jag mår illa .... åh nej vi kommer gå omkull .. Verona jag mår illa!! ... chilla nu .. omhoppning .. jag mår illa ...."
Vi dubbelnollade på rätt bra tid iaf, men precis innan andra klassen kom Malin S på Master och slog vår tid med två sekunder och kom alltså upp i ledningen. Jag kunde inte låta det hända. Jag red in på banan igen, peppad av min privata hejarklack, och red grunden felfritt. Över första hindret i omhoppningen vrålade jag till Verona: "Kom igen nu gumman, nu slår vi Master!!" och vi suuusade runt omhoppningen hela fyra sekunder snabbare än Malin och Master. Det visade sej sen att vi hade den näst snabbaste tiden av samtliga ekipage, och vi vann alltså lektionshästklassen! =)

Min hund är STÖRD!! Nu har hon världens hyperryck, hon har rumlat runt i min säng och försökt mörda täcket eller nåt, sen tog hon ett jämfotaskutt, kröp in under sängen, fortsatte skuttandes ut i hallen, jag hörde henne dundra upp för trapporna, pappa sa "nej!!" sen kom och nerspringande hit igen och nu ligger honoch knaprar på colaflaskan som står vid min säng. Hon är inte hysterisk iaf.

Var hos Lito igår och piskade honom på guitar hero! man börjar väl bli grymmare!

Dessutom mår jag bara sådär solskensbra nu för tiden, känns det som. Jag håller på med skolan, ska jobba en del för stackars Annika som fick en spricka i handleden igår, hon ska flytta till Arlöv och det är bara superkul! Jag och Malin ska rida ut imorrn, sen ska jag rida med Kristina på torsdag. Baghira börjar uppföra sej riktigt bra nu, ja allt bara flyter helt enkelt.
Undrar bara hur länge det får hålla.

Kommentarer
Postat av: lito

gillar inte att du såhä öppet skriver att du piskat mig

2008-04-26 @ 16:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0